Niall Horan

Heart attack del 8

Previous.
-Jag men jag sitter här, sa jag. Han tog mobilen från Louis och svarade med hans irländska dealekt.
-Hallå, sa han och man hörde att folk skrek han tog bort telefonen från örat och la på och sa.
-Ett par Directioner har tagit din telefon.......
 .                                                                                                                                                                                  
 

-Va, sa jag. Vad ska hända nu. Louis numer finns ju där inne och andra privata saker. 
-Jaa så vad ska vi göra nu, frågade Harry och kollade rakt in maximinotering ögon.  Louis hade vaknat till för han var i chock när han såg att jag ringde honom men att jag härom här. 
-Det ända vi kan göra är att anmäla det här till polisen, sa April och satte sig bredvid mig. 
-mmh, sa Louis
-Jag går ut en liten stund, sa jag. 
-Jag kan följa med, sa Harry och ställde sig upp. Louis kollade konstigit på honom. 
-Visst, sa jag. Jag kollade åt April's håll och hon blinkade med ögat. Kunde hon inte fatta att vi skulle som kompisar bara eller?  Jag gick till mitt rum och hämtade min Adidas kofta för att det var lite kallt ute. Jag tåg på mig mina vita Vans och Harry satte på sig sina svarta Converse. Vi gick i tystnad inte en tystnad som maningen vill prata utom en pinsam tystnad. Det kändes som båda ville säga nåt men ingen tog första steget.
Harry's perspektiv .
 

jag såg på Chelsea hon såg så vacker ut när hon gick bredvid mig. Det ända jag ville va att ta hennes hand och kyssa henne. Men om jag blev ihop med henne skulle det kännas lite konstigt. Hon är ju Louis syster och Louis är min bästa vän men det går ju ändå. Plus så tycker jag synd om henne hon har fått gått igenom så mycket. Hon  förkänar inte det här. Hon förkänar nån som verkligen älskar henne och jag skulle fixa så att det blev jag. Jag måste bara få henne. Jag kollade lite på henne och försökte få ögonkontakt men det gick inte hon kollade bara ner på sina skor. Jag såg att vi hade gått långt och mittemot oss var milkshake city Jag tog mod och frågade henne. 
-Ska vi gå och ta en milkshake.
-Visst, sa hon bara. 
Vi började gå ditt och ingen av oss hade sagt nåt. Vi gick in och beställde en Chocklad milkshake till mig och en jordgubb till henne. Jag såg att hon tog upp sin plånbok för att betala men jag han före och betalade åt henne. 
-Men Harry jag kunde betala, här ta pengarna, sa hon och gav mig pengarna.
-Nej jag ville betala, sa jag och blinkade åt henne. Hon vände direkt bort blicken jag såg att hon började rodna.
-Aaw.... Du rodnar, sa jag. 
-Nee, sa hon och började gå mot utgången. Jag följde efter. Jag såg en liten park bort. Vi kunde väll gå. Så jag sa det till henne och hon tyckte att det var en bra idé så vi började gå  ditåt det fanns också en fotbollsplan så jag tänkte att vi kunde köra jag frågade henne och hon svarade inte istället började hon springa ditåt och vi hade tur det fanns en boll också. Så vi började köra. Vi körde match och det stog lika. Exakt när hon skulle göra en dribbling så failade hon och ramlade. Och jag vet inte hur det hända men jag ramlade på henne. Jag kollade rakt in i hennes ögon. Hon hade så fina ögon dom var hassel bruna. Ska jag kyssa henne? Jag vet inte vad jag skulle göra det ända hon gjorde var att kolla upp på mig.
 
Chelsea's perspektiv. 
 
Som vanligt skulle jag göra en skicolor dribbling men jag failade och ramlade med Harry över. Han gjorde inget bara kollade in i mina ögon och jag kunde inte undvika hans fina gröna ögon så jag kollade tillbaka. Jag ville kyssa honom. Men ska inte killarna ta första steget? Eller spelar ingen roll? Fjärilarna i magen växte bara och pirret kom. Det var då jag märkte det jag hade fallit för Harry Styles den som nästan alla tjejerna i värden vill ha Och det ända jag behövde var att han skulle kyssa mig  då skulle jag vara säkert om jag hade blivit kär i Harry. Jag tog mod till mig och sa. 
-Kyss mig. Han kollade lite konstigt på mig. Ånej nu har du skämt ut dig för resten av livet. Men jag hade fel. Han närmde sig mer och mer. När han var 2 millimeter från mina läppar så stannade han. Ville han att jag skulle ta sista steget eller. Jag slutade tänka och pressade mina läppar mot hans. japp där kom pirret jag hade fallit för Harry Styles. hans läppar dom var så varma och mjuka. Han vände sig om så att jag lagg på honom. Ochbdet var bra för det började bli lite tungt. Jag var tvungen attbavsluta för att hämta andan. Jag kollade på han. Och han hade ett stort flin på läpparna. Han närmade sig och gav mig en snabb puss på munnen. Han ställde sig upp och jag satt på hans knä. Jag kollade åt honom och han hade fortfarande ett flin på läpparna. 
-Vad flinar du åt?, frågade jag han. 
-Att du är äntligen min, sa han och kollade på mig.
-Vem sa att jag var din, sa jag för att reta honom lite.
-Men vi kysstes, sa han och lätt lite ledsen.
-Harry det var en kyss bara ingen har frågat mig att vara din flickvän, sa jag. 
-Okej vill du Chelsea Tomlinson bli min flickvän, sa han och lätt stolt jag vet inte varför Men det gjorde han faktiskt. JAg tänkte lite för att reta honom och jag såg att han blev lite oroligt. Jag kysste honom och han fick ett flin på läpparna.
-Det ar jag som ett ja, hammock kysste mig jag besvarade kyssen. Men vi blev avbrutna av att Harrys mobil började ringa.
-Hallå, sa han lite arg. Jag fnissade åt det. För att det lätt så roligt. 
-mm okej ja nej vi har inte gjort nåt jaja vi kommer hej då, sa han och la på. Han skulle kyssa mig men jag vände på blicken. 
-Vem var det?, frågade jag.
-Louis Tomlinson, vi borde börja gå hem, sa han och ställde sig upp. 
-Okej, sa jag och räckte upp händerna så att han kunde ta upp mig. Han släppte inte min hand och började gå hand i hand. När vi kom utanfödörren så skulle jag gå in men Harry  drog mig bakåt och kysste mig jag han inte ens besvara den så jag puttade med läpparna så att han skulle kyssa mig. Och hönan fattade på engån och gjorde det. Sen gick vi in.
Tänk att det va Chelsea och Harry.
 
När vi kom in vändes alla blickar mot oss. 
-Chels, vi måste prata, sa April och drog oss mot rummet.
-Okej innan du säger nåt så måste jag säga nånting jag och Harry kysstes, sa jag och läggde mig på sängen.
-Okej vad ro, han hon bara säga innan jag avbröt henne.
-och jag är hans flickvän, sa jag och drömde om han och mig 
-Okej vad roligt men så du vet ringde Josh, sa hon då sjönk hela min glädje till ledsen.
-Josh........., sa jag bara och kände att allting blev svart.
                                                                                                                                                                                           
 
 

Så här har ni del 8 hoppas ni gillar den och nu så har Chelsa och Harry blivit ihop och vad tror ni att Louis säger om det och Josh dök upp i bilden så nästa del kommer imon eller överimorgon och det ända jag vill säga GOD NYTT ÅR!!!!!!
 
 


Heart attack del 7

Previous:
Ja men vi har ju känt bara varandra i en vecka, sa jag.
-Okej nästa gången han frågar säger jag ja okej, sa jag. Hon nickade nöjt som svar. Vi bestämde oss för att gå ner till Westfield Mall och shoppa lite. Jag tog på mig en kort klänning med ett par vita söta skor.
                                                                                                                                                                     
Bild 1: Chealsea and April.
Bild 2: Chealsea´s tatto.
Bild 3: Chealsea´s mobile.
 
 
 
 
 
 
Jag och April ville inte ftöra killarna så vi beställde en taxi. Det tog ca 15 minuter för att komma till Westfeild mall. Det första vi gjorde när vi kom fram var att gå till Forever21. Där hittade jag en magtröja med ett par skit korta shorts. Jag visste att Louis aldrig skulle låta mig ha dom, men jag köpte dom ändå. April hittade inget så vi forsatte till Victoria secret. Där hittade jag ett par speats trosor. April hittade en perfym. När vi hade varit i nästan alla affärerna så bestämmde vi oss för att gå och ta en fika i Starbucks.
- Jag går och beställer medans du väljer bord, sa April och gick till kassan.
Jag hittade ett bord vid fönstret. Jag kollade utått, och såg ett par tjejer med One direction tröjor. Säkert Directioners. Hoppas dom inte ser mig, men exakt när jag skulle vända bort blicked så fick jag ögonkontakt med en av dom. Hon började skrika hysteriskt, hennes kompisar kollade konstigt på henne men dom kollade där hon kollade, så såg dom mig och började skrika. Dom började springa åt mitt håll, de öppnade dörren och sprang på en gång till mig. De började skrika om autografer och bilder.
- Ni ska få var sin autograf och kort om ni lugnar er, skrek jag. Men nej då, de började skrika och drak mitt hår, min tröja och väska. Jag såg att April stog ca 6 meter och kollade på.
 
April´s perspektiv.
 
Jag visste inte vad när tjejerna hoppade på Chealsea. När jag kom tillbaka ifrån chocken så ringde jag Louis.
- Hallå de är Louis, sa Louis.
- Louis, jag behöver din hjälp. Typ 40 Directioners mosar din syster, sa jag.
- Okej, Jag kommer. Vart är ni?, frågade han.
- Vi är i Starbucks men kom inte. Du kommer göra det värre, sa jag.
- Du har rätt. Jag ringer Paul, sa han och la på.
Jag tittade tillbaka till Chealsea och såg bara folk massan runt om. Jag kunde inte se Chealsea. Efter ungefär 3 minuter såg jag en svart Range Rovers. Det var säkert Paul. Jag sprang fram till honom och frågade.
- Paul?
- Ja, vart är Chealsea?, sa han och kollade runt. Jag pekade mot där folk massan var.
- Okej, gå till bilen så går jag och hämtar henne, sa han
Jag började gå mot bilen och satte mig.
 
 
Chealsea´s perspektiv
 
Jag såg att April pratade med nån, men vem? Jag såg att mannen kom imot oss och försökte tränga sig fram. Han tog tag i min arm, drog ut mig ifrån folkmassan och började visa mig vägen till bilen. Det sista jag hörde när jag kom in till bilen var.
" ONE DIRECTION ÄR DÄR INNE!" 
Och alla tjejerna hoppade på bilen. Paul satte sig i förarsätet men kunde inte köra, för att det var folk runt om hela bilen. Mannen som satt i förarsätet tog fram hans mobil och ringde nån som jag inte visste vem. Det lät som polisen för jag hörde ordet "polis."
- Jag är Paul, sa mannen som tydligen hette Paul och kollade backåt. 
- Chealsea men kalla mig för Cheals, sa jag.
- Okej, så polisen kommer när som hälst. När han sa de så såg jag fyra polis bilar. De flyttade på tjejerna och fixade en väg så vi äntligen kunde åka hem. Jag kollade åt April´s håll och hon tittade på mig och garvade.
- Vad?, sa jag kaxigt.
- Ditt hår, sa hon skrattandes.
- Vad tänkte du dig? Ska jag se snygg ut efter det som hände?, frågade jag.
- Ja, sa hon. jag suckade bara åt henne. Jag kollade åt vägen och Paul hade äntligen hade började köra. Det tog lika långt tid att åka hit som att åka tillbaka typ ca 15 min. När jag gick genom dörren till huset hoppade Louis på mig med frågor.
-Mår du bra?gjorde dom illa dig?tog dom nåt ifrån dig, sa han.
-Jag mår bra dom gjorde inte illa mig och nej, sa jag. Han pustade ut. Sen kom Niall in och kollade konstigt på mig och sen började asgarava.
-Vad, sa jag kaxigt.
-Ditt hår, sa han mellan skrattattaken. Jag gick till badrummet och kollade på det. Det såg hemst ut. Jag borstade lite det och det blev på enmgång mycket bättre. Jag gick till vardagsrummet och Louis,Niall, April,Zayn, och Harry satt med sin mobiler osociala.
-Vart är Liam, sa jag och satte mig i en fåtölj. 
-Han är hos Danielle, sa Zayn utan att kolla upp från mobilen.
-Danielle vem?, sa jag frågandes.
-Hans flickvän, sa Niall och kollade inte heller upp från mobilen.
-Okej om ni ska vara osociala så är jag det också, sa jag och ställde mig upp för att gå till min väska och hämta den. Men jag hittade den inte jag kollade i alal fickorna men hittade den inte.
-April har du sätt min mobil, skrek jag så att hon kunde höra.
-Neej kolla i ditt rum, skrek hon tillbaka. Jag gick upp till mitt rum men hittade den inte där heller. Jag gick ner till dom.
-Hittade du den,frågade April.
-Nee men den är säkert här nånstans, sa jag och exakt ringe Louis telefon.
-Louis vem är det, frågade jag och kollade på honom han svarade inte bara kollade på hans mobil. Niall gick fram och kollade och blev chockade när han såg vem det var.
-Killar vem är det?,frågade jag igen.
-Det är du, sa Niall.
-Jag men jag sitter här, sa jag. Han tog mobilen från Louis och svarade med hans irländska dealekt.
-Hallå, sa han och man hörde att folk skrek han tog bort telefonen från örat och la på och sa.
-Ett par Directioner har tagit din telefon.......
                                                                                                                                                                 
Så har har ni del 7 och jag åker snart till stockholm och fyrar nyår så ni kanske får 2 kapitel innan des men jag tror inte att jag kommer att skriva där för vill ju vara med familjen men när jag kommer hem igen så får ni ett.
 

Heart attack del 6

Previous:
-Okej innan du skickar ut mig vill jag fråga om du vill kanske gå på en dejt, sa han tveksamt.
-Jag...

När Harry frågade om jag vill gå på dejt fick jag ett konstig känsla i magen. Halva mig sa gå men andra sa nej han kan vara som Josh men alla killarna är ju inte likadana eller hur?
Jag bestämde mig för att vänta lite vi har ju bra känt varandra i 3 dar så vet inte.
-Harry vi har bara känt varandra i 3 dagar, sa jag och kollade in i hans gröna ögon som jag skulle kunna drunkna i.
-Joo men skulle du vilja gå ut när vi har känt varandra lite längre, frågade han.
-Kanske, sa jag.
-Så det finns hop, sa han. Jag nickade bara som svar jag hörde att han mumlade ett yes och gjorde en glädjedans tror jag att det var. Den såg så dålig ut att jag tog min kudde och kastade den på han. Han stannade till och kollade på mig hemlighetsfull. Han började komma närmre mig och tog en kudde jag backade och backade bara. Ska han inte kasta nån gång eller han kollade bara på mig. När jag minst anar det får jag en kudde i ansiktet och han fortsätter och fortsätter och slår mig.
-KILLAR HJÄLP, skrek jag och alla killarna kom springandes in. Dom stannade vid dörren och kollade konstigt på oss när Harry slog mig.
-Hallå ska ni inte hjälpa mig, sa jag och försökte skydda mig. Då började dom garva ihjäl sig. Vad var det som var roligt? När killarna hade lugnat ner dig lite och Harry hade slutat slå mig. Så började jag bli trött så jag bestämde mig för att byta om till pyjamas och lägga mig.
-Okej killar ny får ni gå ut ska byta om, sa jag och pekade mot dörren. Harry började att kolla på med ett Pervo ansikte.
-Får man kolla på?, sa han oh blinkade med ögat.
-I dina drömmar, sa Louis och drog ut honom från dörren. Jag skrattade bara åt det. Jag gick till min garderob och tog fram mina pyjamas skors och ett linne där det stog.
"Sweet Dream" på med ljus rosa. Jag läggde mig under täcket och hållde på att somna när exakt min mobil börjar ringa.
-Hallå, sa jag och glömde kolla på vem det var.
-Gissa vad, hörde jag att April sa.
-Vad?, frågade jag.
-Jag kommer till London, sa hon.
-Du skojar, sa jag och blev helt pigg
-Nej så vi syns på Fredag, sa hon det är ju onsdag så hon kommer om 2 dagar.
-Hur längre stannar du? Frågade jag henne
-En veka men vet du ett bra hotell nära där du är?, frågade hon. Jag blev chockad när Hon sa det.
-Vadå hotell du ska bo med mig och killarna, sa jag bestämd.
-Okej men jag måste gå nu puss, sa hon.
-Puss, sa jag och la på jag rusade ner för trappan bokstavligen rusade jag var nära på att ramla för att jag snubblade. Jag letade i vardagsrummet, köket, deras sovrum och trädgården efter killarna men dom var inte där. Jag tänkte lite efter och då slog det mig. Spel-Rummet. Jag började springa ditt och där satt alla Harry Louis och Zayn spelade Niall Hålde en godis skål och åt och Liam pratade i telefonen.
-Louis så du vet kommer April på fredag och stannar här en vecka, sa jag snabbt och vände mig om hoppas han inte säger nåt för att jag vet att Louis hatar att men berättar saker till honom typ i sista minuten.
-Vänta Ungadam kom tillbaka, sa Louis och vinkade med handen.
-Vad, sa jag och lämnade armarna i kors.
-April din bästis ingen Annan eller hur, sa han jag suckade ut jag trodde han skulle säga nåt annat.
-Jaa, sa jag.
-Okej inga problem, sa han och vände huvudet mot spelet oh fortsätt att spela.
-Vänta en fråga bara, sa Niall
-Vad, sa jag bitchigt.
-Är hon snygg, undrade han jag skrattade åt han. Jag tog upp mobilen och vissade ett fota på April. Han tappade bara hakan.
-Hon får absolut komma och hon kan sova hos mig också, sa han. Jag skrattade bara åt honom.


Fredag.

Jag och Louis satt i bilen på väg till flygplatsen. Det skulle vara så roligt att träffa henne jag vet vi har bara varit borta från varandra i en vecka men jag saknar ändå min bästis. När vi kom fram sprang jag till Gate där hon skulle vara jag såg hennes Bruns hår hon stog med ryggen mot mig.
-APRIIIL, skrek Jag. Hon vände sig direkt bak och kollade på mig.
-CHEELS, skrek hon oh började springa till mig vi kramades skit länge " Jag har saknat dig" viskade jag i hennes öra.
"Jag med" viskade hon tillbaka. Vi stog bara där och kramades men Louis kom och avbröt oss.
-April, sa han och öppnade sin famn så att hon kunde krama honom.
-Louiis, sa hon och kramade honom dom hade typ inte sett varandra på 2 år. För när Louis flyttade hit så har dom sätt sätt varandra.
-Så ska vi åka, sa Louis och tog Aprils väska och började gå mot bilen vi följde efter oh pratade om alt vi skulle göra. Vi fortsatte att prata hela vägen hem Louis han tröttnade på oss och satt på radion men det blev bara värre för istället för att prata så sjöng vi. När vi kom fram sa Louis.
-Äntligen, och gick ut från bilen.
-Louis kan du lämna Aprils väska i mitt rum snälla, sa jag till honom. Han mumlade nåt man inte hörde och tog Aprils väska och gick. Jag och April började gå mot dörren och gick direkt till spel-rummet dör killarna va.
-Hello det här är April, sa jag och alla tittade upp från spelet. Dom ställde sig upp oh presenterade sig och gav henne en kram. När Harry kramade blev jag avundsjuk jag vet inte varför men jag bara blev det.
-April kom vi går till mitt rum, sa jag och vände på klacken och började gå.
-Okej, sa hon och följde efter. Vi gick upp till mitt rum och det första April gjorde var att hoppa på sängen. Jag skakade på huvudet jag hade saknat henne skit mycket.
-Så är det du och Harry, sa hon
-Vaa nej men han frågade om jag vill gå ut, sa jag lite tyst.
-Vaaa, vad svarade du, frågade April.
-Att det skulle vara roligt att gå ut men vi har ju bara känt varandra i typ en vecka så nej tack, sa jag och ställde mig up.
-Men Chels jag ser ju hur du tittar på honom, sa Hon.
-Ja men vi har ju känt bara varandra i en vecka, sa jag.
-Okej nästa gången han frågar säger jag ja okej, sa jag. Hon nickade nöjt som svar. Vi bestämde oss för att gå ner till Westfield Mall och shoppa lite. Jag tog på mig en kort klänning med ett par vita söta skor.


Byter igen

Sorry sorry men jag ska byta så att Lucy Hale blir Chelsea och April blir Asheley Benson så att ni vet och sorry för att det inte har kommit ett kapitel kommer imon!


Hello!

Hej hej heeej..
Jag vill bara säga att nästa del kommer snart och till det viktiga......
Jag har bytt ut Vanessa Hudgens mot Ashley Benson hoppas att det inte gör nåt??


Heart attack del 5

Previos:
-det är somm att kyssa han bara, sa jag och gick till vardagsrummet.
-Niall och Chelsea sitter i ett träd och dom k-y-s-s-a-r, sa Louis och sjöng.
-Hållkäften, sa jag och kastade en kudde på honom. Alaa började skratta jag satte på Tv OCH KOLLADE PÅ mtv.






När jag hade kollat klart på Sweet 16 så gick jag direkt upp till mitt rum. Jag gick till min väska och började packa upp lite kläder för att lämna i garderoben men innan satt jag på skit hög musik och började sjunga dansa omkring och när jag skulle göra ett varv så såg jag att Liam,Niall,Harry,Louis och Zayn hålde på att skratta ihjäl sig.
-vi skulle bara komma och säga att att maten var klar, sa Liam och skrattade.
-Oki kommer,sa jag och började gå ner till köket där maten var klar. Det var kyckling. Säkert hade Zayn lagat maten
-så vad ska vi göra idag,sa Harry och kollade rakt in i mina ögon. Vi fick ögonkontakt. Han har så fina gröna ögon. Man skulle kunna drunkna i dom. Jag fick ett litet pir i magen. Men jag försökte att tänka på nåt annat för jag vet om jag fortsätter att tänka på det kommer jag att börja falla för honom och det vill jag absolut inte.
-Vi kan väl dra till stranden, förslog jag alla nickade bara och gick till sina rum för att byta om. Jag gick tillbaka till mitt rum oh letade efter min svart vita randiga bikini. Över det så tog jag på mig ett par slitna jeans och en vanlig vit tröja. Med håret så lätt jag det var normalt för jag skulle bada och det skulle bli blött. Jag letade efter min väska till stranden och hittade. Jag lämnade direkt in min mobil, pengar, kammera, handduk och vattenflaska. När jag gick ner till vardagsrummet så var alla redan där.
-ÄNTLIGEN Let’s go to the beach, each
Let’s go get away, sjöng Louis. Vi gick ut till bilen och exakt när jag skulle sätta mig kom Harry och satte sig under så jag kom på han.
-Haha Harry vad gör du, frågade jag och kollade in i hans underbara gröna ögon.
-Om inte jag sitter här får jag ingen plats, sa han och flinade.
-Oki men det är väl inte tungt, frågade jag försiktigt.
-skojar du du är ju skit lett, sa han förvånad. Jag ryckte bara på axlarna och lutade mig mot Harrys bröstkorg.
-Är det okej? Frågade jag han.
-Absolut jag skulle kunna sitta så här föralltid, sa han. Jag nickade bara som svar vad menade han med det? Menade han att han gillar mig eller? Men när jag tänker på det blir jag väl lite glad.

Det tog bara 15 min att komma fram vi gick ut ur bilen och det första Harry gjorde var att slänga mig över hans axel och började springa mot vattnet.
-NEJ HA...., han jag bara säga innan jag var i vattnet. Jag gick direkt upp.
-Idiot, väste jag åt honom och gick upp till killarna dom hade redan lämnat min handduk och den var bredvid Niall och Louis handduk. Jag började ta av mig tröjan och killarna började direkt kolla på min kropp okej alla utom Louis för om han gjorde det skulle det bara vara Äckligt eew!
-Okej grabbar sluta stirra på min snygga syster, sa Louis och hånflinade.
-Men hur ska man föra det han är ju skit snygg, sa Harry
-AWW!! Tack Harry, sa jag.
-CHELSEA,skrek Louis
-LOUIS, skrek jag tillbaka och dom andra killarna började skratta.
-När gjorde du piercing i naveln, sa han och kollade på min blå piercing.
-För typ 4-5 Månader sen, sa jag.
-Sexigt, mumlade Zayn
-Visst är jag, sa jag
-Hörde du? Frågade han förvånat
-såklart jag har skit bra hörsel men whatever eller hur är jag sexig, sa jag och snurrade ett varv. När jag kollade på killarna så glodde dom på mina axel ånej hoppas dom inte har sett mina ärr jag hade glömt bort dom.
-Louis tröja nu, sa jag och stirrade på han. Han fattade direkt och slängde en tröja till mig som jag tog på mig i 2 sekunder sen gick jag och satte mig bredvid Louis han lämnade armana omkring min kropp.
-Chelsea får jag fråga vad som har hänt med din axel, sa Liam försiktigt. Jag skakade bara på huvudet som svar. Jag hatar att snacka om det här. De ända som vet är mina föräldrar, Louis och April.
-Okej killar det räcker Förstår ni inte att det är svårt att prata för Chelsea om det här när hon är redo berättar hon annars gör hon det inte bara, sa Niall. Jag blev imponerad med hans ord.
- Louis kan du berätta, viskade jag så att han bara hörde.
-Okej grabbar jag ska berätta för det är ett jobbigt ämne för Chelsea, sa han. Han tog ett djupt andetag och började berätta.
-Joo förra sommaren hade Chelsea en kille som heter Josh Jaa och i början gick det bra men sen började han våldtog Chelsea och slå henne han hållde på typ i en månad för att Chelsea sa inget, sa han och suckade sen fortsatte han.
-Jaa Chelsea mådde så dåligt efter det att han började skärra sig så det är därför hon har ärr i axen, sa Louis jag kände att tårarna ville komma ut men jag lät dom inte men en tår smet ut jag torkade bort den direkt killarna satt bara där och glodde.
-Chelsea vi är så ledsna att det har hänt dig, sa Liam och kom fram till mig för att krama mig men jag lätt honom istället skrek jag
-GRUPPKRAM, för att lätta på stämningen alla ställde sig upp och vi gjorde en stor grupp kram. När vi hade typ varit där i 4-3 timmar så började det bli lite tråkig så vi stack hem. När vi var framme sprang jag till soffan för att få bästa platsen. Killarna kollade bara konstigt på mig och skrattade jag kollade på dom tillbaka konstigt sen började jag också att skratta.
-Så vad ska vi äta?, frågade Niall
-Välj ni jag är inte hungrig, sa jag och tog kontrollen och började zappa mellan kanalerna.
-Chels, du måste äta du har inte ätit sen frukosten och det var för 8 timmar sen, sa Louis oh kollade oroligt på mig.
-Jag är inte hungrig, sa jag igen oh började bli lite arg kunde han inte fatta att jag inte var hungrig eller.
-Du ska äta vare du vill eller inte fatta jag bestämmer här, sa Louis och började bli röd i ansiktet det betyder att han börjar bli arg.
-JAG SKA INTE ÄTA, skrek jag nu och ställde mig upp och började gå mot honom han tror att jag är rädd för honom.
-DU SKA ÄTA ANBARS TVINGAR JAG IN DIG DET, skrek han rakt på mitt ansikte.
-JAG SÄGER DET SISTA GÅNGEN JAG ÄR INTE HUNGRIR, skrek jag jag börjar tappa tålamodet.
-NU SKA DU LYSSNA DIN JÄVLA BITC.., sa han bara innan han blev tyst han tänkte kalla mig bitch jag började få tårar i ögonen.
-Nej Chels jag mena inte så, sa han jag struntade och sprang upp till mitt rum hur kunde Louis säga så. Det var bara en person som hade kallat mig det och det var mitt ex Filip. När Louis sa så började alla minnen komma tillbaka från när han våldtog mig och slog mig, när han klippte upp mina kläder. Jag märkte inte ens att Louis hade kommit in.
-Chelsea förlåt det var inte meningen jag blev bara så orolig för att du inte åt, sa han strök mig på kinden.
-Det är okej, sa jag och torkade bort tårarna från kinden.
-Kram, sa han
-Kram sa jag och kramade honom. Jag hatade verkligen att vara arg på Louis.
-Kan du gå en liten stund vill vara ensam, sa jag till Louis. Han nickade bara som svar och gick ut men efter 5 min kom Harry in.
-okej innan du skickar ut mig vill jag fråga om du vill kanske gå på en dejt, sa han tvekandes.
-Jag......


Heart attack del 4

Previos:
Jag satte mig och knäppte på bältet och tog fram mina hörlurar och innan vi skulle börja flygga twittrade jag lite.
                                                                                                                                                                      
 
Jag vaknade av att en röst sa.
-Vi är på väg att landa i London så var vänliga att knäppa fast bältena(stavning?), sa piloten.
Så det var dags att att landa i Londo hoppas att jag hittar en liten flirt där vem vet?
När vi landade i London fick jag direkt en klump i magen. Jag blev skit nervös. Tänk jag ska bo med 5 killar vem vet vad dom kan göra med mig. Jag känner dom knappt. Jag klev ur flygplanet och gick där man skulle hämta väskorna. Som vanligt kom min väska sist, så jag fick vara kvar där längst. När jag såg min turkosa väska komma sprang  jag direkt dit. Jag fick den och började gå mot utgången där Louis sa att han skulle vänta på mig.Jag gick ut och såg direkt Louis ansikte. Han sprack upp i ett leende. Jag började springa mot honom och gav honom en bamsekram:)
-Hey girl what are you doing, var det första Louis sa till mig. jag började skratta lite att han ska alltid vara på bara humör.
-HA,, Neeej det var den värsta skämtet ever,sa jag. Jag hörde att nåra började skratta så jag kollade och bakom Louis stog det en blondin en brunet med lockar en till brunet men fett kort hår och en med svart hår.
-Heey Girl what are you doing, sa den men blont hår.
-HAHAHAH, jag skrattade bara för att reta  Louis.
-Allvar... du skrattar åt honom men inte mig, sa Louis med en arg ton.
- Ser du Louis så är man roligt, sa den blonde och klappade Louis på axeln.
- på riktigt var det fett tråkigt.. men jag skrattade bara för att reta Louis, sa mumlade jag för mig själv.
- HA, sa louis till den blonde.
-hörde du mig?, sa jag.
-vad tror du jag hörde till och med att Harry sa att jag var söt, sa han med en stolt ton.
-Jag sa aldrig att du var söt, sa han med brunt hår och lockar.
-VAAA!!! look at me now, sa Louis och började sjunga på låten Look at me now. Jag skakade bara på huvudet ska jag bo med dom här töntarna eller?
-äsch.. bry dig inte om dom sorry men vi har glömt att presentera oss jag heter Liam den vuxna i bandet, sa han som hade fett lite hår.
- Bra att det finns en mogen här, sa jag.
- Och jag är Harry den söta, sa han med lockigt och blinkade mot mig.
-Visst, sa jag bara tillbaka.
- Jag är Niall och är den som äter mest och ett tips om du rör min mat så är du död, sa han och leede söt.
- tjena jag heter Zayn, sa han som hade svart hår.
-Försök inte att leka dig cool, sa jag och alla bara ooh.
-jag går och sätter mig i bilen, sa Zayn med en arg ton. Jag fick direkt ett flin på läpparna jag älskar att reta med folk hehe.
- Och jag är din älskade bror, sa Louis med en fjantig röst.
-Vem sa att jag älskar dig, sa jag och tog armana i kors.
-Vaa Look at me now, sa han och började att sjunga igen.
-Louis inte nu, sa jag och avbröt han.
- Skynda jag vill åka till Nandos, sa Niall med gnällig röst.
- Men du vi åkte ditt innan vi kom hit, sa Liam.
-Men ändå kom, sa han och började att gå mot bilen.
- Jag kan ta din väska, sa harry men flirtig röst.
- aah.. du är den flirtiga här men försök inte, sa jag och tog tillbaka väskan och började gå mot Louis.
 
 
Äntligen när vi kom fram till deras hus rusade jag ut från bilen och in till huset. Jag började att gå in till alla rum och kollade runt det var väldigt fint.
-Här är ditt rum och alla vi ska gå och lägga oss för det är sent, sa Louis och gäspade.
-Okej, sa jag och gick in till mitt rum jag orkade inte gå och säga godnatt så jag lämnade bara väska lutade mot väggen och kastade mig i sängen när jag minst anade så hade jag redan somnat.
 
Jag vakande av att Niall skrek.
-Ge mig mina pannkakor.
-Neej vi vill också ha, hörde jag att Harry sa. Jag suckade för mig själv och ställde mig upp jag gick runt lite i rummet och hittade en spegel. Jag kollade på mig själv och såg att håret var skit trasslit så jag kammade genom det och lätt det va.
-Godmorgon, sa jag när jag kom in i köket.
-Godmorgon, sa alla i kör.
-var är Zayn, sa jag och kollade runt.
-Han sover fortfarande, sa Liam
-Jag går och väcker honom, sa jag och vände på klacken. Jag hörde att Harry skrek.
-Lycka till.
Vad menade han med det? äsch whatever. Jag gick in till zayn rum och såg han ligga i sin säng jag gick fram till honom och försökte väcka honom försiktigt.
-Vakna Zayn, sa jag med gullig röst. Han vakande inte. jag sa med lite högre ton
-Zayn vakna, sa jag och började bli lite arg. Jag orkade inte hålla på så jag hoppade på honom och skrek.
-ZAYN VAKNA!!!!.
Jag hörde att dom skrattade där nere. Jag såg att det fanns en spegel och uppe stog det.
''ZAYN FAVORIT SÅ RÖR EJ'' då fick jag en ide.
-Ooj, förlåt Zayn men jag råkade ta sönder din favorit spegel. Zayn hoppade upp från sängen och skrek.
-DU GJORDE VAD!!, sa han med arg ton.
-Jag skojade bara kom ner om du vill ha frukost, sa jag och började gå till köket.
-Väckte du honom da, sa Niall med ett flin på läpparna. Jag var inte ens tvungen att svara för att dom såg Zayn komma ner till köket. Deras ansiktutryck försvan från glad till förvånad.
-Jag älskar henne, skrek Liam och krammade mig.
-Så finns det pannkakor kvar, sa jag.
-japp men Niall har slickat på alla, sa Louis med en arg ton.
-och, sa jag och tog Niall pannkaka och åt upp den.
-det är somm att kyssa han bara, sa jag och gick till vardagsrummet.
-Niall och Chelsea sitter i ett träd och dom k-y-s-s-a-r, sa Louis och sjöng.
-Hållkäften, sa jag och kastade en kudde på honom. Alaa började skratta jag satte på Tv OCH KOLLADE PÅ mtv.
 
 

Heart attack del 3 (riktiga)

previos:
Vi gick till stan och shoppade för at hon ÄLSKAR det.Sen tog vi en fika och bestämde att hon skulle komma och hälsa på. Vi var i stan i ungefär 5 timmar så det blev väldigt sent och vi var tvungna att bege oss hemmot.
                                                                                                                                                                      
 
Sorry men ingen bild idag heller :(
 
 
 
Fredag.
 
Jag vakande och fick direkt en klump i magen det var idag som jag slukke flytta till London och det var idag jag skulle träffa det kända pojkbandet One Direction och jag skulle gå träffa min bror. Jag klev upp sakta från sänge och gick långsamt till´duschen. Jag kände de varam vattnet rinna ner från min nakan kropp det kändes så skönt och varm. Det kändes som att alla mina tankar försvan bara men jag blev avbruten som vanligt av min mamma.
-CHELSEA!! SKYNA VI ÅKER OM 20 MIN!!!, skrek hon. Jag suckade för mig själv och gick ut från duschen jag virade runt en handuk runt min kropp och hår. När jag gick till mitt rum såg jag den stora resväskan stå där jag fick genast tillbaka klumpen i magen. Jag tog på mig en hodie som hade en mustach som märke och ett par vanliga jeans men mina vans skor. En soft outfit att flyga i tänkte jag för mig själv.Jag rusade ner för trappan och var väldigt nära på att snubbla. Jag gick in i köket och där stog mamam och pappa. Mamma fixade nånting med fikat och pappa läste tidning.
-Godmorgon gumman, sa mamma men jag ignorerade henne bara och gick förbi och tog ett äpple för att äta.
-Chelsea det räcker du har ignorerat oss sen du fick veta att du skulle flytta till Louis, sa mamma med en sträng röst.
-Det är ditt fel att du skickar iväg mig men vet du vad jag är glad att jag kan äntligen sluta höra din och pappas tjatt och jag ska lämna mina idiotiska föräldrar och åka till london och börja festa varje dag och supa mig full för ingen kan säga till mig vad jag ska göra nu,fräste jag åt dom. Jag såg att en tår rann ner från min mammas kind men jag bryr mig inte längre dom ville ha det så här så nu får dom det. Jag vände klacken och gick och satte mig i bilen.Mina föräldrar kom efetr mig. Min pappa satte sig i förare sättet och mamma brevid och sen så åkte vi. Jag vinkade hej gå till mitt hus och tog fram min mobil och började använda den i hella resan.
 
När vi äntligen kom fram till flygplatsen fick jag en liten klump i magen tänk att jag måste åka och lämna Doncaster. Jag gick ut ut bilen och tog min väska och gik in i flygplatsen. Mina föräldrar gick snabbt efter mig det ända jag vill va att slippa dom och komma på flygplanet. Jag gick och kollade var min Gate var och det stog att det var Gate 14 så vi började gå ditt. När vi var framme vände jag mig mot mamma och såg att hon började gråtta det såg ut som om hon skulle kramma mig men jag vägrade och började gå mpt där man checkar in för att kunna gå in i flygplanet men innan jag gick in vände jag mig mot mina föäldrar och skrek.
-BLI INTE ARGA OM lOUIS RINGER OCH SÄGER ATT JAG HAR BLIVIT EN HORA.
Då gick jag in till flygget och kände att tårana började rinna ner från mina kinder men jag torkade bort dom snabbt. Jag skulle inte vissa mig svag nej jag fick bara inte sa jag för mig själv jag gick in i flygplanet och alla var så glada såg det ut så jag gav alla ett leende. Jag letade efter min plats och hittade den direkt. Jag satte mig och knäppte på bältet och tog fram mina hörlurar och mobil och twittrade lite snabbt.
 
 
byee Doncaster and hello London´xx
 
 
Sen satte jag på musik och blunade.
 
                                                                                                                                                                     
FÖRLÅÅÅT FÖR DÄLIG UPPDATERING. Jag låvar att jag ska skärpa mig men jag kan inte skriva ett kapitel hemma för det tar för långt tid så jag brukar gå till biblan men jag ska försöka börja skriva hemmma mer oki doki ses.

Heart attack

previos:
 
- Louis jag vill inte flytta,sa jag och började gråta igen
-Sorry syrran men jag kan inte göra nåt åt det och plus så kommer vi ha skit kul här med grabbarna,sa han 
-Juste killarna,sa jag och suckade för mig själv
-Chelsea jag måste gå vi ses på Fredag, sa han och la på.
Vadå fredag? åkte jag på fredag? men det är ju tidag då har jag ju bara 3 dagar kvar.
                                                                                                                                                                      
Sorry ingen bild har inte tid men här får ni ial ett kapitel:)
 
 
När jag hade tänkt klart så såg jag att min mobil lagg på skrivbordet.Jag gick ditt och ringe direkt April för att hon måste väl få veta.Jag ringe och det gick 3 signaler innen jag var tvumgem att ta bort mobilen från örat för att hon skrek för högt.
-TJEEENA SNYGGING!!!!!
-Hej, sa jag lite lågt för mig själv.
-Gissa vad, sa hon.
-Vad, sa jag typp som en viskning.
-Vi är bjudna till oskars fest, och du vet att det är en av årets bästa fester!,skrek hon glatt i mitt öra jag glömde bort direkt Louis och att jag var tviungen att flytta.
-VAA OFTA?, skrek jag tillbaka lika högt.
-Japp, så det är dags att gå och shoppa,sa hon och skrattade. Jag suckade för mig själv April älskade att shoppa medas jag hatar det.
-När är det, sa jag till henne istället.
-På fredag, sa hon med en loten pipigröst.
-Fredag, sa jag och kände att tårana började rinna ner från min kind.
-jaaa, vadå kan du inte komma eller, sa hon lite bitchigt.
-Jag flyttar då,sa jag mer som en viskning till mig själv.
-VAA!!!!,skrek hon tillbaka.
-Jag flyttar på fredag till Louis i London, sa jag och brast i grått då.
-Jag kommer till dig, är där om 3 min,sa hon och la på. Jag var så arg att jag tog min mobil och kastade den rakt in i vägen.Jag gick och kollade och den hade fått 2 sprickor men jag bryr mig väll inte om den. Jag slängde mig i sängen och började gråta men jag hörde att nån plingade på dörren. Jag gick ner och öppnade och där stog April. Hon brukar alltid vara så vacken och snygg men nu såg hon hemk ut. Men nu var hela hennes maskara utkledad(stavning?) i hennes face. När hon såg mig slängde hon sig i mina armar och började gråtta.När jag hörde henne gråtta så började jag gråtta ännu mer att ränka att jag måste lämna min barndomsbästsi, Vi som har alltid varit där för varandra i vårt och tort och nu måste jag lämna henne och alt är mina fuckings föräldrar fel. Nu hatade jag dom så jävligt mycket.Jag och April gick upp till mitt rum och slängde oss i min säng och började prata hur det skulle bli.
-Hur länge ska du vara borta, frågade hon.
-Jag vet inte, kanske ett 9-10 månader tror jag, sa jag med en deppig röst.
-Nej nu ska vi ha kul vi drar till stan och gör nåt kul med våra sista dagar tillsamans. sa hon och reste sig upp.
-Jaa du har rätt, sa jag och ställde mig upp med henne.
Vi gick till stan och shoppade för at hon ÄLSKAR det.Sen tog vi en fika och bestämde att hon skulle komma och hälsa på. Vi var i stan i ungefär 5 timmar så det blev väldigt sent och vi var tvungna att bege oss hemmot

Heart attack del 1

Bild 1: One Direction. Bild 2: Starbucks.
Bild 3: När hon gråter. Bild 3 Chelsea.
 
 
Chelsea perspektiv.
 
 
Jag vaknade av mina föräldrar bråkade som vanligt. Dom gör det ofta nyförtiden. Jag gick upp och tog en lång varm dusch. När jag klév ut från duschen så kom de kalla luften genom min kropp jag började att rysa. Jag valde att ha tajta svarta jeans och en blå topp. Jag gick ner till köket och gick och kollade om vi hade nåt gott att äta som frukost. Det fanns nästan ingeting så jag tog bara et glas mjölk. Jag gick till hallen tog på mig min skinnjacka och mina svarta Converse och gick ut genom dörren. Jag såg att bussen hade redan kommit så jag började springa till den och jag hade tur för jag kom i sista sekunden. Jag gick in i bussen och alla hälsade som om dom var mina bästisar och det började så när min storebror Louis kom med i det där bandet som heter One Direction jag var så trött på det. Jag såg att min bästis April satt längst bak på bussen. Så jag gick och satte mig brevid henne.
-Heej!!, sa hon och kramde mig
-Heej hur mår du?, sa jag och kramde tillbaka.
- Bra själv da?, frågade hon.
-Bra, sa jag bara och tog upp min mobil och började lyssna på musik. April tog ena hörluran och började också lyssna.
När vi var framme så såg jag det jag brukar se varje morgon. Dom populära var vid ett skåp och snackade skit högt medans töntarna var utanför klassrummet och väntade tills det skulle öppna.
Jag och April gick mot våra skåp och kollade på schemat. Vår första lektion var matte. FAAN!!! jag som hatar matte jag suckade för mig själv och tog ut matteboken och började gå mot mitt klassrum. När jag kom fram så såg jag att exakt kom vår lärare Mrs,Jonsson gående mot klassrummet så jag skyndade mig lite. Hon öppnade klassrummet och alla började gå in till klassrumet. Jag hörde att min mobil började vibbrrera så jag gick och satte mig längst back i klassrummet så att jag kunde se vem det var ifrån.
När Mrs.Johnson började prata då tog jag fram mobilen och kollade vem det var från? När jag såg vem det var ifrån blev jag lite chockad det var från Louis konstigt han brukar bara SMS mig när det är nåt viktigt så jag öppnade smset.
''Tjena lilsyrran, Hur mår du?vi kommer ha skit kul när du kommer/Louis''Stog det.
Jag fattade inte vad han menar? vadå ha kul när jag kommer till han? Ska jag åka till han eller vadå?
Jag blev avbruten när min fröken ropade mitt namn.
-Chelsea, hör du vad jag säger?
- vaa.. ehm.. vad sa du?, frågade jag henne.
- Chelsea du måste skärpa dig, sa hon med en sträng ton.
-Jag orkar inte lyssna bye bye jag drar, sa jag och tog mina saker från bordet och ställde mig upp och gick ut när jag kom till dörren vände jag mig om och vinkade och gick ut.
Jag orkade inte va kvar i skolan så jag gick direkt hem. När jag kom hem ropade jag 
- HALLÅÅ!!!
Inget svar som vanligt jag suckade och skulle precis gå upp till mitt rum när jag såg massor av papper på bordet. jag gick och kollade och det var räkningar. Det stog att dom inte hade betalat hyran på 5 månader och att om dom hade 3 månader på sig att betala den. Om inte dom gjorde det så var dom tvungen att lämna huset. Jag kände att en tår rann ner från min kind. Jag torkade snabbt bort den och började springa till mitt rum och slängde mig i sängen. Jga tog upp min mobil och började ringa Louis.
-Hallåå det är Louis, sa personen i andra ändan.
-Louis va..., han jag bara säga innan personen i andra ändan avbröt mig.
- HAHAH, du trodde säkert att det var jag Louis men det är telefonsvararen sorry men jag kan inte svara på ditt telefon samtal så ring lite senare bye, sa den och sen hörde jag att det började pipa.
-AAAHHH, skrek jag och tog kudden och täckte hella ansiktet me den. Jag orkade inte hålla upp ögonen mer så jag somnade. Jag vaknade och kollade på klockan den var 17:00  jag blev sugen på en milkshake så jag ställde mig upp och gick till toaletten och kollade på mig själv. Jag såg hemsk ut mascaran var utklädd över hella mitt FACE. Jag tvättade bort det och satte på nya drag av mascaran och borstade genom mitt hår. Det såg fortfarande fruktansvärt så jag satte upp den i en hästsvans.Så mycket bättre tänkte jag. Jag tog min svarta handväska och lämnade mina nycklar,mobil och lite pengar. Jag gick ut genom dörren och bestämmde mig för att gå till Starbucks.För det tar bara 7-8 min. När jag kom fram gick jag in och beställde en jordgubbs milkshake. Jag tog med den hem. När jag kom hem så såg jag att mamma och pappa satt i köket. Jag gick fram till dom och såg att mamma hade röda ögon så det betyder att hon hade gråtit.
-Mamma vad har hänt?, frågade jag
-berätta du Troy jag klara inte det, sa mamma snyftande.
- joo det är så här att jag har fått sparken och vår ekonomi har börjat att sjunka så...., sa pappa.
-Såå vad?, frågade jag.
-Du måste åka och bo med Louis ett tag i London, sa han då började mamma storgråta. det snurrade runt i mitt huved hella tiden skulle jag flytta? då märkte jag att en tår fall ner från min kind.
Jag sprang upp till mitt rum och började storgråta. Jag kunde inte flytta det fick bara inte hända. Jag kunde bara inte lämna April här och Louis bodde inte han med sitt band 5 killar och jag den ända tjejen. jag ringde Louis på engång.
-its Louis, sa en röst jag inte kände igen.
-HARRY!!! GE MIG MIN MOBIIIL, hörde att louis skrek i bakruden.
- Hallåå vem är det?, sa Louis
-Louis det är jag Chelsea, sa jag
- vad vill du, sa han
- Louis jag vill inte flytta,sa jag och började gråta igen
-Sorry syrran men jag kan inte göra nåt åt det och plus så kommer vi ha skit kul här med grabbarna,sa han 
-Juste killarna,sa jag och suckade för mig själv
-Chelsea jag måste gå vi ses på Fredag, sa han och la på.
Vadå fredag? åkte jag på fredag? men det är ju tidag då har jag ju bara 3 dagar kvar.

STRUNTA I They Don't Know About Us


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.