Niall Horan

Epilog

EPILOG


chelsea’s perspektiv



Det har gått 3 år sedan jag förlät Harry. Det har hänt skit mycket. Harry friade och jag svarade ja. Eleanor och Louis är också gifta och har 2 barn en tjej och en kille dom är 2 år och tvillingar. Dom är så söta och du kommer aldrig gissa vad dom heter.

Killen heter: Harry Tommo Tomlinson

Tjejen heter: Chelsea Eleanor Tomlison.


DOM DÖPTE DERAS BARN EFTER MIG OCH HARRY DET ÄR SÅÅÅ GULIGT.


okej förlåt om jag fangirlade med det är så söt. okej let’s move on. Perrie och Zayn gifte sig också och dom har en liten kille som heter Edward malik och jag är gudmor till honom han är så söt. Liam och Danielle gjorde slut tyvärr men Liam har hittat en ny som heter Katy och dom har varit ihop i ett 1 coh danielle har också hittade en ny jag tror att han heter James. Sist men inte mist så har vi Niall och April. Dom är gifta men tyvärr så kunde inte April ha barn så dom adopterade en liten flicka som är värdens sötaste. Kanske ni undrar. Men varför har inte ni barn. Jo det är för att jag är gravid. 2 månader är jag. Du undrar hur det går för killarnas karrier? Dom blir bara större och större men dom har tafit en paus för 4 år dom har börjat att jobba med deras 7 album nu det är därför  jag  är i flygplatsen och väntar på Harry nu. Det är för att han var tvungen att flyga till Sverige för att göra sin del i skivan. killarna hade redan gjort det så  det var hans tur. Jag stog och väntade tills min mobil började ringa. Jag tog upp den och kollade och det var Anne konstigt hon brukar inte ringa mig så mycket. Jag svarade och hörde att hon grät.

‘’ Anne vad har hänt? ‘’ frågade jag och försökte lugna henne.

‘’ Det är Harry ‘’ stammade hon fram.

‘’ VAD HAR HÄNT MED HONOM? ‘’ skrek jag och kände hur tårarna började rinna.

‘’ Hans plan kraschade Chels’’ sa hon

‘’ Han lever eller hur?’’ sa jag men fick inget svar.

‘’ ELLER HUR?’’ skrek jag den här gången och började gråta hastigt.

‘’ Tyvärr Chels men han klarade det inte’’ sa hon och började gråta. Jag kände hur jag tappade mobilen och ramplade på marken. Jag hörde hur den kraschade som harrys flyg. tårana rann och rann. Harry kan inte vara död han FÅR INTE VARA DÖD. Jag kollade upåt mot tavlan där det stog vilka tider planen kommer och där stog det.


Flyg nr 14 kommer tyvärr inte komma för att den kraschade



det var då jag insåg harry är död min man e död. vad ska jag göra nu? Sen blev allting svart...
----------------------
 
Döda mig inte snälla

Capitel 39

Det har gått en vecka sedan hela händelsen. Jag har förlåtit Harry nu. och allting är tillbaka till det normalla. Just nu är jag hos Justin och packar mina saker för att jag ska följa med killarna på resten av deras turne. Jag hade packt alla mina kläder nu var det dags för skönetsproduktena. När jag var påväg mot badrummet så passerade jag en bild på mig och justin. När vi var på semester i Dubai, Det var en bild på oss två i stranden. Justin hålde om min midja och jag pussade hans kind. Jag vet inte varför men nu gjorde det ont att lämna honom. Han var ju där för mig när det där med Harry hände, så det känns typ konstigt. Men jag vet att den killen som jag ska vara med är Harry och Justin ska vara med Selena du vet Jelena FOREVER!!!!

Jag kände att nån stog bakom mig så jag vände mig om och blev rädd för att Justin stog där.

‘’Shit Justin du skrämde mig’’ sa jag. Han skrattade och sa ett litet snabbt förlåt. Han kollade på bilden som jag hade i handen och sa tillslut.

‘’Jag trodde verkligen du var den rätta, men jag hade fel’’

‘’ Min mamma brukade alltid säga Ju flera killar du har och blir dumpas ju närmare kommer du till den rätta’’ sa jag och skrattade av minnena med mamma. Båda hoppade till av att nån plingade. jag gick ner och öppnade och mötes av Selena som hoppade på mig.

‘’Tack såååå mycket’’ viskade hon.

‘’Haha, det e lugnt du vet Jelena Forever’’ sa jag och då skrattade hon. Hon släppte taget av mig och gick och kysste justin.

‘’ Är ni tillsammans igen?’’ frågade jag och dom nickade.

‘’ Grattis’’ sa jag och kramade båda två.

‘’ Men kom igåg att när ni gifter er så är jag brudtärnan’’ sa jag och pekade på dom. Dom skrattade och selena sa.

‘’Såklart’’ och blinkade. Vi hoppade till av att nån tuttade.

‘’ Det är nog min skjuts hej då vi ses snart’’ sa jag och gav dom en till kram oh tog mina väskor. Jag såg att Harry klev av bilen och såg lika underbar som vanligt. Jag sprang fram till honom coh han öppnade hans armar och jag kastade mig i hans famn, där jag hör hemma. I Harry Styles armar:)




                           !THE END!