Niall Horan

Heart attack del 23

Previous:
Han tog min händer och kollade rakt in i mina ögon. Och gjorde en rörelse jag aldrig trodde han skulle göra.         
 
 
April's perspektiv.
 
 
Han tog upp sin mobil ALVAR!!!!!! oc sms:ade nån. Jag skulle exakt gå men då fick jag ett sms. Jag tog upp min mobil och såg att det var från Niall. Jag öppnade och läste det.
Det stog såhär:
 
 
Du är en av dom bästa sakerna som har hänt mig
Jag älskar allt med dig. Ditt fina leende, dina
underbara ögon, ditt vackra hår. Allt med dig är perfect.
Jag kommer exakt ihåg ur det var när du kom in med
Chelsea. Jag såg på engång att du ver den perfekta
för mig. Min prinssesa som jag har letat efter.
och när du åkte utan att säga nåt så krossades
mitt hjärta. Då visste jag redan att jag älskade dig.
Det var därför jag kom och hämtade dig.
Jag blev så avundsjug när jag såg dig med
den dära killen.
Jag älskar dig du är det viktigaste i mitt liv.
Jag vet redan att det är väldigt tiddit att säga det
men jag gör det jag älskar dig med hela min själ.
// Din Niall föralltid. älskar dig.
 
 
När jag hade läst klart så hade jag tårar i ögonen. Jag kollade upp mot Niall och han hade ett leende i sina läppar. Jag kastade mig i hans famn och tog ett djupt andetag av hans underbara lukt.
- Jag älskar dig också, viskade jag i hans öra. Jag släppte taget av honom och kollade djupt in i hans ögon. Han lutade sig fram och var bara nåra MM från mina läppar. Han stannade där som att han ville att jag skulle ta sista steget, och det gjorde jag. När våra läppar mötes så kom det fyverkerier. Inte i magen utom vid havet.Jag lutade mig bakåt och kollade på fyverkerierna.
- Har du gjort det här, frågade jag. Han nickade som svar. Jag lutade mig mot hanns bröstkorg och han lämnade armana om mig. Jag kände när han andades. När han tog in så åkte jag upp och när han släppte det så sjönk jag igen. Jag började skaka lite för att det var varmt. Niall verkade märka det för han tryckte sig närmare mig.
- Ska vi gå och äta?`, frågade han. Jag hade helt bort glömt bort det. Att maten var kvar. Jag nickade som svar och sen började vi gå mot bordet. Vi hade roligt vi skrattade men sen blev Niall tyst och man såg att han var nervö. Han började leta efter nåt i sin ficka.När han tog ut det så var det en ask som såg ut som en förlåvningsask. Snälla sig inte att han ska fria. Vi har bara varit ihop i en månad. När han öppnade asken så såg jag den finaste.......
                                                                                                                                                                    
 
Sorry för en kort del emn skrev den i skolan. Ni fick iallafall nåt eller hur? Så vad tror ni finns där inne?. Jag vet på riktigt inte vad som ska finnas ås kommentera vad ni tycker eller skicka en mejl. Nästa del kommer senare eller imon ses!

Heart attack attack del 22heart

 
Previous
 
- Jag älskar dig, sen gav han mig sista rosen. Jag kollade rakt in i hans ögon och sa. 
- Jag älskar dig också, jag böjde mig fram och kysste han underbara läppar. Fyrverkerierna var som galna i min mage. Men jag hade lärt mig nåt den här dagen. Att jag älskade Harry med hela Mitt hjärta.                                                            
 
 
 
Cheldea's perspektiv 
 
 
Det har gått en vecka sens Harry sa till mig att han älskade mig. Han säger det nästan varje timme som om han är rädd för att förlora mig. Men det kommer han inte. Jag hade kommit på den bästa planen till Niall och April's månadsjubelium som var idag. Det var svårt att övertyga Niall för att han ville ha nåt stort. Men när jag sa att April hatar stora saker så gick han med på det. Jag vet att April kommer älska det. 
 
 
Aprils's perspektiv 
 
Idag var det min och Niall första månadsjubelium tillsammans. Jag hoppas inte han gör nåt stort för att jag hatar det. Jag och Chels hade gått och shoppat igår och det tog hela dagen för att jag inte hittade den rätta. När jag gav upp och jag och Chelsea var på väg för att ta en taxi så såg jag den. Den var perfect 
 
 
 
 
 
 
Jag älskade den. Niall hade sagt till mig att vänta på honom utanför dörren klockan 19:00 och klockan va 17:04 så det var dags att börja fixa sig. Jag gick in till duschen och tog en varm dusch. Jag schamponerade håret och rakade benen och nåra andra ställen. När jag var klar gick jag ut och ropade på Chelsea hon kom genast springandes  
Till mig. Alltid när jag och Chels gå på fester brukar hon göra sminket medans jag fixar håret så det var det vi gjorde. Hon fixade en väldigt naturligt look. Den passade perfekt med kläninen så här såg ögonen ut. 
 
 
 
 
 
Chels borde bli make-up artris. När jag var klar så kollade Chels på mig storögd. 
- Gud vad snygg du är, sa hon. Jag kände att det började heta till i kinderna. 
- Tror du Niall kommer att gilla det?,frågade jag och gjorde ettvarv. 
- Skojar du han kommer att älska det, sa hon. Jag fick ett leende på läpparna. Jag kollade åt klockan och såg att den var 19:55. 
- Shit, jag måste dra, sa jag och började springa mot trappan. Jag var fett nära på att ramla. När jag kom ner såg jag att Niall va där nere det blev automatiskt ett leende på mina läppar. 
- Hej och du ser jätte vacker ut, sa Niall och tog min hand. 
- Tack du ser inte så dum heller, sa jag. Han ledde mig till bilen och öppnade dörren åt mig. Sen sprang han till andra sidan och satte sig. Han startade bilen och vi åkte. 
- Så vart ska vi åka?, frågade jag. 
- Hemligt, sa han och gjorde ett hemlighets leende. Jag suckade och började kolla utåt. Efter circa 20 minuters resa så stannade Niall bilen. 
- Ta på dig det här, sa han och gav mig ett ögonbindel. 
- Okej, sa jag misstänksam. Men tog på den. Han började gå nånstans och hjälpte mig. Jag kände att det kom lite sant på tårna. Men sen stannade Niall han gick bakom mig. Jag kände att han började ta bort ögonbindel när jag såg vad han hade gjort kunde jag inte tro mina ögon. Så här sågs det ut. 
 
 
 
 
Han tog mina händer och kollade rakt in i mina ögon. Och gjorde en rörelse jag aldrig trodde jag skulle aldrig få se honom göra. 
.                                                                                                                               
 
Sååå vad tror ni Niall gjorde för rörelse??? Kommentera för att få svaret.  

Länkbyte

 
Den här novellen ägs av en tjej som heter Quynh och har väldigt bra uppdatering jag tycker ni borde kika in bloggen. 
Novell: www.Onedirectionstoriies.blogg.se
 
Här har ni en liten del av första kapitlet. 
 
 
''Hey slut'' , Jag behövde inte ens vända mig om för att veta vem som sa det, det var Zoe. Lagets prinsessa, det var bara hon som kallade mig de. Bara hon. Jag vet inte ens varför! Första dagen jag kom med laget tittade hon snett på mig. Sedan började hon att kalla mig saker.
''Still have my Justin on your phone?''  forsätter hon, SLUTA TRO ATT JUSTIN ÄR DIN & SLUTA MOBBA MIG! DIN PROBLEM UNGE AAAH!! ARRGH  JAG VILLE BARA SÄGA DET!
''Yeah'' säger jag bara och vände mig om. Hon hade två tjejer bakom henne, Jenny och Mia.
''You better change it slut''
''Stop it, and leave her alone please.''  , där stog en kille med gröna ögon, och krulligt hår.
''Oh hi Harry!'' säger Zoe sött, fake bitch.
''You better leave, Zoe, you are so cold and have no feelings!'' säger Harry som han hette.
''How could you say that Harry! Shes mean!''
''I saw everything. So you better leave,''
Hon stack med en sur blick, hon mummlade någonting.
''Today ya lucky Biatch.'' skrek hon. Jag tittade upp mot Harry.
''T-thank -y-you'' stammade jag, jag kunde inte fatta att någon stog upp för mig. Förutom Nelly då.
''You welcome, shes really mean. I saw everything.'', jag nickade.
''Well, im Harry and you?'' sa han och log, wow den leende dödar!
''I-I-im Allison''
''Nice to meet you Allison!''
''You too..''
''Can i have ya number, we should hang out?'' OW HES SUCH A FLIRT BRO!

Heart attack del 21

Previous:
 
 
Jag och Chelsea har gliddit ifrån varandra sen fighten som hända mellan mig och den andra killen. Vi har inte ens prata med varandra. Men jag skulle gottgöra det idag jag skulle bjuda henne på middag och vi ska ha myssit. Sen ska jag säga nåt till henne så jag hoppas hon förlåter 
Mig bara.                                                                  

Chelsea's perspektiv 
 

Jag satt vid datan och letade efter romantiska saker till Niall och April's månadsjubelium. Jag hade hittat nåra saker men först var jag tvungen att fråga Niall om han gillar de. Jag fortsatte att kolla och då fick jag ett sms av Louis att han kommer sent. När jag kollade på det så såg jag bilden på mig och Harry. Det känns som att vi undviker varandra sen fighten. När jag tänkte på det så fick jag ett sms av honom. 
Hej Sötnos möt mig utanför huset kl 20:00 ät inte nåt innan Oki! Xx // Din Harry.
 

När jag läste det så blev jag så glag att jag sprang upp till mitt badrummet och tog en dusch. När jag var klar gick Jag och valde den perfekta klänningen. 
 
 
 
 
 
Den satt perfekt på min kropp. Jag lockade håret och gjorde den här sminkningen. 
 
 
 
Det pasade perfekt med klänningen. När jag kollade på klockan så var det 19:30. Perfekt då kan jag måla naglarna. Jag målade dom samma färg som klänningen. När jag var helt klart så var det 19:58 jag gav spegeln en sista blick och gick ut. När jag kom utanför huset så såg jag en svart 
Range Rovers körande in. Han parkerade och där kom Harry ut med kostym. Han kom fram till mig och ledde mig till bilen han öppnade dörren åt mig och jag satte mig. Vi hade inte sagt nåt till varandra än. Vi körde i circa 15 min och kom fram till en fin resturang. Han öppnade dörren åt mig och ledde mig till resturangen den var väldigt mysigt. När vi satt oss på bordet så var det Harry som öppnade munnen först. 
- Du ser jätte vacker ut idag, sa han. Jag började rodna direkt. 
-Tack, sa jag exakt då kom en kypare ut med tolv rosor och gav dom till Harry. 
-Jag har tolv rosor och du kommer inte få dom än jag kommer säga till dig vad jag älskar med dig och då får du en ros, sa han. Då kommer jag att se ut som en tomat. Han gav mig en ros. 
- Förlåt för det som har hänt, sa han och gav mig en till. 
- Du är den vackraste tjejen jag någonsin set, Jag älskar hur du biter dig läppen när du blir nervös, första gången jag såg dig var den bästa dagen i mitt liv. jag kan inte leva utan dig. jag älskar när du rodnar. Du har allt jag vill ha i en tjej. Du är värdens sötaste tjej någonsin Du är syster till Louis. Du är inte typiskt tjejig du är inte med mig för fame och, Där stoppade han. Jag hade fåt elva rosor och det fattades än. Jag hade inte ens märkt att tårarna rann ner för min kind. Harry tog ett djupt andetag och sa. 
- Jag älskar dig, sen gav han mig sista rosen. Jag kollade rakt in i hans ögon och sa. 
- Jag älskar dig också, jag böjde mig fram och kysste han underbara läppar. Fyrverkerierna var som galna i min mage. Men jag hade lärt mig nåt den här dagen. Att jag älskade Harry med hela mitt hjärta.                                                            
Sååå här har ni del 21 äntligen sa dom där 3 orden till varandra vad tycks kommentera.  Förlåt för att det tog så långt tid men jag har mina andledningar jag var sjuk men mår bättre CYA
 

Länkbyten!

Jag skulle vilja dela med mig en av värdens bästa Novellskrivare. Hon uppdaterar väldigt bra och skriver skit bra. Kolla gärna in den. 
 
Novellen: www.Directionery.blogg.se
 
                             Handling!
 
 
Tvillingarna Ruby & Nancy Jay bor i Wolverhampton tillsammans med sina föräldrar, Brianna & Spencer. Ruby & Nancy är rena motsattserna till varandra, men ändå så lika. Fast det låtsas dom inte om.
För cirka två till tre år sedan (alltså vintern 2010) flyttade deras bästa vän, Liam, till London för att ännu en gång delta i The X-factor UK, och sedan den dagen han flyttade så började allt bara gå neråt för Ruby & Nancy.
Ruby skolkar, festar, röker & skaffar nya killar nästan varje vecka. Allt för att bli av med den där förbaskade saknaden. Saknaden efter sin bästa vän, men som också var något mer, - något mer än bara en vän, men som aldrig hörde av sig. Hon tycker att livet inte är värt att leva och är helt säker på att föräldrarna skulle nöja sig med bara Nancy. Det lilla "underbarnet".
Nancy är mjuk och osäker rakt igenom. Hon passar liksom inte in någonstans. Hon är inte någon festare, hon är inte sportig och anser sig absolut inte vara det minsta cool. I skolan blir hon kallad plugghäst, fast hon är inte sådär smart som alla tror att hon är. Hon bara pluggar jämt och ständigt för att det är det ända som finns att göra. Nancy har inga vänner. I skolan drar sig alla undan när hon går i korridorerna, eller så viskar dom dumma saker bakom ryggen på henne. Fast utanför skolan är det ingen som vet. Ingen. Förutom Ruby. Men Ruby som hänger med dom coola tjejerna och alltid blir bjuden på fester, - varför skulle hon bry sig? 
Tjejerna kan inte gå en dag utan att bråka, och till slut står föräldrarna inte ut längre och skickar tvillingarna till deras moster, Meredith, för att lära tjejerna en läxa.
Meredith är en butter kvinna i 40års åldern som har gott om pengar och bor i en flådig villa i Englands hjärta, - London. I Hounslow Central, - för att vara exakt.
Ruby & Nancy tar sitt pick och pack och flyttar, för vem vill inte ha en nystart på livet liksom? En andra chans? Nu kan dom ju låtsas vara någon annan med en helt annan bakgrund! ...Men vad tjejerna inte lärt sig är att man inte kan leva ett liv byggt av lögner, och att man mest troligt trasslar in sig totalt i slutändan...
I "Do You Remember?" får ni följa tvillingarnas kamp om att finna sig själva och hitta tillbaka till varandra. Kommer Ruby & Liam återförenas? Kommer Nancy bli accepterad i skolan, och kommer Ruby äntligen börja se det fina med livet? Hur ska det gå? Det återstår bara att se...

OPS

OPS kanske ni märkte att jag råkade skriva arton i förra men det var 20 så ni vet!


Heart attack del 18

Previous:
Jag vaknade och kände på min panna. Jag svettades. Men det ända jag hade i huvudet var att Jag måste få April igen!
                                                                                                                                                                      
 
Niall's perspektiv.
 
Jag vaknade nästa morgon av att nån kollade på mig. Jag kollade ditt och såg April med tårar i ögonen. När hon såg att jag hade vaknat. Så ställde hon sig upp och skulle gå men jag hann före och sa.
- Vänta, hon vände sig om och jag såg att tårarna rann.
- Jag kommer ihåg dig April, sa jag.
- Jag drömde om våra första dejt och kyss och då kom jag ihåg, sa jag. jag såg att hon fick ett leende på läpparna.
- Men kommer du ihåg vad som händer nästa vecka, frågade hon. jag skakade på huvudet.
- Borde jag, sa jag.
- Vår månadsjubelium, sa hon och kollade ner på marken. Hur kunde jag glömma det. Jag flyttade på mig så att hon kunde komma. Hon kollade på mig med en konstig blick men sen fattade hon så hon kom till mig och läggde sig bredvid mig. Jag hållde om henne och pussade henne på huvudet.
- Jag har saknat dig, viskade hon fram. Jag skulle säga exakt samma sak men hörde att hon hade somnat. När jag hållde henne kom alla minnen tillbaka. När jag gick och hämtade henne i Doncaster och Chels olycka. Jag blev avbruten i mina tankar för att jag hörde att nåra viskade- Jag kollade åt dörren och såg att Chels,Harry,Louis,Zayn och Liam var där. Jag såg att Chels hade ett stort leende på läpparna när hon såg vem som lagg bredvid mig.
- Chels kom, sa jag. Hon nickade och började gå mot mig.
- Vad är det Nialler?, frågade hon.
- Det är min och April's månadsjubelium nästa vecka så jag undrade om du skulle kunna fixa jag ger dig pengarna men så fixar du snälla för jag tror inte att jag kan göra det i mitt läge, viskade jag för att jag inte ville väcka April. Hon såg så fridfull ut. så vacker när hon lagg i mina armar.
- Så klart jag gör och jag vet bästa platsen, sa hon.
- Tack, sa jag,
- Okej killar dags att gå låt Niall och April få vara ensama, sa Chels och började gå mot dörren.
- Men jag kommer att sakna Niall, gnällde Liam. Jag skrattade åt han. Men tillslut gick dom. Jag gav April en puss i kinden och somnade.
 
Chelsea's perspektiv.
 
 
Jag blev så glad när Niall hade frågat om jag skule kunna fixa allt och jag hade perfecta planen.
 
Harry's perspektiv
 
Jag och Chelsea har gliddit ifrån varandra sen fighten som hända mellan mig och den andra killen. Vi har inte ens prata med varandra. Men jag skulle gottgöra det idag jag skulle bjuda henne på middag och vi ska ha myssit. Sen ska jag säga nåt till henne så jag hoppas hon förlåter mig bara.
                                                                                                                                                                   
 
WHOOOO två delar på endag. Hoppas ni gillar dom båda men jag hade inte tid att göra den här delen längre för att jag har inte så mycket mer tid:( Meeen nästa del kommer kanske imon kanskee om jag hinner för att har fotbollsträning. men kommentera om nivill ha nästa del den här gången snackar jag alvar. Så vi ses byeee!!!!!!
 
Ps: skulle bara viöja säga att jag vann en tävling av en roll i en novell! besök gäna den byee.

Heart attack del 19

 
Previous. 
 
- Men vem är du?, sa han och kollade på April
.                                                                                
.                                                                                    
April's perspektiv. 
 

När han sa dom dära  fyra orden så högg det till i hjärtat. Jag klarade inte att vara där inne så jag sprang ut. Jag hörde att Chels ropade efter mig men jag ignorerade henne och fortsatte att springa. Jag sprang och sprang. Jag visste inte vart jag skulle. Det ända jag visste var att jag var tvungen springa bort därifrån. Jag stannade när jag såg en park och där fanns det en bänk. Jag gick och satte mig i bänken och lät tårarna rinna. Dom rann som ett vattenfall. Jag kunde inte fatta att Niall inte kommer ihåg mig. Har han glömt bort allt vi gott igenom. Han kommer inte ihåg vår första kyss, vår första dejt. Men det värsta va att vår månadsjubelium var nästa vecka och han kom inte ens ihåg det. Jag hörde att min mobil började ringa så jag tog upp den och kollade. Chels så klart. 
- Halå, sa jag när jag svarade. 
- Vart är du?, skrek hon. 
- I en park, sa jag. 
- Vilken park?, frågade hon och man hörde att Chels hålde på att bli arg och ingen ville att Chels skulle bli arg. 
- Jag vet inte, svarade jag ärligt. 
-Åt vilken håll sprang du, frågade hon. 
- Höger, viskade jag fram. 
- Okej stanna där jag kommer, sa hon och la på. 
Okej då är det väll bara att här och vänta på Chels. 
 
Chelsea's perspektiv. 
 
När April sprang ut så ville jag dölja efter men Harry stoppade mig och viskade i mitt öra. 
" Hon måste få vara en liten stund själv " 
Niall kollade på alla med ett leende på läpparna. Alla var helt tysta till och med Louis och det är konstigt att Louis är tyst. Jag tyckte så himla synd om April hennes pojkvän kom inte ihåg henne och stackars Niall han kom inte ihåg att han hade en flickvän. När det hade gått circa 15 min så börjad jag bli orolig för att April hade inte kommit än så jag ringde henne. Hon svarade på engång. 
-Halå,sa hon. 
-Vart är du, skrek jag. 
-I en park, sa hon. 
- Vilken park?, sa jag och började bli arg.
- Jag vet inte, sa hon. 
- Åt vilket håll sprang du,? Frågade jag. 
- Höger, sa hon. 
- Okej stanna där jag kommer, sa jag och la på. Jag skickade ett sms till Harry och sa att jag skulle hämta henne men fick inget svar. Jag hade fortfarande Louis bil så jag hoppade in och började köra mot höger. Jag kollade hela tiden åt alla håll men hittade inte April. Jag fortsatte att kolla och tillslut såg jag en tjej sitta i en bänk med hela mascaran utkleddad i ansiktet. Jag stannade fort bilen och började springamot henne. Jag gav henne en stor kram och viskade snälla saker till hennes öra. Tillexempel att allt kommer bli bra och sånt. Jag försökte få henne till bilen men hon vägrade. Tillslut gav hon upp. När vi kom till bilen började hon skratta. 
- Varför skrattar du, frågade jag henne. 
- Louis bil, sa hon. Jag skakade på huvudet. Ibland kan hon ha värdens sämsta humör och ibland bästa. Vi satte oss i bilen och började köra mot sjukhuset. Hela vägen försökte jag få upp April humör men hon kollade bara ut genom fönstret så jag gav upp. När vi var utanför Niall's rum så märkte jag att April började bli nervös. 
"Det kommer gå bra " viskade jag till hennes öra. Hon nickade och sen gick vi in. Alla kollade på oss. Mest Niall. 
- Du kommer inte ihåg mig eller hur, var det första April sa när hon kom in. 
-Nej tyvärr borde jag, sa Niall tillbaka. Hon skakade lätt på huvudet och gick och satte sig bredvid Louis. Louis viskade nåt till hennes öra och hon fick ett leende på läpparna. 
- Killar vi måste dra vi har en intervju, sa Liam. 
- Vi borde också gå så att du kan vila, sa jag och och ställde mig upp. April instämde och alla gick och gav Niall en kram utan April hon vinkade och  gick i därifrån. Stackars April. 
 
Niall's perspektiv. 
 

Det ända jag kunde tänka på var den dära tjejen hon blev så upprörd när jag inte kom ihåg henne. Jag tänkte på henne hela tiden och märkte inte ens att jag somnade.
 
Jag såg mig själv med en tjej. Hon liknade tjejen
Som hade kommit in för. Jag såg att vi skrattade och det såg som att vi hade väldigt roligt. 
Men såg Jag mig själv luta mig fram och kysste
Henne. Då fattade jag. Vi var ihop det var därför hon blev så upprörd när jag sa att jag inte visste vem det var.

Jag vaknade och kände på min panna. Jag svettades. Men det ända jag hade i huvudet var att Jag måste få April igen!
      
.                                                                                
Sååååå äntligen har jag lagt upp nästa del! Hoppas ni gillar den! Kommentera!
 
 
 

Heart attack del 18

Previous.Han stormade in iresturangen och Niall kollade konstigt på honom men sen kollade han vart Harry gick då såg han oss. oh damn det här kommer inte sluta bra.

Harry's perspektiv.

Jag och Niall hade hört om en liten resturan som fanns nere vid stranden så vi bestämde oss för att gå och testa om maten smakar god. Men när vi kom ditt så skulle jag fixa mitt hår men såg not jag inte ville se. Chelsea med en annan kille.
Man såg att hon och April hade väldigt roligt, dom skrattade och pratade. Det högg till i hjärtat när jag såg det. Jag stormade in i affären och såg att Niall kollade konstigt på mig men när han såg vart jag var på vägg kom han efter mig. Chelsea och April hade märkt oss så Chels började bita sig i läppen. Det är nåt hon och Louis gör när dom är rädda eller nervösa. Jag gick till deras bord tog Chels hand och drog upp henne.
- Harry vad gör du, frågade hon.
-Vad gör du med dom här?, frågade jag.
- Dom är ett par killar som bjöd oss på en drink, sa hon lugnt.
- vi går hem, sa jag och drog henne i armen.

Chelsea's perspektiv.

-Kom vi går hem, sa Harry och drog mig i armen. Killarna kolade konstigt på oss Niall kollade bara på April och skakade på huvudet.
-Harry nej släpp mig, sa jag och försökte få honom släppa mig.
-Du åker med mig hem, sa han bestämt och började dra med mig.
-Harry jag vill inte gå, sa jag bestämt och försökte dra mig loss ur Harry's grepp. Då ställde sig Josh upp.
- Hon vill inte gå hör du det, sa han och kollade argt på honom.
- Hon ska med mig, sa han. Jag slet mig loss från hans grepp och sprang till April. Niall hade inte sagt nåt. Han kollade bara på henne och skakade på huvudet. " Det här kommer inte sluta bra " viskade April till mig.
" Jag vet " viskade jag tillbaka. Jag hörde att dom skrek på varandra.
- Harry sluta, sa jag lugnt i början. Men han lyssnade inte så jag var tvungen att skrika till honom.
- HARRY SLUTA!, Men istället för att sluta så slår Josh honom och vad gör Harry? Jo han slår honom tillbaka. Då kommer Niall och försöker dra bort Harry från Josh men det funkade inte så bra, för att Josh skulle ge honom en rakt höger. Men Harry dukade och den kom på Niall. Niall föll och slog sitt huvud i bordet och svimmade. Jag såg att April stog chockad och kollade på honom. Jag tog upp min mobil och ringde en ambulans. Jag förklarade vad som hade hänt och dom sa att dom var där om 2 min. Jag sprang till Niall och såg att han blöder från huvudet. April kom till liv igen och sprang till honom jag såg att hon grät.
- VAD HAR NI GJORT!, skrek jag på Harry och Josh. Jag kollade på dom med en ilsken blick. Harry kollade bara ner på marken. Jag såg att ambulansen kom och dom sprang in till Niall. Dom bärde honom till ambulansen och körde iväg.
-Kom vi tar min bil, sa jag. April nickade bara och Harry stog chockad. Han fick säkert inte in i sin lilla hjärna vad han har gjort eller vad dom gjorde. Jag drog in honom i bilen och började köra mot sjukhuset. På vägen ringde jag Liam.
- Hallå, sa han.
- Hej Liam det är Chels du måste komma till sjukhuset, sa jag.
- Vadå vad har hänt, sa han.
- Jag berättar där men kom fort, sa jag och började få lite panik.
-Okej vi är där om 2 min, sa han och exakt då kom vi fram till sjukhuset. Vi sprang in till sjukhuset. Till receptitionen och sa.
-Vart är Niall Horan?
Hon kollade på oss och sen mot Harry. Då började hon få lite panik säkert Directioner.
- Kan du säga?, sa jag och började bli arg. Hon bitch blickade mig och började kolla i papperna.
- Våning 3 rum 194, sa hon och tuggade på sitt tuggummi. Aldrig att jag skulle tacka henne. Jag sprang till hissen och April och Harry följde mig. Det ända jag ville var att veta att han mådde bra. Jag kände mig skyldig för att han blev slagen. Det var typp mitt fel på nåt sett. När vi kom fram så skulle vi gå in men en dockor stoppade oss.
- Är ni här för Niall Horan?, frågade han. Exakt då kom Liam,Zayn och Louis springandes.
- Är ni också här för Niall Horan?, frågade han igen. Alla nickade.
- Okej han mår bra men han slog sig i huvudet så han har fått amnesi, sa han.
- Vad är det? Frågade Liam som var tvungen att uppträda den vuxna av oss.
- Det betyder att han kommer ihåg saker men inte allt, sa han.
-Kan vi gå in, sa jag hackigt.
- Visst, sa han och bakade undan från dörren till rummet.
- Gå in ni jag väntar hör en liten stund, sa April hackigt. Tårarna rann och rann bara ner för hennes kind. Vi nickade och började gå till hans rum. Vi kom in och han hade ett leende på sina läppar.
- Hej killar och Chels, sa han. Jag pustade ut han kom ihåg oss.
- Kommer du ihåg One Direction och x-Factor, frågade Harry försiktigt.
-Såklart, sa han och exakt då kom April in.
- Men vem är du?, sa han och kollade på April


Kort inlägg!

Hello skulle bara säga att imon kommer jag inte kunna skriva en del. Förlååt men jag ska vara i tidningscupen
( En fotbolls turnering ) och det är hela dagen. Men kan försöka få tag på en dator i skolan så där jag kanske skriver. Bye CYA!!


Jan. 16, 2013

Hello jag skulle vilja fråga va händer med att kommentera om det inte blir en förbättring så kommer Jag att sluta. För det är ju ingen ide att skriva Im ingen gillar den. Så nästa del kommer kanske imon ska försöka skriva den i skolan CYA


Heart attack del 17.

Previous.
- jaså,sa jag och började sjunga på Louis del i Little things. Jag kollade hela tiden på honom med en mördar blick.
När jag var klar kollade alla på mig.                                                                                                                            
Bild 1: Chelsea och April på bio. Bild 2: Niall Horan.
Bild 3: Harry Styles. Bild 4: Chelsea och April på stranden.
Chelsea's perspektiv.
 
Jag tog sista tonen i låten så kollade alla på mig. Utom Louis och April för dom visste att jag kunde sjunga. Killarna bara kollade på mig och det började bli lite läskkigt. Men tillslut avbröt Liam tystnaden.
- Varför sökte du inte in i X-Factor med din bror?, frågade han.
- För att jag ville inte bli känd det är mer Louis grej, sa jag. Han nickade förstånde. Jag reste mig upp från Harry's knä kysste honom och gick upp till mitt rum. Så vilken bikini ska jag ta idag? Den blåa eller den rosa?. Jag tar den rosa med ett par vita skorts och en magtröja. jag provade allt och det blev perfect ihop. Jag gick ner och såg att April redan var klar så jag nickade mot dörren och vi började gå ditt.
- HEJ DÅ!!!, skrek jag. Men då kom Harry springandes till hallen och puttade med läpparna. Jag gick fram till honom och gav honom en snabb kyss och gick. Men när jag gick förbi skåppte där alla nycklar fanns så såg jag att Louis bilnycklar var där. Jag och April kunde inte köra men hade inte tagit körkort. Jag tog dom snabbt och skrek.
- LOUIS JAG TAR BILNYCKLARNA! och sprang till bilen. April kollade konstigt på mig men fattade på engång vad vi skulle göra. Jag och hon brukade göra det här i Doncaster för att reta upp Louis. Louis han hatar att man kör hans bil. Vi startade snabbt bilen och körde ut. Då såg jag exakt att Louis kom springandes ut och började jagga oss. Men vi hade ju bilen och kom snabbt undan.  vi skrattade och sen var jag tvungen att kolla på vägen. Jag var lite nervös för jag har aldrigt kört bil i London. Men det gick över snabbt.
- Du April vad sägs som istället för att shoppa går vi på bio?, frågade jag henne för var inte sugen på att shoppa.
- Visst , sa hon. Jag satte på hösta volymen i bilen och vi började sjunga med. Vi åkte till stranden där jag och killarna hade varit när dom märkte mina ärr. Jag åkte lite runt för kom inte ihåg vägen, men tillslut hittade vi den. Vi klev ur och gick till resturangen som fanns där. Vi gick in och satte oss och då märkte jag att två killar hade leggat märke till oss. Dom följde oss med blicken tills vi satte oss i stolarna. vi beställde två  sallader med dressing. Jag kollade diskret åt killarnas håll och såg att dom kollade fortfarande på oss. jag nuddade April's fot med min och nickade mot bordet. Hon kollade ditt och såg att killarna var på väg mot oss. En var blond och den andra var brunett.
- Får vi bjuda dom snygga tjejerna på en drink?,frågade den blonde.
- Visst, sa jag. Jag flyttade lite på mig och april för att vissa att dom skulle sätta sig. Dom fattade på engån och den blonde satte sig bredvid mig och den andra bredvid April.
- Ryan sa brunetten .
- Josh, sa den andra.
- Chelsea, sa jag.
- April, sa April.
- Jag känner igen dig, sa den killen som hette Ryan och kollade på mig.
- Kanske för att jag är Louis Tomlinson' syster från One Direction, sa jag stolt.
- Jaaa min syster älskar dom, sa han och skrattade. Jag skrattade lite. Vi beställde en drink och hade väldigt roligt.Vi lärde känna varandra och dom bjöd oss på en strand fest idag på den här stranden. Vi tackade direkt ja för att det var längesen vi festade. Vi skrattade och då såg jag två igen kända killar gå utanför resturangen. Damn det var Harry och Niall. Harry skulle fixa sitt hår och märkte oss direkt och det blev inte bättre när han såg att jag och April var med andra killar.Han stormade in iresturangen och Niall kollade konstigt på honom men sen kollade han vart Harry gick då såg han oss. oh damn det här kommer inte sluta bra.

Heart attack del 17.


heart attack del 16

Previous:
-Godnatt sötnos
.                                                                                                                                                                                          

Chelsea's perspektiv.
 

Jag vaknade av att min underbara bror skrek nåt. Jag tog ner långsamt benen och ställde mig upp. Det kändes skönt att ingen behövde hjälpa mig. Jag gick till min gaderob och toh fram mina röda byxor och min exakt likadan randiga tröja som Louis och satte på mig mina vita Vans. Hoppas att han också har dom.
 
 
Jag gick äner och såg min storebror spela WII med min pojkvän, min bästa kompis hångla med en annan kompis och resten sickade sms. När jag klev in i rummet kollade alla på mig. April började direkt att le när hon såg mig.
-Snygga kläder syrran, sa Louis och kollade på mig.
-Detsamma, sa jag. Jag tittade runt och såg att det inte fanns en ända ledaig plats för mig. Så jag gick och satte mig på Harry's knä och lämnade en kyss på hans läppar.
-Så vad ska vi göra idag?, frågade jag.
-Du och jag shopping sen stranden, sa April.
-Okej, men du Louis när ska jag åka, frågade jag honom och såg direkt att Harry's ansikte förändrades från glad till ledsen. Jag lutade mig mot honom gav honom en muuk och långsam kyss och han besvarade den på engång. Jag lutade mig lite till och viskade i hans öra " Jag kommer jag inte lämna dig " och kysste hans kind lät. Jag kollade åt Louis håll och han kollade äcklat på oss.
-Nu vet du hur jag känner mig när Eleanor brukar komma och jag vill inte ens nämna kvällarna nä....., hann jag bara säga innan Louis avbröt mig.
-Okej syster dom vill inte höra detaljerna, sa han och skrattade nervöst.
-Jag älskar dig också, sa jag och gav honom en slängkyss.
-Så mamma och pappa är bortresta så,,, hann han bara säga innan jag jag avbröt honom.
-Vadå bortrest mamma och pappa skickade hit mg för att vi hade dålig ekonomi, sa jag.
-syrran tror du verkligen att ni skulle ha dålig ekonomi när du har en bror somär värdskänd, sa jag och skrattade.
-Skrytare, muttrade jag.
-Det är inte mitt fel att jag fick rösten i familjen, sa han och lät osäker. För Louis visste att jag kunde sjunga.
-Jaså, sa jag och började sjunga på Louis del i Little things. Jag kollade hela tiden på hono m med en mördar blick. När jag var klar kollade alla på mig.
.                          n.                                                                                                                                                           

Så här har ni del 16. Förlåt för uppdateringe men min mamma säger att jag inte får blogga mer så det är lte svårt att skriva på min dator för hon har installerat ett program där hon kan se allt jag skriver. Men jag ska se vad jag kan göra åt det. 
Men hoppas ni gillar delen hade lite problem med den för denn stängdes av hella tiden pch jag var tvungen att skriva om. Såååå kommentera vad ni tycker puus och kram 

WOW!!!!!

Vi slog rekord med läsare igååår WOOOW!!!!! Så Jag har jävligt tråkigt så ni kan kommentera nåt jag ska göra.
( som är möjligt) så gör jag det med filmbevis!!!
Nästa del kommer säkert imon.

Ps: tipsa om novellen


Heart attack del 15. ( förra som ni läste hände det nåt konstigt så här har ni äkta delen.)

Previous:
-Harry vi måste prata, sa jag. Han vägrade att möta min blick.

Chelsea's perspektiv.

Varför ville han inte möta min blick? Jag försökte få hela tiden ögonkontakt med honom men han kollade inte upp så jag tillslut gav upp. Jag försökte ställa mig upp men mina ben ville inte. Så jag var tvungen att sitta kvar. Men tillslut möta Harry min blick.
-Förlåt Chels jag vet att jag har varit en idiot som inte har varit med dig och stöttat dig när det är mitt fel att det har hänt, sa han. Ibland måste man bara få damp på Harry. Jag har sagt hundra gånger att det inte var hans fel. Men lyssnar han? Neeej.
-Harry hur många gånger måste jag säga att det inte var ditt fel, frågade jag honom.
-Men det var mitt fel jag körde och då krockade vi, sa han.
-Jag har en ide vi glömmer bort allt som har hänt och börjar på nytt jag kan ju gå lite, sa jag oh reste mig upp. Yes mina ben vek sig inte. Harry nickade och ställde sig upp. Han ställde sig mittemot mig så att våra näsor nuddade. Vi stog bara där och njöt av varandras närvaro. Jag skulle kunna kolla in i Harry's ögon för alltid. Han har värdens finaste ögon leende och jag älskar hans lockar. Han började att skratta för ingenting.
-Varför skrattar du?, frågade jag.
-För att mitt liv är perfekt tack vare min karriär har jag träffat killarna och tack vare det har jag träffat min dröm tjej, sa han.
-Aaw, sa jag och kysste honom. Våra läppar var som gjorda för varandra. Jag drog långsamt mig bort och fick en ide.
-Harry vad tycker du om att göra ett bus, frågade jag.
-Du och din bror älskar att busa, men visst, sa han. Jag fick ett flin på läpparna. Jag berättade min och han tyckte att det var en bra ide. Vi gick långsamt eller Harry gick och han bärde mig för mina ben ville i te ställa sig upp. Så vi gick långsamt till Zayn's rum. Men när vi passerade trappan så kom Niall upp.
-Vad gör du här, frågade jag oroligt. Jag ville ju inte att han skulle förstöra mitt bus.
-Jag ska gå och lägga mig så GodNatt, sa han och gick till sitt rum. Jag och Harry pustade ut och började gå mot Zayn's rum. När vi kom ditt visade Harry mig hans favorit vax till håret och hans favorit spegel. Harry ställde ner mig försiktigt och mina ben vek sig inte. Så jag tog hans vax's och hällde det över hela Zayn's favorit spegel tills det tog slut. Sen gick vi till Liam's rum. Jag hade hört att han var rädd för skedar(konstigt) så Harry fick gå till köket och hämta många skedar han passade på att hämta alla morötterna så att vi kunde hälla ut dom som Louis bus. För han älskar ju morötter. När Harry kom så hade han typ 20 skedar i handen och alla morötterna. Först lämnade jag alla skedarna utsprida i Liam's säng sen kastade jag alla morötterna ut genom fönstret. Harry kollade bara roat på mig. Sen gick vi till Louis rum och jag tog mitt rödaste läppstift och målade på Louis duva som han kallar för Kevin. Jag satte på runt näbben. Det jag älskade med den här läppstiften var att den satt fast i 2 dagar utan att man kan ta bort den. Så jag är skit rädd om den. När jag var klar. Så kollade jag på Harry och sa.
-Så bär mig till mitt rum för jag är klar här, och sträckte ut mina armar. Harry kom fram kysste mig först sen bärde upp mig. Vi gick till mitt rum och Harry lämnade mig i min säng. Ni undrar säkert varför vi inte gjorde nåt på Niall. Men Niall's bus är att alla kommer tro att det var han. För vi kommer göra ett eget bus på oss själva så det kommer inte att se ut som att det var jag eller Harry. Harry gick till sitt rum för att fixa nånting och jag skulle bara komma på vad jag skulle hitta på till mig själv. Hmm tänk Chels tänk! Men vad skulle jag göra? Jaa jag raderar alla mina låtar i min iPod! Jag tog min IPod som var bredvid mig och skulle exakt börja radera när jag ångra mig. Nånting annat måste jag komma på ? Då kom Harry in.
-Har du kommit på nåt?, frågade han Och satte sig bredvid mig.
-Nepp så vad gjorde du?, frågade jag.
-Jag hällde ut all min favorit schampo, sa han stolt.
-Bra jobbat men vad ska jag göra med mig? Frågade jag. Vi tänkte en liten stund men kom på inget.
-Vi får väll bara hoppas att dom inte tro att det var du, sa Harry och exakt då hörde vi ett skrik från Liam. Sen ett från Zayn och sen kom Louis skrik alla sprang ut till hallen som var mellan våra rum och kollade på varandra. Jag och Harry gick ut och såg på alla.
-Vad var hänt, frågade jag oroligt men inuti visste jag oh ville bara skratta ihjäl men jag var en bra skådespelerska så jag hålde mig.
-NÅN HAR LÄMNAT SKEDAR I MIN SÄNG!. Skrek Liam
-NÅN HAR TAGIT ALL MIN FAVORIT VAX OCH HÄLLT DEN PÅ MIN FAVORIT SPEGEL!, skrek Zayn.
-KOLLA PÅ KEVIN HAR HAR LÄPPSTIFT PÅ SIG!, skrek Louis och försökte ta bort läppstiften.
-Och dom hällt bort all mitt favorit schampo, sa Harry. Då kom Niall in. Alla kollade på honom.
-Vad, frågade han.
-Nån har lämnat skedar i Liam's säng hällt all Zayn's favorit vax på hans favorit spegel och dom har sminkat Kevin och hällt bort all Harry's favorit schampo, sa jag. Då rusade Niall ner och kollade nåt och kom upp igen.
-Maten är kvar men jag såg inga morötter, sa han. Då rusade Louis ner och sen hörde vi " NEEEEJ "
-Vem var det?, skrek Louis upp när han kom upp.
-Niall, Det har ju inte hänt nåt honom, sa jag.
-Niall, skrek alla fyra sen.
-Men jag lagg och sov, sa han.
-Gjorde du?, frågade Louis
-Ja jag lovar, sa Niall och hålde upp sina händer. Där brast det och jag Garvade ihjäl.
-Det var vi, sa jag mellan skrattattacken och pekade på mig och Harry. Han började skratta sen också.
-Så du busade med alla utom Niall så att det skulle se ut som att det var han, frågade Louis. Jag nickade.
-Bra jobbar syster, sa han. Jag skrattade och började gå till mitt rum. Jag såg att alla kollade på mig när jag gick.
-Vad?, frågade jag.
-Det är så kul att se dig gå igen, sa han oh kramade mig. Jag hörde att dom andra sa aaw. Jag skrattade för mig själv och gick till mitt rum. Harry följde efter mig.
-Får jag sova med dig, frågade han.
-Såklart, sa jag och ställde mig upp och gick fram till honom och kysste honom. Jag backade långsamt från honom och jag såg att han hade ett flin på läpparna. Jag gick till min garderob och tog fram min nattlinne och min sov shorts. Sen gick jag till toan och bytte om. När jag var klar gick jag ut och såg att Harry bara var i kalsonger. Min blick fastnade direkt på hans mage.
-Gillar du vad du ser, sa Harry och började gå fram till mig. Jag kände att det började hetta till vid kinderna.
-Du är så söt när du rodnar, sa han och kysste mig. Jag gick till sängen och tog upp täcket och läggde mig. Jag kände att Harry gjorde samma sak. Han lämnade armarna runt mig och det sista jag hörde var när jag somnade va.
-GodNatt Sötnos!


Heart attack del 15

Previous:
-Harry vi måste prata, sa jag. Han vägrade att möta min blick.

Chelsea's perspektiv.

Varför ville han inte möta min blick? Jag försökte få hela tiden ögonkontakt med honom men han kollade inte upp så jag tillslut gav upp. Jag försökte ställa mig upp men mina ben ville inte. Så jag var tvungen att sitta kvar. Men tillslut möta Harry min blick.
-Förlåt Chels jag vet att jag har varit en idiot som inte har varit med dig och stöttat dig när det är mitt fel att det har hänt, sa han. Ibland måste man bara få damp på Harry. Jag har sagt hundra gånger att det inte var hans fel. Men lyssnar han? Neeej.
-Harry hur många gånger måste jag säga att det inte var ditt fel, frågade jag honom.
-Men det var mitt fel jag körde och då krockade vi, sa han.
-Jag har en ide vi glömmer bort allt som har hänt och börjar på nytt jag kan ju gå lite, sa jag oh reste mig upp. Yes mina ben vek sig inte. Harry nickade och ställde sig upp


Heart attack del 14

Previous:
kvar. aaagh bara om jag kunde gå så skulle jag putta bort honom. Skulle jag försöka? Skulle jag testa och ställa mig upp? okej jag tar chansen jag ställlde mig upp och.....
                                                                                                                                                                      
 
Chelsea's perspektiv.
 
 
Jag kunde inte tro vad som hade hänt. Jag föll inte jag stog kvar. Harry kom springandes mot mig som om jag skulle ramla men nej jag stog kvar. jag stog på mina egna ben. Harry kollade bara chockat på mig och sen spreds det ett enormt leende på hans läppar. Han kom fram till mig och tog tag i mina armar.
-Chels, testa att ta ett steg, viskade han fram. Skulle jag våga? Tänk om jag ramlar.
-Jag vågar inte, viskade jag fram.
-Kom igen du klarar det, sa han. Skulle jag våga?
-Redo?, sa han. Jag nickade. Nån gång måste det va den första eller hur?  Kom igen Chels du klarar det sa jag till mig själv. Jag testade och tog ett steg framåt. Jag kastade mig i Harry's famn och började skrika '' JAG KAN GÅ!! ''
och började gråta. Glädjetårar såklart. Jag hörde att nån öppnade dörren och i ena sekund stog Louis vid dörren och kollade konstigt på oss.
-Varför gråter du, frågade Louis oroligt. Jag gav Harry en blick som menade Släpp-ner-mig och han fattade på engång. Han släppte ner mig försiktigt och Louis skulle exakt skrika nåt på Harry men han blev tyst när han såg att jag stog. Jag försökte ta ett steg till honom och det gick så jag tog ett till och sen var jag framme vid honom. Louis kollade bara chockat på mig. Men till slut sa han.
-Du går, och kramade mig.
-jupp, sa jag och började skratta.
-Men långsamt, sa jag.
-Vi ringer resten, sa Louis och sprang till hallen för at hämta sin mobil.
-Men berätta inte att jag kan gå, skrek jag efter honom. Jag skulle göra ett spratt. När Louis kom till vardagsrummet sa han.
-Dom kommer om en timme. Då berättade jag att vi skulle skoja lite med dom och att jag hadeen plan. Jag berättade planen och det var. Att Louis skulle gå hämta drickor och jag skulle fråga om jag kunde få en. Men Louis skulle säga till mig att hämta den själv och om jag känner April kommer hon kolla chockat på honom. Då kommer hon fråga om hon ska hämta den men jag kommer tacka nej och ställa mig upp. Så det var plannen. Jag hade fortfarande inte glömt bort att jag var arg på Harry. Jag ignorerade honom mest. Timmen gick fort och jag hörde att dom plingade. Harry bärde mig till rullstolen för att jag inte orkade gå. Dom kom in alla och hälsade med en kram. Som vanligt kollade April på mig med en ledsen min. Hon gör det varje dag hon ser mig såhär. Alla var tysta men som vanligt avbröt Louis tystnaden.
-Jag går och hämtar dricka, sa han och gick mot köket.  Vi var fortfarande tysta i vardagsrummet. När Louis kom tillbaka lämnade han den långt bort från mig.
-Louis kan du ge mig, sa jag och sträckte mig efter glaset.
-Hämta den själv, sa han och ignorerade mig. Alla kollade chockat på honom.
-Jag kan hämta åt dig, sa April och gav Louis en mördarblick.
-Nej tack det är lungt, sa jag och ställde mig upp försiktigt. Dom kollade bara på mig när jag gick långsamt över rummet. När jag kom fram tog jag glaset och började dricka ifrån den. Dom kollade fortfarande bara på mig. Men tillslut avbröt April tystnaden och ställde sig upp och skrek.
-DU GÅR!!, och sprang till mig och gav mig en bamsekram. Killarna kollade fortfarande på mig, men sen ställde sig Liam upp och dom andra följde efter och kramade mig.
-GRUPPKRAM, skrek Louis och kramade mig sen kom Harry. Men då fick jag känslan jag inte ville ha. Mina ben vek sig och vi ramlade alla. Vi skrattade lite och sen hjälpte mig Harry upp och bärde mig till rullstolen.
-Nepp rummet, sa jag och han bärde mig till rummet. Det var mest så att vi kunde fortsatt att prata. När han lämnade mig i min säng så vände han sig om och skulle gå men jag tog tag i hans arm och drog ner honom mot sängen.
-Harry vi måste prata, sa jag. Han vägrade att möta min blick.
 

DELAA!!!

Skulle bara säga att alla Directioner ska börja skriva LLN( laugh like Niall)
Istället för att skriva LOL


Undrar?

Hello hur mår ni? Jag mår bra iallafall. Jag undrar om jag går för fort i novellen kanske det. Men jag är inte så erfarenhet i att skriva. Det är faktiskt min första Novell och är bara tolv. Och skulle vilja säga förlåt för uppdateringen men jag har inte så mycket tid. Först har jag skola och där brukar jag försöka skriva sen har jag fotboll och läxor och vänner. Så jag fattar inte hur Jag hinner men det kommer en del idag senare eller imon i skolan så kommentera eran svar.
Skriver jag för snabbt?????


Ps: här får ni en bild jag älskar!


Heart attack del 13

Previous:

-Redo?,frågade han. Jag nickade. Han tog upp mig men när jag skulle stödja mig på benen så vek dom sig och jag var nära på att ramla. Känslan som jag nu fick var obeskrivlig. Lou ställde sig hastigt upp och gick ut genom dörren. Niall följde efter och jag började gråta. Tänk om jag aldrig kan gå igen?  

Louis pesrpektiv.

När jag såg att Chels reste sig upp men var nära på att ramla kunde jag inte va kvar där inne längre. Så jag reste mig upp och gick därifrån. Jag visste inte om nån följde efter mig men det ända jag ville var att komma bort därifrån jag kunde inte va kvar länger. Jag såg en liten bänk när jag kom hit så jag gick och satte mig där och lät tårana rinna. Jag kände att nån lämnade en hand på min axel. Jag kollade upp och såg Niall.                                                     - Hur mår hon, frågade jag och snyftade.                                                                 - Vet inte men du borde vara där och stötta henne. Du är hennes storebror, sa Niall och gick tillbaka. Jag visste att jag borde vara där, men jag kan bara inte se henne sådär min syster. Jag visste att det var svårare för henne. Men jag kunde bara inte se min syster. jag hörde att min mobil ringde så jag kollade och det stog ''Harry'' jag svarade som vanligt.                                            - Det är Louis, sa jag men ingen svarade det ända jag hörde var snyftingar.      - Halå, sa jag.                                                                                                                - Louis, jag behöver dig, hörde jag att Chelsea sa. Jag svarade inte och började springa mot sjukhuset. När det gäller Chelsea skulle jag kunna göra vad som helst för. När jag kom till Chelsea så var det ingen där inne bara hon. Hon satt upp men benen vinglande bredvid. Jag gick in och satte mig bredvid henne.                                                                                                              - Förlåt för att jag stack, sa jag och kollade på mina händer för att jag skämdes.                                                                                                                        - Det gör inget men jag har goda och dåliga nyheter, sa hon och kollade på mig. jag sken direkt upp när hon sa bra nyheter.                                                     - Dom goda först, sa jag.                                                                                             -Okej dom bra nyheterna är att jag kommer att kunna gå igen, sa hon. Jag sken direkt upp och kramade henne.                                                                 - Men dom dåliga va att det kan ta flera år, sa hon och en tår rann ner för hennes kind. Jag torkade bort den och kramade henne och viskade i hennes öron.'' Du kommer att kunna gå jag lovar dig'' Hon nickade. Jag hörde att nån knackade och det var Harry. Jag hade inte sagt ett ord till Harry sen olyckan. Jag vet inte varför men jag har bara inte det. Jag ställde mig upp pussade Chels på pannan och gick ut.

Chelsea's perspektiv.

Jag hörde att nån knackade och det var Harry. Jag sken direkt upp i ett leende. Louis ställde sig upp pussade mig på panna och gick ut så kom Harry in. Han satte sig bredvid mig och tog mina händer och kollade rakt in i mina ögon.                                                                                                                              - Chels jag vet att vi har bara varit ihop i 2 veckor och 3 dagar men jag vill ändå säga att jag kommer inte lämna dig oavsett om du är i rullstol eller inte jag kommer att aldrig lämna och jag ska fixa själv så att du kan gå, sa han och fortfarande kollade rakt in i mina ögon.                                                                                                                    - Tack, sa jag och hållde in tårana. Jag lutade mig fram och kysste honom. Då kom exakt doktorn in och det blev lite awkward.                                                - Okej allting ser bra ut med dig utom benen da som vi har pratat om, sa han och tog en liten paus och kollade på mig. Jag nickade som svar.                          - Så du kan väll åka hem idag, sa han.

Då blev jag skit glad. Harry gick och sa till dom andra och dom kom och kramade mig. sen kom doktorn med rullstolen. Så Harry bärde mig ditt och jag satte mig. Äntligen slapp jag sjukhuset. Vi skulle bara åka hem till oss och hämta väskorna sen skulle vi åka på engång och jag var jätte glad för att  April ska med och stannar över hella sommarlovet. Men jag skulle säkert inte kunna göra mycket för benen. Men jag har bestämt mig jag kommer att kunna gå snart. När vi kom till flygplatsen så var det fullt med skrikandes fans. Jaa hur ska det här gå da? Vi försökte gå genom allt med det var lite svårt för rullstolen och Paul va inte här. Så vakterna kom och hjälpte oss. Killarna hade bestämt att vi skulle ta ett privatplan och första gången jag kommer att åka en utan att klaga. För att det var skönt nu när jag är såhär. Jag såg att Niall och April hållde händer. Har det hänt nåt mellan dom två?        -APRIL du och jag lägnst bak, sa jag till henne så att vi kunde prata. Hon nickade bara som svar. Jag såg på Harry att han blev lite besviken men sen så viskade jag i hans öra '' Jag ska snacka lite tjejsnack bara men när vi kommer hem är jag bara din'' han sken direkt upp och nickade ivrigt. Jag skrattade bara åt han. Jag hörde att Louis skrek.                                                    - Harry sätt dig här med oss

Jag blev glad att Louis hade börjat prata med han. För att dom hade inte pratat med varandra sen olyckan. Harry gick och lämnade mig bredvid April. Först så ignorerade hon alla mina frågor, men då märker jag att hon hade på sig hörlurar så jag tar ut dom och frågar.                                                                  - Har det hänt nåt mellan dig och Niall.                                                                      - Vi är ihop, sa hon.                                                                                                      - Va du skojar gud vad jag har missat när jag la i koma, sa jag och när jag nämde koma så sjönk hella hennes humör.                                                               - Ej jag mår bra så berätta allt i detalj nu, sa jag ivrigt och hon började berätta

När dom var i stranden och han gjorde en picknik till henne(det var därför han ville veta April's favorit strand) och att dom började bråka för att han såg henne med en annan kille men killen var en som hon träffade i planet och bla bla bla. Jag var så glad för deras skull, dom var så söta tillsammans. Resten av resan snackade vi om hur vi skulle fixa så att jag skulle börja gå och sånt. När jag minst annar det så hade jag somnat.

När jag vaknade så hade vi redan landat och April hålde på med väskorna.       Så jag kollade bara på och sen kom Harry gav mig en snabb kyss och lyfte upp mig. Han bärde mig hella vägen till bilen och Louis tog rullstolen och som vanligt när vi skulle gå ut från flygplatsen var det fullt med paparatzzi och fans. Det ända dom skrek den här gången var.''Chels vad har hänt'' ''varför har du en rullstol Louis'' ''Chels har ett par fans slagit ner dig?'' den sista jag hörde var fånig hur skulle ett fans slå ner mig så att jag skulle gå i rullstol och plus så är killarnas fans dom bästa som finns. Vi åkte till huset och dom andra var hemma så det skulle bli roligt att se dom. Dom kunde inte åka till oss för att dom var tvungna att hålla på med lite saker som jag inte vet här hemma. Det kändes lite konstigt att säga hemma men jag skulle ju bo här typ hela sommarlovet lite mer så det kändes som hemma. När vi kom in genom dörren så skulle killarna krama mig men såg att Harry bärde mig och kollade lite konstigt på mig som om dom inte visste.                                                             - Harry har ni inte berättat till killarna, sa jag och kollade på honom han skakade på huvudet. Jag slog honom lite löst på armen och började berätta. Dom kollade bara på mig och när jag hade berättat klart så kramade dom mig  men det blev lite konstigt när Harry bärde mig.                                                        - Harry jag är trött kan du bära mig upp, frågade jag han och gäspade.              -Självklart sötnos, sa han och började gå upp för trapporna han lämnade mig försiktigt i sängen och gick för att hämta min pyjamas. Han var så gulig som försökte hjälpa mig!                                                                                                      - Ska jag hjälpa dig att byta om, sa han och blinkade. Jag skrattade åt honom   - Det skulle du vilja men visst, sa jag och ryckte på axlarna han kollade  men sen började gå mot mig. Jag tog av mig min tröja och på engång började Harry glo jag hade såklart bh under men endå.                                                       - Ser du nåt du gillar, sa jag och kollade på honom han vände blicken direkt och man såg att han rodnade lite. AAW så guligt. Han gav mig mitt nattlinne så jag tog på mig den, sen hjälpte han mig med byxorna och att sätta på mig mina sov skorts.                                                                                                           - Så ska vi göra lite träning som doktorn sa att vi måste göra, frågade Harry jag nickade och han kom fram till mig. Först skulle vi testa att ställa mig upp.      - Redo?, frågade han.                                                                                                 - Redo, sa jag.

Han hållde i mig i mina armar och hjälpte mig att ställa mig upp. Men mina ben vek sig och jag föll men Harry tog imon mig. Han satte mig och jag suckade.

- EY det är första dan, sa han och tittade på mig. Han tog under min haka och lyfte upp mitt huvud och kysste mig. Vi bestämmde att vi skulle sova och Harry fick sova hos mig om jag behövde nåt på kvällarna och April hos Niall.

En månad efter(fortfarande Chelsea's perspektiv)

En månad hade gott och jag har fortfarande inte ställt upp mig på benen. Harry har hjälpt mig skit mycket men han har börjat att flirta med nästan varenda snygg tjej han ser och vi har haft vår fighter men vad alla par brukar bråka ibland. Plus så har han börjat hänga med den där Taylor swift mer och mer. Så jag bestämde mig för att ignorera honom idag. Ingen var hemma förutom jag. Niall och April hade gått och tagit en fika och resten av killaran var med sina flickvänner. Jaa utom en da som istället var i stan och flirtade med alla tjejer. jag satt nu och kollade på MTV och det var repris när Justin Bieber Punk'd Miley Cyres. Jag skrattade alltid åt det här programet. Jag hörde att nån öppnade dörren. Säkert Harry jag orkar inte med han nu. Han kom in till vardagsrummet och sa.                                                                              - Hej sötnos, och skulle kyssa mig med jag vek bort blicken.                                 - Vad är det nu da, sa han och suckade                                                                   - Jo det är så här att jag har en pojkvän som flirtar med alla tjejer i stan, sa jag bara.                                                                                                                        - Chels jag flirta inte med alla, sa han                                                                        - Harry det gör du visst, sa jag och började bli arg för att han inte erkände.        - Okej förlåt, sa han.                                                                                                    - Harry du har sakt förlåt hundra gånger men jag förlåter dig inte den här gången så gå!, sa jag och pekade mot dörren han stog bara kvar där som ett fån.                                                                                                                                 - GÅ!!, skrek jag nu men nej da han stog kvar. aaagh bara om jag kunde gå så skulle jag putta bort honom. Skulle jag försöka? Skulle jag testa och ställa mig upp? okej jag tar chansen jag ställlde mig upp och.....

                                                                                                                                                                                 

Så vad tror ni kommer hon att klara det? så här har ni del 13 och förlåt förlåt för att  texten blev så himla konstigt men jag ska adrig mer skriva så här jag låva kommentera vad för jag vill gärna veta vad ni tycker

                                                                             

 

Heart attack del

Previous:
-Heej, skrek alla och hoppade på mig jag nickade bara som svar och fortsatte att försöka röra på benen men det fick inte dom kollade bara på mig men tillslut så frågade Louis.
-Chels vad är det?
-Lou jag känner inte mina ben........
                                                                                                                                                                       
Chelsea's pesrpektiv.
 
När jag sa det sprang Lou snabbt ut säkert för att hämta en läkare och dom amndra kollade bara på mig, jag såg att april började få tårar i ögonen. Det var då jag jag märkte om jag inte känner min ben betyder det att jag aldrig mer kommer att kunna gå, jag kommer inte kunna dansa, spela fotboll vad ska jag göra?. Jag märkte att en tår hade runnit ner från min kind. April såg det och kom och kramade mig.
-Det kommer att gå bra, sa April. Jag nickade som svar och började snyfta. april gick ut och då kom Harry och kramade mig och viskade.
-Förlåt sötnos allt det här är mitt fel. När han sa det kunde jag inte tro mina öron. Det var absolut inte hans fel.
-Harry jag vill att du aldrig säger det igen okej? för det var inte ditt fel, sa jag och kollade rakt in i hans ögon. Dom var helt röda. Han nickade som svar ocg gick och satte sig. Exakt då kommer doktorn in.
-Chels jag ser att du har vaknat men vad är problemet, sa han.
-Jag känner inte mina ben, sa jag och började snyfta. Harry tog min hand och strök den som för att lugna ner mig.
-Okej det kan hända för att du fick en hård smäll i huvudet, sa han och kollade in i hans papper.
-Men kommer det att vara föralltid?,frågade jag  försiktigt.
-Nej abolut inte det är bara nu, men ska vi göra nåra tester?, frågade han. jag nickade som svar. Han kom fram till mig och förklarade att vi skulle försöka få mig att stå upp. Jag nickade och tog bort täcket. Doktorn hjälpte ner mina ben och tog mina händer.
-Redo?, frågade han. Jag nickade. Han tog upp mig. Men när jag stödje på benenn så vek dom sig och jag var nära på att ramla. Den känslan jag fick nu var oberskrivlig. Lou ställde sig hastigt upp och gick ut genom dörren. Niall följde efter honom och jag började gråta. Tänk om jag aldrig kan gå igen?.
                                                                                                                                                                  
Så här har ni del 12 det var väldigt kort. Men jag skrev i skolan. Ni får en del när jag kommer hem CYA!!!

Heart attack del 11

 
Previous 
nåt viktigt. Jag svarade och kunde inte tro mina öron vad som hade hänt. Jag tappade mobilen i sanden och lät tårana rinna.
 
Harry's perspektiv
 
Jag och Chels hade bestämt att gå till stan och köpa glass så vi tog min bil. Det tog kanske 5-10 min att komma fram och som vanligt var det fullt med paparazzi.  Jag suckade för mig själv. Okej jag älskar mina fans, jag älskar att jobba med musik men ibland vill jag bara vara Harry och inte kända Harry Styles från One Direction. Vi gick ut till kiosken och Chels täckte direkt ansiktet så att dom inte skulle fota på hennes ansikte. 
-Vad vill du ha, frågade bag henne. Hon stog och funderade en liten stund men sa tillslut.
-Choklad. Medans hon tog ut sina pengar var jag snabb och betalade åt henne.
-Men Harry jag kunde ha betalat, sa hon och suckade. Jag ignorerade det och fortsatt till bilen jag hörde att paparazzi skrek.
"Harry dejtar du och Chels" " Vad tycker Louis om det"
"Kan vi få en kyss?" aaah dom är så jävligt jobbiga. Jag gick in och satte mig i förarsätet medans Chels satte sig bredvid.
-Harry strunta i dom bara, sa Chels oh försökte lugna ner mig. Jag struntade i att svara  och försatte att köra. 
-Okej Harry du behöver inte vara arg på mig, sa hon lite argt.
-Jag är inte arg på dig jag är arg på paparazzi för att dom kan  inte låta mig och min flickvän gå...., han jag bara säga innan hon avbröt mig oh skrek.
-HARRY BILEN
Jag kollade på vägen och såg att vi körde rakt in i en lastbil och sen blev allting svart. 
 
Niall's perspektiv 
 
När jag såg att April hade tappad mobilen och svarade mig inte började jag bli orolig. Det ända hon gjorde var att kolla på havet. Jag såg att nåra tårar rann längst hennes kind. Jag tog hennes mobil och kollade att Louis var den sista som hade ringt henne så jag ringde upp honom.
-Hej April varför är du inte här än, sa han och man hörde att han grät.
-Louis vad har hänt, frågade jag bara. 
-Chels och Harry har varit med om en olycka kom till sjukhuset fort, sa han och la på. Jag såg att April var Chockad så jag började skaka henne lite och då vaknade hon till. 
-Kom vi måste Åke till sjukhuset, sa hon och reste sig upp snabbt. Hon började gå mot bussen men då såg jag exakt en taxi och stannade de den. 
-April kom, skrek jag och öppnade dörren. Hon sprang till taxin och hoppade in direkt. Hon sa adressen till Chauffören och han körde direkt. Jag hörde att April snyftade lite så jag lämnade armen om henne och hon lutade sitt huvud mot min axel.
-Vi är framme, sa Chauffören. April gick direkt ut  så jag betalade och började jogga lite efter henne. Jag hade sms:at Louis i bil resan vart rummet var så vi inte behövde gå till receptionen. Dom var i sal 3 rum 299. 
-April kom, sa jag och började gå mot hissen men nejdaa hon ville ta trapporna och började springa upp i dom. När jag såg att vi var i sal 3 tog jag hennes hand och drog henne till rummet vi började leta och leta men tillslut såg vi Louis och sprang till han. 
-Louis hur mår dom, sa jag. Han kollade upp och hans ögon var röda efter alla grått. Jag hade aldrig sett Louis så här ledsen. 
-Jo Harry mår Bra han har bara brutit armen men mim syster, hann han bara säga innan tårarna började rinna ner igen. Jag satte mig på knä och sa lugnt. 
-Louis du måste berätta vad som har hänt.
-Chels har brutit 2 revben och fått en hård smäll i huvudet  så hon ligger i koma, sa han och började gråta. Jag såg att April sjönk ner och började gråta hon också. Jag kollade runt vart är Chels och Louis föräldrar.
-Lou har du ring dina föräldrar, frågade jag han tittade snabbt upp och nickade. 
-Vart är dom, frågade jag. Han suckade och jag kunde inte tro vad hans sa. 
-Dom är utomlands och kommer inte hem om 3 månader.
Dom borde väll komma tillbaka. Det är ju deras jobb att ta ha om Chels och Louis men Lou har berättat att när dom var liten så var det mest Louis som tog hand om henne. Jag såg att doktorn kom med Harry bakom sig. Jag sprang fram till honom och kramade honom. Men han besvarade inte kramen. Han ögon var helt röda i och han kollade bara rakt fram. Lou såg också Harry och doktorn så han gick först till docktorn och frågade efter sin syster.
-Det har inte förändrats nånting sen sist men ni kan gå och hälsa på henne, sa han och pekade mot en dörr April och Louis sprang ditt medans Harry bara stog kvar.
-Harry vad är det med dig vill du inte se henne,
Frågade jag. 
-Det är mitt fel, sa han bara och upprepade det. 
-Harry lyssna det är inte ditt fel i ibland händer det olyckor med det är absolut inte ditt, sa jag han nickade och gav mig ett leende. Vi gick in och han satte sig bredvid henne och tog hennes hand. Stackars Harry.
 
Harry's perspektiv. 
 
När jag gick in till henne satte jag mig bredvid henne och tog hennes hand. Det borde inte ha hänt henne det här. Det borde ha varit jag inte hon jag. Det knäckte mig att se henne så här. Jag gillade verkligen Chels inget hade nånsin fått mig att känna det här jag känner med henne. Jag kanske till och med älskar henne. Jag vet det är tidigt att säga det med det känns så rätt med henne. Jag kände att tårarna rann och rann och jag märkte inte ens att dom hade lämnat mig själv med henne men jag var verkligen tacksam. 
-Chels, du måste vakna upp jag klarar mig inte utan dig. Jag har aldrig känt det jag känner med dig. Du är så speciell alting är bra med dig. Du är det bästa som har hänt mig. Jag vet att vi har bara varit ihop i en vecka och nåra dagar men jag äskar dig det borde ha varit jag inte du som ligger där, sa jag det sista argt och slog till bordet. 
 
Chelsea's perspektiv.
 
Jag hörde att Harry pratade med mig. 
--Chels, du måste vakna upp jag klarar mig inte utan dig. Jag har aldrig känt det jag känner med dig. Du är så speciell alting är bra med dig. Du är det bästa som har hänt mig. Jag vet att vi har bara varit ihop i en vecka och nåra dagar men jag äskar dig det borde ha varit jag inte du som ligger där, sa han. Det ända jag ville vara att öppna min ögon och krama honom men jag kunde inte. Jag tog i allt jag kunde men klarade det inte.
 
En vecka har gått (Harry's perspektiv)
 
Jag hade varit varje dag hos Chels men inget hon hade inte vaknat. Simon hade ringt och sagt att jag fick en vecka till och om inte hon hade vaknat var jag tvungen att åka hem. Men aldrig att jag lämnar Chels förän hon har vaknat. 
 
Chelsea's perspektiv
 
Det hade gått en hel vecka sen jag inte vaknar. Jag har bestämt mig att idag ska jag vakna Japp jag ska vakna idag. Jag måste. Jag tog i allt jag kunde och öppnade lite mina ögon men stängde dom snabbt för att det var ett starkt ljus. Jag öppnade dom igen och såg Harrys underbara ögon. Men jag kunde inte koncentrera mig på det. Det ända jag försökte koncentrera  mig på var att försöka röra mina ben jag kände inte dom. Jag började få lite panik tänk om jag aldrig känner dom igen tänk om jag inte kan dansa längre eller köra fotboll som ingen förutom Louis och April vet. Harry kollade bara på. Han såg att jag började få lite panik. Han ställde sig upp och gick till dörren skrek nåt sen kom han med Louis,April och Niall. 
-Heej, skrek alla och hoppade på mig jag nickade bara som svar och fortsatte att försöka röra på benen men det fick inte dom kollade bara på mig men tillslut så frågade Louis.
-Chels vad är det?
-Lou jag känner inte mina ben........

Hello hello

Hello hello, jag vill bara säga att nästa del är på väg och snart uppe men jag vill fråga er en sak tycker ni att jag går för snabbt på sakerna eller? Kommentera vad ni tycker här får ni en liten bild som jag älskar!!


Heart attack del 10

previous:
-jag kommer att sakna dig,sa jag och började gråta.
-Jag också, sa hon och gav mig en sista kram. När hon skulle gå in så vände hon sig om och skrek.
-Hälsa Niall.
-Okej, sa jag och då gick hon in då var April borta jag skulle inte se henne på kanske två månader. Då brast det jag började gråta skit mycket och Louis kramade mig. Jag kommer att sakna henne.
                                                                                                                                                                     

Niall's perspektiv.
 

Jag vaknad och kollade runt i mitt rum, jag hade så ont i huvudet från igår. Då kom minnet från mig och April. Jag kommer ihåg när jag såg henne med Chels så var det kärlek vid första ögonkast, men åkte hon inte idag eller?. Jo det gjorde hon så jag flög upp från sängen tog på mig ett par jeans en vit tröja som jag hittade och sprang till Chels rum.Jag kollade runt men dom var inte där. Dom måste säkert ha åkt till flygplatsen. Så jag sprang ner för trappan och var nära på att ramla. Jag var för stressad för att tänka på nåt annat, det ända jag hade i mina tankar var att hitta April jag måste säga hejdå till henne. Jag tog på mig mina vita sneakers och sprang ut genom dörren. Jag hade tur för exakt kom det en taxi jag stannade den och hoppade in.
- Kan du ta mig till flygplatsen i 5 min. sa jag.
-Tyvärr herrn det går inte och du vet att det tar circa 15 min att åka ditt, sa han . aaaah vad ska jag göra. Tänk Niall tänk.
-Du får 100 £ om du tar mig ditt så snabbt som möjligt, sa jag desperat.
- Tyvärr ja, han han bara säga innan jag avbröt honom.
-Snälla jag är desperat, sa jag.
- Okej, sa han.
Yes han började köra skit snabbt. Det tog typp 7 min att komma fram till flygplatsen. Jag slängde pengarna på honom och sprang ut. Jag sprang till hennes Gate och kollade överallt efter henne.
(Niall när han letar efetr April, strunta i dom där bak.)

Jag såg Louis och Chelsea stå en bit bort så jag sprang till dom och såg att Chelsea grät.
-Vart är hon, röt jag direkt i Louis face.
-Sorry Niall men hon har redan gått in, sa han.
 
Jag sprang ditt man kunde se flygplanet och såg att April skulle exakt gå in. Hon gjorde nåt med sitt hår och vände blicken och precis då såg hon mig. Hon såg lite förvånad ut men det ändrades direkt. Jag såg att nåra tårar rann ner för henens kind och då kunde inte jag håla tillbaka tårana och lätt dom rinna. Hon vinkade förisktigt med sin hand och sedan gick hon in i flygplanet och var borta. Då märkte jag att hon hade åkt men vad skulle jag göra? Hon bodde i Doncaster och jag här i London. Men Louis bodde ju där också och Chels såklart, Då kom jag på min ide.
 
April's perspektiv.
 

Jag satt i flygplanet och tänkte på Niall, hur han sprang fram till glasrutan, hur hans tårar började rinna ner för hans kind. Hur kunde jag bli kär så snabbt i honom. När flygplanet åkte kände jag ett håll i mitt hjärta. När skulle jag få se han? jag har ju skolan och det är 2 månader kvar tills sommarlov då kan jag ju åka hit. Men kommer jag att orka att va utan honom i 2 månader?.  Men jag kan ju snacka med honom via mobil och Skype. Men jag har inte hans numer eller Skype konta, men jag ska skaffa det via Chels. Hoppas han inte glömmer mig bara. Hoppas att han inte träffar nån ny, tanken får mig att må illa. Det ända jag ville va att vara i hans famn, att han skulle vara här. Det gjorde så ont att lämna han.tanken fick mig att  börja gråta. 
-Mår du bra?, hörde jag nån säga. Jag kollade upp och såg ett par Hassel bruna ögon.
-jadå, sa jag och torkade bort tårana.
-Snälla gråt inte jag hatar att se vackra tjejer gråta, sa han. Oboy en kille som försöker flirta.
-Tack men du måste veta att jag är upptagen, sa jag. 
- Men jag kan väll ändå säga att du är vacker, sa han och blinkade med ena ögat.
- Tack, sa jag.
-För vad, frågade han och blinkade igen med ena ögat.
-För att du sa att jag var vacker, sa jag och kände att det började heta till vid kinderna.
-Jaha varsegod, sa han och blinkade igen med ena ögot. oh my god det börjar bli jobbigt med att han blinkar hella tiden.
-Har du problem med ögat, frågade jag och kollade rakt in i hans ögon. Damn han hade finna ögon, plus så var dom hassellbruna ögon och jag som var svag för dom.
-Nej, sa han och kollade konstigt på mig. Jag suckade och tog upp min ipod satte på mina hörlurar och började att lyssna på musik. Jag kände att nån tog en av mina hörlurar så jag kollade åt hans håll och han hade tagit en av mina hörlurar och börjat lyssna med mig. Han tog tummen upp som att han menade.''Bra låt'' Jag skratatde åt han och lutade mig mot hans axel och föll i djup sömn.
 
Niall's perspektiv.
 
 

Jag satt med Chels, Harry och Louis i flygplanet på väg till Doncaster. Jag har fortfarande inte sagt ett ord till Chels och Louis för jag är skit arg på dom för att dom uinte väckte mig när hon skulle åka. Säkert undrar ni varför Harry följde med?. Jo för att Chels klaggade att hon skulle sakna honom skit mycket så vi ringde honom och sa att han skulle komma till flygplatsen och ta med lite kläder till mig och han. för att Chels och Louis har ju redan kläder där. Vi skulle bara åka över helgen för vi fick bara åka ditt över helgen av simon. våran maneger. Så jag hade planerat att göra en mysig picknik i stranden med henne och fråga om hon vill bli min flickvän. Så det är bara att vänta till vi kommer fram. Jag tog en tiddning och började läsa den.
 
I Doncaster.
 
När vi var framme så gick vi till Louis och Chels hem och lämnade väskorna. chels och Harry stack nånstans jag vet inte vart medans Louis gick till några kompisar. Jag tog en taxi till stranden som Chels hade sakt att April älskade så jag tänkte att det skulle vara bra om det var där. Så jag fixade allting. Precis när jag skulle ringa Chelsea för att fråga om April's numer så såg jag henne gå med nån kille.  Hon såg inte mig för hon skrattade och larvade sig med honom. Jag kände att avundjsukan växte inom mig. Jag gick fram till henne och knackade på henens axel.
 
April's perspektiv.
 

Jag och Chaz(killen som jag träffade i planet) Gick till stranden för att köpa lite glass för att föröka få mig på andra tankar. Men det ända jag kunde tänka var på Niall. Jag saknade honom så mycket, jag hade aldrig saknat  nån så mycket som jag saknade han. Ändå om vi inte var nått så saknade jag honom. Jag hållde på att snacka med Chaz men blev avbruten av att nån knackade på min axael. Jag vände mig om kunde inte tro mina ögon. Det var han. Det var Niall. Jag slägnde mig direkt i hans armnar.
-Vad gör du här, sa jag och mäkte inte ens att mina tårar hade börjat rinna.
-Vi hann inte säga hejdå, sa han och tittade på Chaz. Aaw vad gulligt han kom hitt för min skull. Men jag såg att han tittade på Chaz med en arg blick, han trodde säkert att det var min pojkvän.
-Niall det här är Chaz jag träffade honom i flygplanet, sa jag och pekade på Chaz.
- Joo April jag går hem så att du kan vara med din pojkvän, sa Chaz från ingestans. Jag började rodna lite vi var ju faktiskt inte ihop.
-Ta hand om henne en sån tjej vill man inte förlora, sa Chaz till Niall och gick. Det blev en pinsam tystnad mellan oss två det kändes som om båda tänkte att den andra skulle ta första steget. Men jag blev glad för att Niall avbröt den pinsamma tystnaden.
-kom jag vill vissa dig en sak, sa han och tog min hand och började gå. När han tog min hand kände jag pirret i magen. Jag ställde mig samma fråga om och om igen. Hut kunde jag falla för honom så snabbt?
När vi kom fram mätkte jag att vi var i min favorit strand och att det var en picknik i mitten.
-Har du gjort det, frågade jag Niall och kollade upp på hans blåa ögon.
-Japp kom, sa han och började dra mig till filten. Jag satte mig ner och kollade ut mot vattnet. Det var perfekt. jag var med killen jag gillade och det var solnedgång. Det var så vackert. Jag såg att Niall öppnade piknikkorgen och tog fram jordgubbar doppade i chocklad. Så romantiskt.
 
-Öppna, sa han och tog en jordgubb. Jag öppnade och han stoppade in den i min mun. mhhh vad gott.
-Jo April jag skulle vilja fråga om di vill bli min flickvän, sa han när jag hade tuggat klart jag kunde inte tro mina öron hade han frågat? ville han att jag skulle bli hans flcikvän?. Jag nickade och böjde mig fram för att kyssa honom. Det gick inte så bra så han  böjde sig det sista och det blev en perfekt kyss jag skulle aldrig glömma det. Jag backade och fick ett leende på läpparna. Jag kollade upp och hans leende var också framme. Vem skulle tro att jag skulle  bli ihop med Niall Horan från  One Direction. Det var den bästa i mitt liv inget kunde förstöra den. Men jag hade fel. Jag hörde att min mobil började rimga jag tog upp den och det stog Louis. konstigt han brukar aldrig ringa om inte det är nåt vikrigt. Jag svarade och kunde inte tro mina öron vad som hade hänt. Jag tappade mobilen i sanden och lät tårana rinna.

Heart attack del 9

Previous.
 
-April du och jag shoppa nu, sa jag hon nickade ivrigt bara. Jag flög från sängen upp samma April. Exak när jag skulle gå ut så tog nån min hand och drog mig bakåt.
-Får jag ingen kyss först, sa han och flinade. Jag gav honom en och gick. 
.                                                                                                                                                                                              

Bild 1: Chel's och April 's klänning.
 
 
Jag och April åkte direkt till Westfield mall och gick in till Forever 21 och letade lite efter den perfeckta klänningen. Men vi hittade inget där. Så vi fortsatte till en annan äffar men hittade inget. När vi hade gått i alla äffarer utom en så satte sig April i en bänk. 
-Jag ger upp, sa April. ååååh hon är såååå jobbig att hon ger upp så lätt.
-Okej vi går till HM om vi inte hittar nåt så drar vi hem, sa jag och hon nickade. Jag drog upp henne för att hon inte årkade inte gå upp själv. Vi gick in till HM och letade och letade men hittade inget. 
-Kom vi går, sa April och började dra mig i armen. men exakt när vi skulle gå såg jag dom. De perfekta klänningarna till oss. Dom var likandana slutade vid rumpan och var uringad i där bak så man såg hela ryggen. En var silver och den andra var svart.
-April, sa jag och pekade mot klänningarna. När hon såg dom så tappade hon hackan och sprang till dom. 
-Kom vi provar, sa hon och började leta eftervåra storlekar och det bar dom sista som var kvar så vi hade tur. April tog den svarta medans jag tog den silvriga. Jag tog på mig den och den passade perfekt. jag gick utbför att visa henne och hon såg grymt snygg ut på den.
-Den är gjorde för dig April, sa jag och kollade på henne.
-För dig också du ser så snygg ut o den Chels, sa hon.
-Vi tar dom här, sa jag. hon nickade bara ivrigt som svar. Vi gick in till omklännings rummet och byte om sen gick vi till kassan och betalade och vi fick en varsin påse men vära underbara klänningar.
- Du vi måste gå och köpa en ny mobil åt mig,sa jag April suckade och började gå mot apple butiken så att jag kunde köpa en iphone 5. 
 
Hemma igen.
 
 
När vi kom hem så var ingen hemma jag började kolla runt i alla rum men killarna var inte där. När vi kom till köket så fanns det en lapp där det stog "Vi var tvungna att åka och prata med Paul ses snart" jaha då  är vi ensama i nåra timmar för dom här möten brukar ta långt tid.   Jag kände mig äcklig så jag gick och tog en dusch jag gjorde det vanliga en tjej brukar göra shamponerade håret rakade benen och smörjde in mig med min favorit kräm som luktade jordgubb. Jag gick till mitt rum och såg att April hålde på med sin mobil så jag gick och hämtade min nya så att jag kunde fixaöite grejer med den som telefonumer, spel och det viktigaste  musiken. Jag gick och hämtade en skiva för att lämna på musik och när jag kom tillbaka så såg jag att jag hade fått ett sms. Komstigt  ingen hade mitt numer förutom April jag tog mobilen och öppnade sms. Jag kunde inte tro mina ögon hur kunde han ha fått mitt numer. Det stog.
" Tjena snygging hur mår du? jag saknar dig skit mycket kom tillbaka till mig så kan vi ha lite kul som förut. ring mig// din kille Josh" 
 
Vad vill han mig? Han han inte gjort mig nog.
-April kolla, sa jag och vissade min mobil. 
-Hur kunde han få ditt numer,frågade hon. Jag ryckte på axlarna som svar. För det är ju sant hur kunde han få mitt numer den ända som hade det var April och jag visste att hon aldrig skulle ge den till honom.
-kom vi går ner och beställer pizza, sa jag och drog ner henne. Jag tog min telefon och beställde en kebab pizza för det är vår favorit.  Jag dukade bordet fint och väntade bara på att Pizza skulle komma. "PLING" hörde jag yeeey äntlgen kommer pizzorna. Men när jag gick och öppnade dörn blev jag besviken det var killarna. Dom sa hej och gick in till vardagrummet utom Harry som bara kollade på mig.
-Hej, sa jag och kysste hans underbara läppar.
-Hej, sa han och besvarade den. Han gick in till dom andra och jag följde efter men exakt när jag satte mig rinde det på dörren.
-PIZZORNA, skrek April. Hur kan hon orka att äta så mycket. Jag såg att Niall kollade hella tiden på henne hela tiden han gillar säkert henne. Jag gick och öppnade dörren men kunde inte tro mina ögon.
-Josh vad gör du här, stammade jag fram.
-Ville hälsa på dig jag saknar ju dig, sa han och smekte min kinde jag tog direkt bort hans hand.
-gå nu, sa jag men han skrattade bara och klev in.
-LOUIS, skrek jag och backade. Han kom springades in för att han säkert hörde paniken i min röst. 
-gå annars ringer jag polisen, sa Louis. Han skrattade och sa
-Okej men vi ses Chels, sa han och gick. Jag kände tårana bränas bakom ögonlocken jag sprang upp till mitt rum och läggdemig i sängen. Jag hörde att nån kom in men jag visste inte vem det var. men jag kollade upp och där stog Harry med sina fina lockar. Han kom till min säng och kramde mig. Det känns bra att ha Harry nu. Jag kände att ögonlocken blev tyngre och tyngre och tillslut orkade jag inte hålla dom uppe längre så jag somnade.
 
 
Nästa dag.
 
När jag vaknade såg jag att April hålla på med sin mobil som vanligt. Jag tog min mobil och kollade klockan 13:15 jag brukar inte sova så här länge.  Men jag var ju så trött igår från att gå i stan. Jag ställde mig upp och satte på ett par mjukisar och en linne. Jag gick ner till vardagsrummet och där var redan alla vaken till och med Zayn.
-Mår du bra, sa Harry och klappade på sina lår som menades att jag skulle sätta mig där. så jag gjorde det. jag nickade bara som svar.
-Olej killar vilken tid går vi ut idag?,frågade jag.
- 21:00, sa Niall alla hållde med så det var bestämt klockan nio skulle vi dra och festa. Det ska bli sjukt roligt för att det var jätte längesen jag festade. 
 
 
Klockan 18:00.
 
-Jag går och duschar, sa jag till April. Jag tog min mobil för att lyssna på musik medans jag duschade. Jag gjorde det jag alltid brukar Göra schamponera håret rakade benen och smörjde in migi kräm och som vanligt så hade jag otur och glömde kläderna i mitt rum så jag måste gå i bara handduk ditt. När jag passerade  vardagsrummet så började killarna vissa jag pekade fingret mot dom och gick.  Först så fixade jag mitt hår, jag gjorde stora Hollywood lockar och April fixade mitt smink för hon pluggar till det att sminka folk. och jag måste säga jag såg snygg ut och vi var klara till exakt kl 20:50 så vi gick ner till killarna och Harry kollade på mig.
-Jag gilla, sa han och kysste mig kyssen blev grovare och grovare men Zayn avbröt oss genom att kasta en kudde och säga.
-Get a room,
Jag blrjade direkt att rodna så jag vek bort blicken och började gå mot dörren dom andra följde efter och nästa sekund satt vi i bilen på väg mot festen. Som vanligt fick inte jag och April plats så jag satte mig på Harry's knä och April på Niall's knä. Dom såg så söta ut. Dom skulle göra ett perfekt par. När vi kom fram så skrek jag
"party time" Harry skrattade åt mig och skakade på huvudet. och som vanligt var paparazzina här och kneppte kort. Så jag släppte direkt Harry's hand för jag ville inte att det skulle komma ut på tidningen . Vi gick in till festen och dom spelade min favorit låt " turn up the music" med Chris brown. Jag tog direkt April hand och drog henne till dansgolvet och började dansa eller inte dansa da mest hoppa i takt med musiken. vi dansade utan att stoppa i kanske en timme. Men vi blev trötta så vi gick till baren och beställde en dricka. Jag drak upp den på 1 sekund.
så jag tog en till och en till och en till jag kände att jag hållde på att bli lite yr. Jag såg Harry och Louis stå en liten bit härifrån. Så jag gick dit med vingligande ben.
-Wow du har druckit lite, sa Louis och skrattade.
-Det har jag inte als, sa jag och skrattade. Då började starship spelas.
-Aah jag älskar den här låten kom vi dansar, skrek jag och drog med Harry ut på dansgolvet.
 jag började köra nåra danssteg som jag lärde mig 
när jag var på street dansläger i sommar jag är inte så bra på det men jag kunde lite endå
 
 


( Tänk att det är Chelsea)
 jag såg att folk hade börjat göra en ring runt mig. jag dansade och dansade bara, när jag dansar 
så glömmer jag bort allting det ända jag tänker är på att dansa. Det var då jag märkte hur mycket jag hade saknat att dansa. Jag bestämde mig för att börja dansa igen. Jag avslutade med ett varv och alla började applådera. Jag letade efter April och gissa vart jag hittade henne i ett hön hånglandes med Niall. Jag gick till killarna och dom gavmig applåder.
-Tackar tackar men gissa vad jag har sett, sa jag.
-Vad,frågade Harry och lämnade hans arm runt mina höfter. Jag nickade åt det hållet som Niall och April var dom stog chockandes och kollade bara på dom.
-Jag ska gå och ta en drink, sa jag och började gå mot baren. Harry och killarna stannade. Jag gick och satte mig och en kille kom satte sig bredvid mig.
-Får man bjuda sötnosen på en drink eller?,frågade killen.
-Visst, sa jag och tog emot drinken,
 
Harry's perspektiv.
 

Jag såg att Chelsea snackade med en kille och avundsjukan började växa inom mig. Men jag kan inte bestämma med vem hon får och får inte prata med så jag lätt det va. Men när jag såg att han lutade sig närmre för att kyssa henne. Jag visste att min Chels skulle ta bort huvudet men nej da hon var kvar. När det var en millimeter mellan deras läppar så vek hon bort blicken så att kyssen kom på hennes kind jag pustade ut och började gå mot dom. 
-Rör inte min tjej, varnade jag killen.
-Vad stoppar mig, sa han och ställde sig upp. Chels kollade bara oroligt på oss.
-Det här, sa jag och gav honom en rakt höger så han ramlade. Men han ställde sig snabbt upp och slog mig tillbaka. Det kändes som om han bröt min näsa Men jag slog tillbaka jag hörde attt Chels skrek nåt men jag hörde inte vad. Jag skulle ge honom en rak höger igen men kunde inte för att nån tog tag i min arm och drog mig bakåt det var Louis.
-Vi drar nu, sa han och tog mig utåt. Jag såg att Chels gick nånstans säkert för att säga till dom andra. Men när jag kom in i taxin så kom smärtan tillbaka i nästan och läppen där han hade slagit mig. Jag såg att Chels kom springandes barfota till taxin.
-Harry jag låvar jag kysste intebhonom, var det första han sa det lät så guligt.
-Jag vet jag såg, sa jag hon pustade ut direkt. 
 
Det tog circa 10 min att komma fram och det första hon gjorde var att ta in mig till toan för att fixa mitt sår.
-Okej det kommer att göra ont men du måste bara hålla dig okej, sa hon jag nickade och hon började och han hade rätt det sved som fan. Jag hållde mig för jag ville inte vissa mig svag framför henne. Hon hjälpte mig till mitt rum sen så la jag mig och somnade direkt.
 
 
Chels pesrepktiv.
 

När jag hållde på att torka Harry's sår så såg man att det gjorde skit ont. Louis hade gått och laggt sig jag hjälpte Harry till  sängen och han somnade direkt. Så jag var själv här. Jag hörde att nån kom in säkert nån av killarna och jag hade rätt där stog April och Niall.
-Så April dags att gå och lägga oss för ditt plan går kl 1:00 och klockan är 6:00,sa jag och drog med mig henne upp till mitt rum.
-Så vad hände, sa jag direkt för att jag ville veta allting.
-Jo vi kysstet, sa hon. jag himmlade med ögonen.
-Kysstes, sa jag.
-Okej hånglade, sa hon och skrattade.
-Hände det nåt mer, sa jag.
-Nej Chels aldrig, sa hon och började skratta och när jag hörde henne skrtta så skrattde jag också. Så där lagg vi och skrattade. Men vi somnade tillslut.
 
Nästa dag.
 
Jag vaknade skit trött och ont i huvudet. Konstigt mitt alarm ringde inte. Jag kollade på klockan och rusade upp när jag såg hur mycket klockan var den var 12:00 och April plan går 13:00.
-APRIL....., skrek jag hon hoppade upp från sängen.
-vad, sa hon.
-klockan är tolv, sa jag och hon rusade upp och slängde in alla kläderna i väskan. Jag sprang in till Louis rum och väckte honom han.hoppade upp från sängen och sprang till bilen. jag sprang tillbaka till mitt rum och April var klar så jag satte på mig bara mina mjukisar och en Holister hodie och sprang till bilen. När vi kom fram så var klockan 12:40 så vi sprang till hennes gate och vi kom exakt i tid hon gav Louis en snabb kram och sen kom hon till mig. Jag så att en tår rann ner från hennes kind och då började det rinna ner för mina kinder också.
-Vi ses snart, sa hon med hackig röst.
-jag kommer att sakna dig,sa jag och började gråta.
-Jag också, sa hon och gav mig en sista kram. När hon skulle gå in så vände hon sig om och skrek.
-Hälsa Niall.
-Okej, sa jag och då gick hon in då var April borta jag skulle inte se henne på kanske två månader. Då brast det jag började gråta skit mycket och Louis kramade mig. Jag kommer att sakna henne.
.                                                                                                                                                                                          

Så här har ni del 9 vad tycks? kommenter och förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag är sjuk och orkar inte sitta vid datan och skriva men här har ni ialafall del 9 hope you like it ?

Heart attack del 8



Previous.
-Okej vad roligt men så du vet ringde Josh, sa hon då sjönk hela min glädje till ledsen.
-Josh........., sa jag bara och kände att allting blev svart.

April perspektiv

Jag såg att Chels sa "Josh" och svimmade jag han inte ta imon henne så hon ramlade. Jag ropade på engång på Louis och jag hörde att nåt ramlade och fotsteg. Hans stannade vid dörren när han såg Chelsea. Sen kom han till liv igen och sa.
-Vad har hänt, sa han och bärde upp henne och lämnade henne i sin säng.
-Jag sa att Josh hade ringt och sen så svimmade hon, sa jag och satte mig bredvid henne. Louis slog i väggen och rusade ut jag hade aldrig sett Louis så arg sen det som hände med Chelsea. Jag hörde att han började skrika på nån. Jag hörde fotsteg komma. Säkert Louis men jag hade fel där var Harry.
-Vad har hänt, sa han och började smeka hennes panna. Juste jag hade glömt att dom var ihop. För Chels sa ju det.
-Så Harry är det nåt på gång mellan dig och Chels, sa och blinkade med ögat.
-Jo vi blev ihop idag, sa han och skrattade.
-Ni vadå, hörde jag att nån sa. Jag vände mig om och där stog Louis.
Helt röd i ansiktet säkert för att han hade skrikit på Josh och för att han fick reda på att hans syster och Harry. Sen det som hände Chelsea och Josh så har han varit skit beskyddande med killar. Alltid när vi skulle gå på fester så sa han.
"Var försiktig med killarna" jag kollade på Harry och har var röd i kinderna. Louis började gå mot Harry.
-Svara ni är vadå, sa han igen.
-Vi blev ihop idag, sa han som en viskning.
-Ni kan inte bli ihop, Harry du brukar flirta med nästan varenda snygg tjej som du ser, sa han.
-Ja men jag var singel, försvarade han sig med.
-När du dejtade Taylor Swift så började du flirta med Cara delevingne det var därför ni slutades träffa, sa han. Jag kollade åt Harrys håll och det verkade som om han ville säga nåt men kom på inget. Tillslut sa han.
-Men med Chelsea är det annorlunda jag har aldrig känt så som jag känner med henne, sa han.
-AAW, sa jag och nån annan jag kollade åt Chelsea's håll i och det var hon som hade aaw'at. Jag kastade mig på henne och kramade henne. Samma sak gjorde Harry och Louis

Chelsea's perspektiv

Jag vaknade med att jagp hörde att nån sa.
-Men med Chelsea är det annorlunda jag har aldrig känt så som jag känner med henne.
Det lät som Harry så jag kollade upp och det var han.
-AAW, sa jag och April samtidigt. Hon kollade runt och sen så såg hon mig hon kastade sig på mig. Bokstavligen kastade sig. Sen såg Harry och Louis mig så dom kastade sig också mig. Jag såg på Louis blick när han kollade på Harry när han kramade mig. Han visste säkert att vi var ihop.
-Louis du behöver inte oroa dig, sa jag och kollade på honom.
-Okej men Harry om du sårar henne får du aldrig mer träffa henne, sa Louis hotfull. Harry nickade bara som svar och pussade min kind. Det blev ett stort flin på mina läppar.
-Hörni vilken dag är det idag, frågade jag.
-Det är onsdag, sa Harry.
-Men då åker ju du om två dar, sa jag och kollade på April. . Hon nickade.
-Okej men då på torsdag nska vi festa, sa jag. Dom andra höll med.
-Jag går och säger till dom andra, sa Louis och gick.
-April du och jag shoppa nu, sa jag hon nickade ivrigt bara. Jag flög från sängen upp samma April. Exak när jag skulle gå ut så tog nån min hand och drog mig bakåt.
-Får jag ingen kyss först, sa han och flinade. Jag gav honom en och gick.