Niall Horan

VIKTIG INFO

*VIKTIG INFORMATION* Hello men tyvärr så kan jag inte uppdatera på Torsdag,fredag osv. För att jag åker till Stockholm och har en fotbollstunering att vara på och jag vill ha sportlov. Så nästa del kommer när skolan börjar. Snälla bli inte arg:(

Heart attack del 29

 
 
 
Previous:
"Lämna mig aldrig igen. Du är mitt allt jag älskar dig" viskade han i mitt öra. 
"Jag älskar dig också" sa jag men det kom mest ut som en viskning. Han lutade sig mer framåt och jag fick känna hans underbara, varma läppar mot mina. Det blev en mjuk men Också passionerad kyss. Äntligen var jag tillbaka.
 
 
Chelsea's perspektiv. 
 
När Harry hade släppt mig så hoppade Louis på mig. 
"Sis jag är Såå glad att du är med oss" sa viskade han. 
"Jag kommer inte lämna er så lät" sa jag. Man såg att det blev ett litet flin på hans läppar. När han släppte mig så var det April's tur att hoppa på mig. 
"Du vet inte hur orolig jag va lämna mig aldrig igen" stammade hon fram mellan snyftningarna. 
"April gråt inte jag mår bra" sa jag. Hon nickade sen gick hon och ställde sig bredvid Niall, och han lämnade armen om henne. Dom var så söta. Jag kollade runt i rummet men min blick fastnade på dörren. Där kom en doktor in. 
"Hej Chelsea hur mår du?" frågade han. 
"bra, när kan jag åka hem?" frågade jag för jag hatar sjukhus. Det är det värsta jag vet. 
"Du ser ju att må bra ut så kanske imon" sa han. 
"Okej" sa jag. Han nickade som svar och med det lämnade han rummet. 
 
Nästa dag!
 
Idag skulle vi åka hem till April för att vi skulle stanna där en natt sen var killarna tvungna att åka tillbaka för att dom har en intervju i England och jag och April stannar kvar i Doncaster. Ni kanske undrar varför vi stannar kvar. Joo för att jag och April har ju redan tagit examen så vi har tänkt att flytta ihop till England. Så medans killarna är där kommer vi fixa allting kolla efter nåra fina hus. Inget vet det här förutom jag,April och hennes föräldrar. Jag undrar hur killarna kommer att ta nyheten.  När vi kom fram till April's hus så sprang hennes mamma och pappa fram och gav mig en stor kram. 
"Hej Chels hur mår du efter alt" frågade Aprils mamma som heter Kristina. 
"Jag mår bra men ni da det var ju längesen vi sågs" sa jag. 
"Jo alt är bra med oss. Lite deppad bara för att vi vet att ni kommer flytta" sa hennes pappa Erik. 
"Pappa sluta" sa April och kramade honom. Han skrattade lite och gick in i huset. Jag och April följde efter dom inåt. När jag gick igenom dörren så kom massor av minnen tillbaka. När jag och min familj brukade komma hit och grilla. När jag brukar springa hit för att jag har bråkat med min mamma eller Louis. 
"Chels kommer du?" frågade April. Jag gav henne en lät nickning och följde efter henne till sitt rum. När vi kom upp så hade inget förendrats sen jag var här sist. Jag satte mig i hennes säng och suckade. 
"Chels jag vill inte förstöra stämningen men Louis sa att jag skulle säga det till dig" sa hon och kollade ner på hennes händer. 
"Vad är det?" frågade jag. 
"Du och han måste åka hem till er idag för att hämta vilka saker ni vill ha kvar" sa hon. Det hade jag helt glömt bort. Jag måste hem och hämta min saker. Jag tog ett djupt andetag och gav henne en lät nickning. Vi hade suttit och pratat bara i hennes säng till Louis kom och knackade på dörren för att vi var tvungna att åka. Jag gick ner och såg att alla var där nere. Jag kollade runt och min blick fastnade på att Niall pratade med April's föräldrar.  
"April kolla" sa jag och pekade i smyg mot Dom. 
"Shit" sa hon och gick ditt. Jag skrattade lite lätt och såg att Harry började gå mot mig. 
"Är du säker på att jag inte ska följa med" frågade han och pussade mig lätt på kinden. 
"Jaa jag måste klara det här själv" sa jag. Han nickade förstående och hav mig en långsam kyss. Jag besvarade den likadant. Men var tvungen att backs för att ta andan. 
"Dags att gå" sa Louis. 
"Hej då" sa jag och började gå mig bilen där Louis satt. Jag öppnade dörren satte mig och tog ett djupt andetag. 
"Redo?" frågade Louis. 
"Redo" sa jag och han startade bilen. Jag kollade hela vägen ut genom fönstret. Jag fick ett minne som jag aldrig kommer glömma. 
 
*Flashback*
 
Jag och April ville vars på årets största fest. Jag  bönade  och bart. För att mamma skulle låta mig gå. Men mamma tyckte att jag var för liten för att jag var 16 år. Men jag fyllde om en månad 17. Men alla i min skola hade snackat om den och jag var tvungen att gå. Så jag hade sagt till min mamma att jag skulle sova över hos April och hon gick på det. När jag kom hem till April så var hon redan klar. 
"Jag är klar om 30 min" sa jag och sprang upp till hennes rum. Jag bytte om till en svart klänning som slutade under rumpan och topparna var spetsiga. Skit snygg och sexig. Perfekt till årets största fest. Jag gjorde en änkel men vågad sminkning och håret hade jag plattat. Det var perfekt. När det hade gått en timme så sprang jag ner till April. 
"Klar" sa jag och pustade ut. 
"30 minuter" sa hon och lämnade armarna i kors. 
"Kom nu" sa jag och drog ut henne. Vi hade tagit en taxi till festen för båda skulle dricka och vi kan inte köra bil när man är full. Festen var hos en av Louis bästa kompisar som jag hade en crush på. Jag var lite rädd att Louis skulle gå för han går alltid till Joe's fester och han visste att jag inte få gå. Men jag hade frågat och han sa att han skulle till en annan fest. Så jag blev skit glad och planerade min plan med April. 
"Vi är framme" sa April och avbröt mina tankar. 
"PARTY!!!" skrek jag när vi klev av taxin. Man hörde musik långt ifrån och det dunkade. Vi gick in och hälsade på alla som vi kände. Sen kom Joe fram till oss och gav oss en varsin drink. När han gav April så drog nån ut henne till dansgolvet och lämnade mig ensam med Joe. Båda var helt tysta i början men sen avbröt han tystnaden. 
"Du ser väldigt fin ut ikväll" viskade han till mitt öra. En hel rysning gick genom min kropp. Jag gav honom ett leende och sa.
"Tack du ser inte så dålig ut heller" sa jag. 
"Tack" sa han och blinka med ena ögat. 
"Kom vi dansar" sa han och drog med mig till dansgolvet. Jag hann inte protestera men skulle endå inte ha gjort det. Vi dansade och jag kollade runt och ser April hångla upp killen som tog henne ut till dansgolvet. Jag skakade lite lätt på huvudet och fortsatte att dansa. Då märkte jag att det var en lugn låt. Så jag lämnade armarna runt Joe's axlar och han runt min midja. Vi rör oss i takt till musiken tills han börjar närma sig mina läppar. Jag böjer mig fram och är  en millimeter från att känna hans läppar mot mina när nån avbryter genom att skrika. 
"LOUIS IS IN THE HOUSE" Jag kände igen direkt rösten. Det var Louis. Men vad gör han här? Han ju skulle inte komma. 
"Förlåt" viskar Jag mot Joe's läppar och börjar gå April. 
"Vi måste dra" väser jag till henne och pekar mot Louis som står och pratar med hans flickvän. 
"Okej" säger hon. Vi tar våra jackor och smyger oss ut. Tack gode gud så såg ingen oss. Vi stog en liten stund utanför och väntade på taxin som April hade ringt. Tills nån knackar på min axel. 
"Vad??" säger jag argt och vänder mig om. Vem är det jag ser? Jo min bror Louis William Tomlinson. 
"Vad gör du här" väser han. 
"Emh..... Emh" säger jag för att jag inte kommer på nåt. 
"Du ska hem" sa han och drog mig mot hans bil. Jag kollade bakåt och såg att April hoppade in i taxin men innan så mimade hon. 
"Lycka till" 
Louis satte sig i förasättet  och jag bredvid. Hela vägen så sa vi inget till varandra och jag kollade ut genom fönstret. 
 
*End of Flashback*
 
Jag skrattade lite lätt åt Minet och såg att vi hade kommit fram till huset som jag har bott hela 18 år. Huset som jag förstörde vägarna på. Huset som jag och min bror alltid bråkade i. Vi klev ur bilen och började gå mot dörren. Jag gick hela tiden bakom Louis och ville inte komma fram. Men jag var tvungen att komma fram nångång och det gjorde jag. Jag stog utanför dörren och kollade på hela huset. Jag tig ett djupt andetag och lämnade handen på dörrhandtaget. Jag drog den ner långsamt. Dörren öppnades och jag såg......
 .                                                                               
Hello!!!! Jag vet inte vad som har hänt med texten men orkar inte fixa den så ni får ha den så
 

Länkbyte!

Den här novellen är en väldigt bra jag tycker absolut att ni ska kika in den!

Novell:http://onedirectionloveffs.blogg.se

Handling:Novellen kommer att heta Moments of love och kommer att handla om Bella och Isabell för det mesta!

Tjejernas föräldrar får möjligheten att jobba i en studio som befinner sig i London och det är så allt börjar..
De var 6 år när de tvingades lämna allt hemma i Sverige och flytta till London.
Vänner, skolan och helt enkelt hela livet..
De började på olika skolor och började om på nytt, nya vänner, nya sätt att leva, nya rutiner... Ja man kan säga att allt ändrades för dessa små flickorna.
De träffades första gången i studion och nu, efter 13 år så är de bästa vänner och systar som gör allting tillsammans.
De har träffat många känisar och spelat in många låtar tillsammans under 13 år. Men vad händer när Issabells föräldrar kommer hem en eftermiddag och berättar att de har ett kontrakt med One direction som ska spela in ett helt album vid namn Take Me Home....?
Tjejerna spenderar mycket tid med bandet! Leder det till 5 nya bästisar ? kärlek ?


Heart attack del 28

Previous
Det ända jag kommer ihåg innan allting blev svart var att jag såg ambulansen åka iväg med Chelsea min Sötnos, min älskling, min värd. Sen blev alting svart.

Harry's perspektiv.

När jag öppnade ögonen så var det första jag tänkte på var. Vart är Chelsea? Jag såg att Niall och Liam var i mitt rum. När killarna såg att jag var vaken sprang dom fram till mig.
"Hur mår du?" var det första Liam sa till mig. Jag ignorerade hans fråga och sa istället.
"Vart är Chelsea? Hur mår hon?" och På Niall sen till Liam sen tillbaka till Niall. Dom var tysta och kollade på deras händer.
"Men SVARA!!" sa jag men skrek det sista.
"Harry du måste lugna dig" sa Liam.
"HUR MÅR HON" Skrek jag rakt på deras ansikten.
"Hon har opererats och doktorn sa att hon ligger i koma och att det måste vara ett mirakel om hon ska vakna" sa Liam och torkade bort en tår som hade runnit ner för hans kind. Jag kollade bara på honom och försökte få in det han hade sakt. Det ända jag tänkte var att jag måste se henne. Jag försökte få bort sladdarna som Jag hade i armen men Liam stoppade mig.
"Vad gör du?" frågade Liam.
"Jag måste se henne" sa jag och hade lyckats få bort slangarna från armen.
"Nej du måste stanna här" sa Liam.
"Nej Liam jag måste se henne" sa jag och började bli arg.
"Harry lugna ner dig" sa Liam.
"HUR VILL DU ATT JAG SKA LUGNA NER MIG? MIN FLICKVÄN KANSKE DÖR LIAM!" Skrek jag till honom.
"Harry du." hann han bara säga innan jag avbröt honom.
"LIAM TÄNK OM DET VAF DANIELLE SKULLE DU VARA LUGN DÅ?" skrek jag på honom.
"Niall hämta en sjuksköterska" sa Liam och Niall sprang och hämtade en.
"Nu säter du dig och lugnar ner dig" sa Liam.
"JAG BRYR MIG INTE VAD DU SÄGER JAG SKA SE CHELSEA" skrek jag och började gå mot dörren men Liam stoppade mig. Exakt då kom Niall med en sjuksköterska in. Liam sa nåt till henne men jag hörde inte vad. För det ända jag tänkte var att jag måste se Chelsea.
"Herr skulle du kunna lugna ner dig lite" sa Tjejen.
"JAG MÅSTE SE MIN FLICKVÄN" skrek jag rakt på hennes ansikte. Hon vände klacken och gick ut ur rummet. Jag gick fram till Niall och kollade rakt in i hans ögon.
"Snälla Niall jag måste se Chels" sa jag.
"Tyvärr bro men jag kan inte göra nåt" sa han.
"VARFÖR FATTAR NI INTE? JAG MÅSTE SE HENNE" skrek jag då kom den dära tjejen tillbaka som hade varit hör inne. Men hon kom inte tillbaka själv. Hon kom tillbaka med en liten vän en spruta.
"Vad ska du göra med den där?" frågade jag henne.
"Det är för er bästa Herrn" sa hon. Hon började gå närmre mig och jag kände en stick i axeln. Sen blev allting svart.

Chelsea's perspektiv

Jag hörde Louis röst, April's röst och Zayn's röst. Jag hörde att dom grätt.
"Snälla sis lämna mig inte du är det ända jag har kvar" hörde jag att Louis sa. Det ända jag ville va att kasta mig i hans famn och säga att allting kommer bli bra. Men istället så hörde jag hans röst längre och längre bort. Jag drog ner i en tunnel och sen ser jag ett ljus. Jag hör att nån ropar mitt namn så jag vänder mig om och ser min mamma och pappa.
"Mamma pappa" skriker jag och springer fram till dom.
"Hej prinsessan" säger min pappa.
"Förlåt för det som hände mellan oss innan jag åkte till Louis" sa jag och kände att en tår hade runnit ner för min kind.
"Det gör inget gumman. Men nu måste du vara stark för Louis skull Harrys skull och resten."sa min mamma. Jag nickade som svar och hon pussade mig på huvudet.
"Jag älskar er" sa jag.
"Vi älskar dig också men gumman kom ihåg håll i dig låt inte vinden ta dig" sa min mamma och med det försvann dom. Jag var lite förvirrad med vad dom menade att kjag skulle hålla i mig, att inte låta vinden ta mig. Men då fick jag svaret. Det kom en stark vind som började dra mig till ljuset. Jag såg en stolpe bredvid mig så jag hålde mig där. Jag tänkte inte låta vinden ta mig. Jag tänkte kämpa för Harry,Louis,April och resten av killarna. Tillslut kände jag att vinden började släppa som att den gav upp och sen vaknade jag.


Harry's perspektiv.

Sjuksköterskan hade gett mig medicin så att jag skulle lugna ner mig. Jag hade sagt förlåt för att jag hade skrikit på Liam och tjejen. Just nu så stog jag utanför Chelsea's rum. Jag vågade inte gå in. Jag vågade inte se henne sådär. Men jag klarade inte av att vänta för att se henne. Så jag tog tag i handtaget och öppnade försiktigt dörren. Jag kollade runt i rummet och alla va där med tårar i ögonen. Men tillslut så fastnade min blick på Chelsea. Hon låg där bara, såg sa fridfull ut. Jag gick och satte mig i en stol som var bredvid hennes säng. Jag tog försiktigt hennes hand och pussade den lät. Snälla vakna.

Chelsea's perspektiv.

Jag vaknade men såg mig själv ligga där i sängen helt medvetslös. Jag kollade runt och såg alla sitta dör i rummet med tårar i ögonen. Jag hatade att se dom så där.
"Hörni kolla jag mår bra" sa jag och rörde på armana. Men ingen hörde mig eller såg mig. Jag vill vara gå fram och krama Harry och viska att allt kommer bli bra. Jag gick förbi Liam och råkade nudda hans ben. jag vet inte varför men hon tog ett skutt från stolen. Alla kollade konstigt på honom.
"Varför hoppade du Liam?" frågade Zayn.
"Jag vet att det låter konstigt men jag kände att nån rörde mitt ben" sa han. Det såg ut som att alla ville bara skratta åt honom. Men då slog det mig. Dom kan inte se mig dom kan inte höra mig men jag kan röra dom. Jag måste testa nåt. Jag gick fram till Harry och började röra hans lockar.
"Killar sluta" sa han. Alla kollade konstigt på honom.
"Sluta med vad?" frågade Niall.
"Ni håller ju på med mitt hår" sa han och lät lite arg.
"Vi har inte rört ditt hår" sa Louis.
"Okej det var läskigt" sa han. Och det var det sista jag hörde innan jag öppnade mina ögon och var tillbaka i min kropp. Yees jag var tillbaka. Killarna hade inte märkt än att jag hade vaknat än. Dom var fortfarande lite förvirrad för vad jag gjorde mot dom. Jag försökte prata men jag var så torr i munnen att det inte kom ut nåt. Så jag hostade istället. Då vändes alla blickar mot mig. Harry var den första som kastade sig över mig.
"Lämna mig aldrig igen. Du är mitt allt jag älskar dig" viskade han i mitt öra.
"Jag älskar dig också" sa jag men det kom mest ut som en viskning. Han lutade sig mer framåt och jag fick känna hans underbara, varma läppar mot mina. Det blev en mjuk men Också passionerad kyss. Äntligen var jag tillbaka.


:(

Förlåt för att jag inte har uppdaterat men är sjuk:(. Tänkte uppdatera idag men mår dåligt så det blir säkert nästa vecka jag uppdaterar okej.


Länkbyte!

Undrar ni vad Killarna brukar göra? Undrar nu vart dom är? Då har jag perfekta bloggen till dig http://aboutonedirectionn.devote.se/
Är en blogg som berättar vad killarna gör på vardagen eller vart dom är. Jag hoppas ni kikar in den:)


Heart attack del 27

Previous

Men tillslut klarade han det. Han lämnade mig i sängen och han la sig bakom mig. Han hålde om mig och där somnade jag. I killen som jag älskar mest i hela jorden

Harry's perspektiv

Jag vaknade av att jag kände att det luktade rök. Jag öppnade försiktigt ögonen och vad är det jag ser? Joo svart dimma över Hela taket. Jag skakar på Chels så att hon ska vakna.
"Älskling dags att vakna" sa jag och började skaka hårdare. Då vaknade hon.
"Kom vi måste dra härifrån" sa jag och drog upp henne från sängen. Hon fattade inte först vad som pågick men sen såg hon dimman och förstod. Jag gav henne en tröja och jag tog en så att vi kunde lämna över munnen. Vi gick ut från hotellrummet och såg folk springa mot trapporna. Jag skulle börja springa ditt med Chels men hon stannade mig.
"Killarna och April" skrek hon.
"Kom vi går och hämtar dom" skrek jag tillbaka.
"Jag går och hämtar Niall och April så hämtar du resten!" skrek hon. Jag öppnade munnen för att protestera men hon hade redan sprungit iväg. Jag sprang till Louis hytt och Liams och Zayn's. Tur va hade dom bredvid varandra. Jag bankade hårt på deras dörrar så att dom skulle vakna. Men ingen öppnade. Jag bankade hårdare men ingen. Jag blev så arg så jag tig sats och sprang rakt in i dörren. Tack gode Gud att den öppnades. Jag sprang fram till Louis och skakade på honom.
"Lou vakna" skrek jag. Han öppnade ögonen försiktigt och såg sig omkring. Han ställde sig upp och började hosta. Jag gav honom en av hans tröjor som jag såg låg på marken så att han kunde lämna den vid munnen. Sen skulle vi till resten av killarna men dom krockade vi med när vi skulle gå och banka på deras dörrar. Vi sprang ner till Lobyn där vi skulle möta resten. När vi kom ut från hotellet kollade vi runt och såg April gråta medans Niall hålde om henne. Jag sprang fram till dom och skrek.
"Vart är Chels?" Dom kollade på mig med förvirrad blickar.
"Jag trodde hon var med er" sa Niall. Jag skakade på huvudet. Om hon inte är med Niall vart är hon då? Jag tänkte och tänkte. Men sen slog det mig. Hon var fortfarande där inne. Jag fick inte förlora min älskling så jag sprang in till hotellet igen. Jag hörde att killarna och April skrek bakom att komma tillbaka men det ända jag hade i mitt huvud var att jag var tvungen att hitta min älskling. När jag kom in till lobyn så var det helt förstört. Det kändes som att det skulle rasa när som helst. Jag sprang till trappan men det ramlade hela tiden saker ner så det var lite svårt. När jag var vid Niall's och April's våning såg jag henne vara ihopkrympen i en liten boll.
"CHELSEA" skrek jag och hon kollade sakta upp. Hennes ögon var blodröda men hon var lika vacker som alltid.
"HARRY" skrek hon tillbaka. Jag sprang fram till henne och bärde upp henne i min famn. Hon började hosta helt vild. Jag pussade henne på pannan och viskade.
"Snälla stäng inte ögonen. Älskling jag kan inte leva utan dig" sa jag och försökte få bort tårarna från ögonen. Jag blinkade hela tiden för att jag inte ville att hon skulle se mig gråta. Jag kollade runt för att leta efter en utgång. Trapporna kunde jag inte för att det hade ramlat en planka som brann. Hissen skulle man aldrig ta. Jag kollade runt och såg en nödutgång. Yes jag sprang ditt med Chelsea i min famn. Jag kollade ner på Chelsea och såg att hon hade ögonen halvt stängda.
"Snälla håll ut" sa jag. Hon försökte ge mig ett leende som svar men det gick inte så bra. Jag öppnade dörren till nödutgång en men när jag var på halva neråt så såg jag eld. Som hålde på att komma upp. Faan jag sprang up igen och såg att det hade slocknat lite vid trappan.
"Älskling håll ut" sa jag. Men exakt då stängdes hennes ögon. Jag kände att tårarna brändes bakom Ögonlocken. Jag kollade åt trappen där det bara fanns lite eld kvar. Det var ända setet att komma härifrån. Jag hörde en duns och kollade bakåt. Hotellet hålde på att rasa. Så det var nu eller aldrig. Jag sprang med allt jag kunde med Chelsea i famnen och sprang genom elden. Det gjorde så jävligt ont men jag brydde mig inte. Det ända jag tänkte på var att ta Chelsea till ett sjukhus. Jag sprang ner resten av trapporna tills jag kom fram till lobyn. Jag började att springa mot utgången och hann exakt att komma ut för efter en sekund rasade hela hotellet. När jag kom ut lämnade jag Chelsea på marken och gjorde mun mot mun metoden. Killarna och April sprang fram till oss. Jag såg att Alla hade tårar i ögonen. Jag började göra mun mot min metoden på henne.
"Kom igen Älskling du klara det här" sa jag och strök henne över håret. Då kom ambulansen springandes mot oss, bärde upp Chels på en bår Och åkte Mot sjukhuset. En annan ambulans kom till mig och tog upp mig i en bår. Det ända jag kommer ihåg innan allting blev svart var att jag såg ambulansen åka iväg med Chelsea min Sötnos, min älskling, min värd. Sen blev alting svart.


Heart attack del 26

Previous:

"Dom är döda" stammade jag fram. Alla stannade stil. Men tillslut sa Louis.
"Vem?"
"Mamma och Pappa" stammade jag fram.

Bild 1: En text om Chelsea.
Bild 2: Killarna i deras smoking.
Bild 3: När Chels springer iväg.

 

 

Chelsea's perspektiv.( Begravningsdagen)

Det var idag dom skulle begrava mina föräldrar. Jag har inte gråtit sen jag fick veta nyheten. Alla har försökt fått mig att gråta men jag har inte gjort det. Louis är helt förkrossad. När jag sa till honom så började hans tårar rinna ner som vattenfall. Han tror vi inte hör honom varje natt han gråter sig till sömns. Louis brukar alltid va den starka av oss. Men den här gången var det min tur att vissa mig stark. Jag visste att mamma och pappa skulle vilja det. Hela min familj hade kommit till begravningen och satt inne i kyrkan och väntade på oss. Louis ville stanna en liten stund ute innan allt började. Alla killarna hade på sig smoking när jag hade på mig en svart klänning som slutade vid knäna, och April hade på sig en svart klänning som slutade över knäna. Alla killarna hade gått in utom jag, April, Niall, Louis och Harry. April kom fram till mig och gav mig en kram och började gå in till kyrkan. Niall gjorde samma sak. Jag kollade åt Louis håll och han hade händerna i fickan och kollade uppåt mot himlen.
"Gå in du jag kommer snart" viskade jag till Harry. Han nickade som svar, gav mig en puss på kinden och började gå inåt till kyrkan. Kanske ni undrar varför Eleanor inte är här? Men hennes mormor fick ett hjärtattack så hon var tvungen att åka till Manchester. Jag började gå mot Louis och såg att han hade tårar i ögonen.
"Hur mår du?" frågade jag honom.
"Sådär hur mår du?" frågade han och torkade bort tårarna från ögonen.
"Jag mår bra" sa jag.
"Chels hur kan du må bra? Du har inte gråtit sen vi fick reda på det" sa han och kollade på mig.
"Lou jag låvar Im fine" sa jag.
"Kan jag få en kram" Sa han så att man nästan inte ens hörde.
"Såklart" sa jag och kramade honom. Jag hörde att han snyftade till min axel och att det blev lite blött.
"Ska vi gå in?" frågade jag. Han nickade som svar och vi började gå in. När vi kom in så vändes alla blickar mot mig och Louis. Det kändes som att vi skulle gifta oss. Vi började gå mot våra platser som var längst fram. När vi satte oss så började prästen att prata. Jag lämnade ingen uppmärksamhet till det. Den ända jag tänkte att dom 2 lådorna som fanns framför mig lagg mig egen mamma och pappa. Men blev avbruten i mina tankar, när Louis rörde mig lätt vid armen. Först kollade jag på honom med en konstig blick men sen fattade jag. Det var dags för mig att sjunga låten. Louis skulle också sjunga men han ändrade sig i sista sekunden. Han sa att han inte skulle klara det. Så då var det bara jag. Jag gick till prästen och skulle börja prata. Men när jag öppnade munnen så kom det inget. Jag testade igen och där gick det.
"Jag ska sjunga den här låten för att den var min och mammas låt. Vi brukar alltid lyssna på den tillsammans. Sjunga den tillsammans. Jag kommer ihåg att alltid när vi hörde den på radion så började vi dansa till den. Jag fick höra den första gången när det var en svår tid i mitt liv. Men tack vare min mamma så klarade jag igenom mig den tiden." När jag hade sagt det så började instrumenten spela. Jag tog ett djupt andetag och tog första tonen i låten.

(Om ni vill höra hur hon sjunger sök på youtube Titanium med Megan Nicole)

''You shout it out
But I can't hear a word you say I'm talking loud not saying much
I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up


I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium


Cut me down
But it's you who has further to fall
Ghost town, haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud not saying much

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium


Stone-hard, machine guns
Firing at the ones who run
Stone-hard, those bulletproof glass


You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium''

När jag tog sista tonen i låten så brast det för mig. Tårarna började rinna helt vild. Alla minnen kom tillbaka när jag och Louis var små och vi brukade gå till parken. Jag stog bara helt stilla oc kollade ut över folket. Jag kunde inte röra mig. Louis kom fram till mig för att ge mig en kram. Men jag putade bort honom och sprang därifrån. Jag hörde att dom skrek efter mig men jag brydde mig inte. Jag kunde inte vara kvar där. Det gick inte bara. Jag sprang och sprang. Jag ville till mitt hem. Men när jag var där sprang jag därifrån och sprang till ett ställe bara jag visste om. Jag var tvungen att rensa tankarna. När jag hade sprungit en liten bit såg jag mitt hemliga ställe. Det var ett berg som man såg över hela Doncaster. Jag brukade komma hit när jag hadde det svårt med Josh. Då kom jag hit upp och rensade tankarna och grät. Min mobil slutade inte att ringa. Jag skickade ett sms till alla att jag ville vara ensam. Jag vet att det var dåligt av mig att springa ifrån begravningen. Men jag kunde inte vara kvar längre där. Jag hade inte gråtit sen jag fick höra nyheten men nu klarade jag inte det längre. Jag lätt alla tårarna rinna. Varför händer det här alltid mig? Först Josh sen att Louis flyttade nu mina föräldrar. När kommer det här att sluta. Jag vill att det ska bara vara en dröm och att jag vaknar och inget har hänt. Men det var inte så. Det var verklighet. Jag såg att klockan var 17:00. Har det redan gått 3 timmar. Jag började gå tillbaka till kyrkan. När jag kom fram ditt så var ingen kvar. Varför skulle dom ens varakvar det slutade ju för 2 timmar sen. Jag gick ditt mamma och pappa skulle vara begravda. När jag kom fram såg jag att det var fult med blommor. Det var väldigt fint. Jag plockade två blommar och satte mig på knä framför deras kista. Jag kollade på mina händer hela tiden där jag hade blommorna. Jag såg att nåra tårar landade på blommorna. Jag lämnade en blomma på mammas kista och en annan på pappas kista.

''Jag älskar er'' och med det lämnade jag dom. Jag ringde Louis och frågade om han skulle kunna komma och hämta mig och han gjorde det på engång. Vi åkte till ett hotell som vi stannade på. För att det skulle vara svårt för mig och Louis att komma hem ocih våra föräldrar var inte där. När vi kom till hotellet så var Harry den första som kom fram till mig och gav mig en kram.

''Hur mår du?'' var det första han sa.

'' Så där, kan du bära mig upp snälla?'' sa jag. Han svarade via att han bärde upp mig till rummet vi hade. När vi var utanför så försökte han öppna dörren till hyten, men det gick inte så bra. Men tillslut klarade han det. Han lämnade mig i sängen och han la sig bakom mig. Han hålde om mig och där somnade jag. I killen som jag älskar mest i hela jorden

                                                                                                                                                                                    

Så här har ni del 26 jag hoppas ni gillar den. Kommentera:)


Heart attack del 25

 
Previous;
- Det var säkert Chels som kom på planen så vi ska hämnas så här ska vi göra......., sa han och berättade. Medans han berättade så satt vi alla och lyssnade noggrant. När han var klar nickade alla och hålde med.
Jag undrar vad tj kommer att tänka när vi gör vår plan?                                                        
 
Bild 1: Chelsea's piercing 
Bild 2: Bilden som Perrie tog. 
Bild 3: Chelsea's tatto. 
 
 
                                                                                                                                                                                       
 
 
 
 
 
Jag och tjejerna har haft jätte kul. Vi har lärt känna varandra mycket mer och Danielle och Perrie är jätte snälla. Vi hade kollat på The Notebook och alla grät. Efter det så hade alla somnat. 
Nästa dag. 
 
 
Jag vaknade av att El skrek i mitt öra. 
"VAD!", skrek jag tillbaka. 
"Vi ska gå och shoppa"sa hon. Då reste jag mig hastigt upp och sprang till badrummet för att ta en dusch. Jag gjorde det vanliga schamponerade håret och rakade benen och andra ställen när jag var klar satte jag på mig ett vanlig grå tröja med ett par jeans och en kofta utan armar över ( Om ni inte förstår kolla på bilden ) När jag gick ut till köket så var redan alla tjejer klara.
"Ska vi gå?" frågade jag. Alla reste sig som svar och började gå mot dörren. När vi gick förbi Louis och El's rum så stannade Danielle. 
"Borde vi inte säga till dom?" sa hon. Lika ansvarig som Liam. 
"Du har rätt" sa jag och skulle börja knacka men El tog min hand och visade kortet som man öppnar med. Hon öppnade dörren och sen gick vi in. När vi kom in så körde Louis och Harry tv-spel, Liam var med mobilen, Zayn kollade sig i spegeln och Niall åt mat medans han hejade på den som ledde på tv-spelet. 
"Hej killar" sa Jag och vinkade med händerna för att försöka få deras uppmärksamhet.  Men dom svarade inte. Jag gick och tog Liam's telefon Niall's mat Zayn's spegel och ställde mig framför Tv så att Harry och Louis inte kunde se nåt.  Men vände dom uppmärksamheten till oss? Nee istället började dom att snacka med varandra. Jag kollade på tjejerna och dom gav mig en förvirrad blick. Dom visste ju inte vad som pågick.  Killarna fortsatt att prata och ignorerade oss totalt.  
"Killar vi ska gå och shoppa" sa jag. 
"Jaja" mumlade dom Och fortsatte att prata. Då slog det mig. Dom ignorerade oss för det vi gjorde igår. Jag började skratta för ingen anledning. Alla kollade konstigt på mig. 
"Vad är roligt?" frågade Perrie. 
"Inget kom vi går" sa jag och började gå mot dörren.  Tjejerna följde efter. Vi gick till hissen och åkte ner till lobyn. När vi kom ner så märkte jag att jag hade glömt ge Nycklarna till Harry så att jag var tvungen att gå upp till honom. När jag kom till El och Louis hytt så gick jag in bara. Det var exakt som vi hade lämnat dom. Jag gick fram till Harry och gav dom till honom.  Han tog bara imot dom och fortsatt att prata med Liam. Jag suckade för mig själv och började gå. När jag skulle öppna dörren hörde jag en duns. Jag sprang tillbaka och såg Louis i golvet. 
"Vad har hänt?" skrek jag och sprang fram till honom. Han lagg bara där och rörde inte sig. 
"Han skulle ställa sig upp men sen så svimmade han" sa Harry och kollade på honom. Jag kände att tårarna hade börjat att rinna. 
"Lou vakna" sa jag och började att skaka på honom men inget. Killarna stog bara där och kollade på oss. Tårarna rann och rann. 
"Jag måste hämta El" sa jag och ställde mig upp. Jag skulle börja gå men då tog nån tag i min arm och drog mig bakåt. Jag kollade och det var Louis.  
"Lou hur mår du?" frågade jag honom. Han kollade på mig och började skratta. Sen skrattade alla. 
"Du svimmade inte eller hur?" sa jag. Lou skakade på huvudet och började skratta. Jag började slå honom med händerna och sen kuddarna. 
"Louis William Tomlinson du är en idiot" sa jag och fortsatte att slå honom. 
"Aj okej aj SIS det räcker" sa han och försökte skydda sig med händerna. Jag slutade att slå honom och satte mig på golvet. Jag tog upp bena till ansiktet och hålde dom. Tårarna rann och rann ner. Louis kom fram till mig och skulle krama mig men jag puttade bort honom. 
"Louis där gick du över gränsen hur kunde du" sa jag. 
"SIS ta de lugnt" sa han. 
"Hur vill du att jag ska ta det lugnt Lou jag trodde det var nåt farligt som förra gången och att ni var med på dethär" sa jag och kollade på resten av killarna. 
"Prata inte med mig" sa jag och vände på klacken. Istället för att gå ner till tjejerna så ringde jag April. 
"Hej vart är du?" frågade hon. 
"Kom till mitt och Harrys rum snälla" sa jag och snörvlade. 
"Vad har hänt Chels? Vi kommer direkt" sa hon och la på. Jag gick till mitt och Harrys rum och satte mig i sofforna som vi har där. När jag startade tv så kom April och tjejerna in. När dom såg att jag grät kom dom direkt till mig. 
"Men gumman vad har hänt" var det första som Eleanor sa till mig. 
"Louis och killarna ville hämnas på mig för att dom visste säkert att det var jag som kom på planen" sa jag och kollade på dom. Dom nickade mot mig så att jag skulle fortsätta så jag gjorde det. 
"När jag skulle lämna nycklarna till Harry så såg jag Louis avsvimmad på golvet så jag sprang fram till honom för att det har hänt redan engång då var vi tvungna att ta honom till sjukhuset och där sa dom att om det händer engång till. Måste vi ta med honom till sjukhuset. Och sen ser jag honom liggandes där helt medvetslös så blev jag rädd. Jag och Louis är jätte tajta jag skulle inte klara av att det skulle hända nåt med honom. Sen kommer han och låtsas vara avsvimmad. Där gick han över gränsen" sa jag och kände en tår rinna ner för min kind. 
"Gumman vänta bara tills jag har pratat med honom" sa El och började gå mot dörren men då knackade nån på och vem var det? Joo Louis. Inan han kom in så tog El med honom ut och jag tror att hon skällde ut honom för att jag hörde att El skrek. Efter 5 min så kom dom in. Först El sen Louis. Jag möte hans blick men vände på engång den. 
"Chels,kan vi prata" frågade han. 
"Nej" sa jag. Men då går alla tjejerna och då är det bara Louis och jag kvar. Först var det helt tyst men sen så skulle han sätta sig bredvid mig. Men jag ställde mig upp och gick mot den andra soffan. Louis visste att jag var envis. 
"Förlåt Chels jag vet att jag gick över gränsen jag visste inte att du skulle ta det så allvarligt." sa han tillslut. Men när han sa att han inte trodde att jag inte skulle ta det så allvarligt så började jag Flippa. 
"Hur tror du inte jag skulle ta det allvarligt Lou. Kommer du ihåg förra gången hur det var? Dom sa att vi skulle åka direkt till sjukhuset. Att det var farligt och den vad gör du lossas att svimma" Skrek jag på honom. 
"Men du tar det för allvarligt" svarade han. 
"allvarlig Lou jag bryr mig om dig jag du är min ända bror tror du inte att jag bryr mig?" frågade jag honom. 
"Såklart vet jag att du bryr dig men förlåt snälla" sa han. 
"Lou om du gör det engång till så förlåter jag dig aldrig okej" sa jag till honom. 
"Jag låvar SIS" sa han och kramade mig. 
"Ska vi gå till resten?" frågade jag. 
"Måste du förstöra vår finna syster och bror stund" sa han. Jag slog honom löst på armen sen började vi mot Louis och El's rum. När vi kom satt alla där och såg uttråkad. 
"Hello" sa jag och då vändes alla blickar mot mig. Den första som kom fram till mig var Harry. 
"Älskling jag är så ledsen vi borde inte ha gjort det. Det var dumt gjort snä"" hann han bara innan jag avbröt honom med en kyss.  Han besvarade kyssen och när vi släppte varandra sa jag. 
"Det gör inget" han hade bara ett leende på läpparna. Han gick och satte sig och den ända platsen som fanns kvar bredvid Zayn. Så jag skulle gå och sätta mig där, men Harry drog ner mig i hans famn jag gav honom en snabb kyss och sen vände jag mig mot resten. Harry lämnade armarna runt mig och lutade sitt huvud mot min axel. 
"Jag har glömt att berätta Chels mamma och pappa kommer idag vid 6 tiden" sa Louis. Då fick jag en dålig känsla. Jag tror alla märkte det för att dom vändes mot mig. 
"Vad är det älskling?"frågade Harry och kollade oroligt på mig. 
"Jag fick bara en dålig känsla, Lou kan dom inte komma imon istället?" frågade jag honom. 
"Chels jag låvar allt kommer gå bra, så nu gör vi nåt för klockan är bara 3" sa Louis. 
"Vi kan väll gå till stranden? Föreslog April. 
"JAA"skrek både jag och Louis. Jag hörde att April viskade nåt till Danielle. Men jag hörde inte vad. Jag och Harry gick till vår svit och byte om. Han i badrummet och jag i sovrummet. När jag var klar tog jag över ett par skorts och ett vanlig tröja. När Harry var klar gick vi ner till receptionen. Där var alla utom Zayn. Jag gick fram till Perrie och frågade. 
"Var är Zayn?"
"Han skulle bara fixa sitt hår" sa hon och började skratta och jag hängde med skrattade. Jag såg att April stog Utanför hotellet och satt på en sten så jag gick fram till henne. 
"Heej" sa jag. 
"Hello" sa hon. Vi kollade på varandra och började skratta då kom Perrie med en kamera. 
"Lee" sa hon och knäppte ett kort. Men istället för att Lee så skrattade vi. Men koret blev bra iallafall.  Vi väntade i 10 min tills Zayn äntligen kom.  Då började vi leta efter en strand. Killarna fick stanna ibland för att skriva nåra autografer. Men det var inte så många. Efter 15 min kom vi fram till en underbar strand. Vattnet var turkos och det fanns bara en familj och 2 par i stranden.  Så det var bara bättre.  Vi gick och tog en plats som solen var på för att vi tjejer behövde lite sol. 
"Chels jag ska gå och köpa glass följer du med?"frågade Eleanor. 
"Visst" sa jag och ställde mig upp. Men när jag skulle börja gå så drog Harry mig bakom och lämnade en kyss i mina läppar. 
"Jag älskar dig" mumlade han mot mina läppar. 
"Jag älskar dig också" mumlade jag tillbaka. Men El var tvungen att avbryta och drog mig i armen för att börja gå mot glasskiosken. 
"Gud vad varmt det är" sa jag och började att ta av mig tröjan. Jag hade ju bikini under. 
"Såå vilken sma... OMG" sa hon men skrek sista ordet. 
"Vad?" frågade jag henne. Men istället för att säga nåt så pekade hon på min piercing. 
"Jag vill ha en" sa hon medans hon tog emot glassen. 
"Tyvärr du får inte" sa jag och lipade mot henne. 
"Varför?" frågade hon. 
" 1. För att det gör ont och kan bli infekterat. 
2. För att jag vill inte att min bror ska döda mig för att jag förvandlade hans ängeln till en badgirl" sa jag och började skratta. När vi kom tillbaka till resten så ve det första El skrek. 
"LOU Jag vill ha en sån" och pekade på min piercing. 
"Nej" sa han. Men El gav inte upp hon gick fram till honom och viskade nåt i hennes öra. Lou sken upp i ett leende och sa. 
"SIS vart skaffade du den där?" Jag skrattade åt honom och satte mig bredvid Harry. Det var då jag märkte att alla killarna hade tatuering. Till och med Louis. 
"Harry jag vill ha en tatuering." sa jag. Men då var Louis tvungen att lägga sig i. 
" neej du ska inte göra en tatuering" sa han. 
"Ursäkta jag är 18 år och bestämmer själv så vart kan jag göra en?" frågade jag dom. 
"Det finns en därborta" sa Zayn och pekade på en affär där det fanns en skylt som stog"Tatuering" 
"ZAYN!!!" skrek Louis. 
"Kom Harry" sa jag och började dra hans hand så vi kunde gå. 
"Är du säker" frågade Han. Jag nickade ivrigt och sen sp suckade han och började gå. När vi var utanför affären så kollade jag bakåt och såg att Louis var helt röd i ansiktet av arghet. Jag lipade åt honom och skuttade in i affären. Det kom en man fram till oss och ledde oss till ett rum. Där fanns alla tatuering maskiner. Jag kände att jag började bli nervös så jag kramade till Harrys hand lite hårdare. 
"Är du säkert på det här baby?" frågade han. Jag nickade som svar och satte mig i en stol så att han skulle kunna börja. Jag hade vakt en hjärta som hade nåt runt omkring. (Om ni inte fattar hur jag förklara kolla uppe). Sen började han. Jag ville ha den på handleden så han började. När jag fick ont så kramade jag till Harrys hand och han viskade snälla saker till mig. Det tog circa 30 min att bli klar. När den var klar så nickade jag nöjt. När jag lämnade fram pengarna. Så sa tjejen
"Din kille har redan betalat"
"Tack jag älskar dig" sa jag och kysste honom mjukt. Han bersvarade den lika mjukt. 
"Jag älskar dig också" svarade han. Sen började vi gå tillbaka till resten. När vi kom fram så vissade jag alla min nya tatuering. Alla tyckte att den var skit fin. Till och med Louis. När jag satte mig började min mobil ringa. 
"Hallå" svarade jag. 
"Hej är det här Chelsea Tomlinson" frågade den som ringde mig. 
"Ja det är jag" sa jag. 
"Bra för att vi måste meddela att dina föräldrars flygplan kraschade" sa han. Jag kände att tårarna hade börjat rinna. Harry såg det så han lämnade sina armar runt mig. 
"M...en d...om må....r bra" stammade jag fram mellan tårarna. 
"Tyvärr så när planet kraschade började det brinna och ingen klarade sig" sa han. Då tappade jag mobilen och lät bara tårarna rinna. Alla sprang fram till mig och frågade vad som hade hänt. 
"Dom är döda" stammade jag fram. Alla stannade stil. Men tillslut sa Louis. 
"Vem?"
"Mamma och Pappa" stammade jag fram. 

Heart attack del 24

Previous:
- Ska vi gå och äta?`, frågade han. Jag hade helt bort glömt bort det. Att maten var kvar. Jag nickade som svar och sen började vi gå mot bordet. Vi hade roligt vi skrattade men sen blev Niall tyst och man såg att han var nervö. Han började leta efter nåt i sin ficka.När han tog ut det så var det en ask som såg ut som en förlåvningsask. Snälla sig inte att han ska fria. Vi har bara varit ihop i en månad. När han öppnade asken så såg jag den finaste.......
                                                                                                                                                                                         
Bild 1: Eleanor Calder, Danielle Peazer, Perrie Edwards.
Bild 2: April's armband.
bild 3: Deras hotell.
 
 
Armband nånsin. Det var gjord av guld och det hängde berlocker runt och på berlock var det en diamant. Jag hade fortfarande inte stängt munnen för att jag blev så chockad. Det måste ha avrit svindyr.
- Sorry Niall men jag kan inte ta emot dethär, sa jag. Hans leende förvan från glatt till ledsen.
- Varför?, frågade han.
- För att jag vill inte att du slösar så mycket pengar på mig, sa jag.
- Men snälla bara den här, sa han och gjorde puppyface. Han var bara så gulig att han köpte såna här saker till mig.
- Okej men bara den här, sa jag och pekade på honom med fingret. Han sken direkt upp på ett leende. Jag gav honom min hand och han satte på den. Det var den finaste presenten jag någonsin har fått. jag ställde mig upp och gick till andra sidan av bordet och satte mig på hans knä.
- Jag älskade den och jag älskar dig, sa jag och kysste honom intensivt och han besvarade den likadant. Påengång började det att pirra i magen. Bara när han rör vid mig kollar på mig så börjar det att pirra i magen. Men när jag få känna hans underbara läppar mot mina så blir fyverkeriena som galna i min mage. Vi ställde oss upp och bara kollade ut mot havet. Han lämnade armana om mig och jag tog upp mina armar så att dom hålde hans nacke. Vi stog där en liten stund och bara njöt av varandras närvarande. Men tillslut avbröt Niall tystnaden.
- Du jag har en till överaskning, sa han.
- Snälla säg inget dyrt, sa jag och bad till gud att det inte skulle vara nåt dyrt.
- Nej men du jag och resten av killarna och deras flickväner ska till Hawaii imon, sa han. Jag fick direckt ett stort leende på läpparna. Jag hade alltid önskat att åka till Hawaii. Men det bästa var att jag skulle åka med min pojkvän och bästavänner. Men jag var lite nervös hur dom andras flickvänner skulle vara. Vi satt bara i stranden tills det blev väldigt sent så vi begav oss hemmos.
 
Chelsea's perspektiv
 
 
- Aaah Harry jag älskar dig, skrek jag till Harry och kastade mig i hans famn. Harry hade nyss sakt att vi skulle åka till Miami med killarna och deras tjejer. Så det betydde att jag skulle få träffa Eleanor igen. Det var så längesen jag såg henne. Jag kom ihåg när Louis kom hem och presenterade henne för oss. Hon var så snäll och vi klickade påengång. Jag kommer ihåg att Louis blev lite arg för att jag var med henne hela tiden och Louis fick inte ens vara med henne. Jag och Harry gick ner till resten av killarna hand i hand. Jag såg att Zayn hållde på att fixa sitt hår,Liam kollade på Toystory 3 och Louis åt morröter. Varför var jag inte förvånad. Men jag kolllade runt och såg att Niall och April hade inte kommit än. Jag undrar var dom gör? Jag gick och till en av sofforna och skulle sätta mig. Men Harry drog upp mig och han satte sig istället, så jag fick sätta mig i hans knä. Jag gav honom ett leende och han besvarade den. Den blev grovare och grovare. Men tillslut var Louis tvungen att avbruta.
- Get a room, sa han och kastade en kudde på mig.
- Get a room, härmade jag honom och Zayn började skratta. Jag älskade att göra så att folk skrattar. Det är nåt jag och Louis har gemensamt. Och att vi biter oss på underläppen när vi blir nervösa eller ser nån snygg kille. Men såklart gör han det när han ser en snygg tjej.
- Lou när kommer El, frågade jag honom. Det var jag som hade gett henne det där smeknamnet till Eleanor.
- Snart men du hon vill vara med mig du får inte ta henne ifrån mig som förragången, sa han och gav mig en blick som menade att han snackade allvar.
- Vadå ta henne ifrån dig, sa Zayn för att han hade visst hört vad vi snackade om.
- När jag träffade Eleanor förstgången så klickade vi direkt och va med varandra hela tiden och Lou blev avundsjuk för att hon ville vara med mig istället för honom, sa jag och skrattade. Sen började Zayn också att skratta.
- Vadå hon vill inte va med dig hon vill va med mig, sa Louis.
- Mmh säkert, sa jag och man hörde iron i min röst.
- Okej vi slår vad att hon vill vara med mig, sa han och sträckte fram handen.
- Deal, sa jag och skakade hans hand. Exakt då plingade det på dörren. Jag sprang till dörren och öppnade när hon såg mig så skrek hon.
- CHELS...!!!!!.
- EEL.....!!! Skrek jag tillbaka och kramade henne. Vi stog där i 10 sekunder till Louis var tvungen att avbryta oss. Idiot....
- Hej älskling, sa han och gav henne en kyss.
- Hej sötnos, svarade hon. Louis var ju jobbig när jag och Harry kysstes så varför inte va lika jobbig tillbaka. Så jag särade på dom och gav Louis ett leende.
- Okej så El  hänger du med mig istället för min idiotiska bror, sa jag.
- Älskling eller hur är du hellre med mig än min barnsliga lillasyra, sa han. El kollade på oss och gjorde som att hon tänkte men tillslut sa hon.
- Det är inget svårt val, och gav Louis ett leende.
- HA, sa han och kollade på mig.
- Jag väljer Chels, sa Eleanor.
- HA, sa jag tillbaka.
- Men älskling, sa han och lät sur, Jag visste att Louis hatade att vinna. Hon lippade åt honom och sen gick in till varadagsrummet och hälsade på dom andra. Jag tog Louis hand och drog honom till vardagsrummet. Han satte sig bredvid El och hon viskade något i hans öra sen sken han upp i ett leende. Jag kollade på El och hon mimade med läpparna '' berättar sen '' Jag nickade och gick och satte mig i Harry's knä. Då kollade El på mig med en chockad blick så jag mimade till henne '' berättar sen '' och hon nickade som svar.
- Så när kommer Danielle och Perrie?, frågade jag Zayn och Liam. Jag hade inte träffat dom men Liam och Zayn hade berättat om dom. Så det skulle bli roligt.
- Vi kommer att träffa dom imon i flygplatsen, sa  Liam. Exakt då plingade det på dörren. Jag gick och öppnade och där stog April och Niall. April hade ett stort flin på läpparna.
- Sorry Niall men jag måste låna din flickvän, sa jag och drog med mig April. När vi kom till vardagsrummet hälsade hon snabbt sen drog jag med mig El också. Louis kollade på mig med en mördarblick men jag lippade bara åt honom. Vi gick upp till mitt och April's rum. April satte sig i sängen och jag skrek.
- BERÄTTA BERÄTTA, El och April var tvungna att hålla sig för öronen och sen hörde jag att Louis skrek nåt från nedervåningen.
- Vänta är du och Niall ihop, frågade El. April hade inte sagt ett ord men hon nickade som svar.
- Och idag hade dom sin månadsjubelium, sa jag och kollade på El. Då skrek hon.
- BERÄTTA BERÄTTA, Då hållde jag och April oss för öronen. Då öppnade April först gången och berättade allting, när hon fick halsbandet allt. När hon var klar aw:ade jag och El. Hon skrattade åt oss.
- Men tjejer har ni packat, frågade El. Då kollade jag och April på varandra i 5 sekunder. Sen reste vi oss och började packa.
- Jag går ner till din bror Chels annars kommer han att bli arg, sa El innan hon lämnade rummet. Jag och April började att skratta. Medans vi packade kom jag på den perfeckta plannen för att reta upp killarna. Jag äslkade att reta upp folk jag vet inte varför jag gör bara det. Jag berättade för April att när vi landade imon i Miami så var det första vi skulle göra va att ha tjejkväll. Jag och Harry skulle säkert dela rum så jag skulle kicka ut honom sen skulle vi ha får tjejkväll. April älskade iden så jag gick och viskade till El så att dom andra inte skulle höra och hon gillade också iden. Killarna kollade bara konstigt på mig. Men jag ryckte på axlarna. Jag kände att jag började bli tröt så jag sa godnatt till alla och kysste Harry och sen gick upp till mitt rum. När jag kom upp så orkade jag inte byta om så jag läggde mig bara i sängen och somnade.
 
 
Nästa dag i flygplatsen.
 
 
Det var väldigt många fans utanför flygplatsen. Det var väldigt många som skrek elaka saker till mig men jag var vann för att jag var ju syster med Louis med det var också många som skrek att jag hade snygg stil. Jag hade på mig nåt enkelt det var det här jag hade idag.
 
 
 
Nånting enkelt. När vi äntligen kom in i flygplatsen så började vi gå mot vår Gate det var 33. När vi kom fram så såg jag att Liam började springa mot en tjej Zayn också. säkert deras flickväner. och jag hade rätt när dom kom fram så kysste dom tjejerna. Dom var väldigt söta tillsammans. Vi gick ditt och hälsade glatt på dom. När jag hälsade på dom så viskade jag i örat på dom vår plan och dom nickade. Killarna kollade konstigt på mig men jag ryckte bara på axlarna och gick och ställde mig bredvid Harry. När vi gick in i planet så satte sig alla i par. Jag stoppade in hörlurana och började lyssna på music men Harry tog en ur mig och nickade gillande när han hörde låten. Det var deras egna. Little things. Jag lutade mig mot Harry axel och somnade direkt.
 
När vi var framme i Hawaii( orkar inte skriva resan )
 
När jag klev av planet så kom solens varma strålar mott mitt ansikte.
- HELLO HAWAII, var det första jag skrek när vi kom ut planet. Det var ett par killar där som stog och sa välkommen till Hawaii. Det kom fram en kille av dom som sågs ut att vara i åldern mellan 30-35 och lämnade en blomma bakom mitt öra och blinkade med ena ögat men då kom  Harry och lämnade armen om mig. Killen kollade på Harry som att han menade förlåt och gick därifrån.
- Pervo, mumlade jag för mig själv men Harry verkade höra det och skrattade.
- Låt mig ta ett kort snääälla, sa han. Jag nickade och han tog upp mobilen. Jag gav honom ett leende sen kneppte han. Jag gick fram till honom och kollade på den. Så här såg den ut.
 
 
Jag nickade gillandes. Jag såg att han fixade den som bakrundsbild. Jag gav honom en puss på kinden sen började vi gå mot billarna. Det tog circa 20 min att komma fram till hotellet. Men det var värt det. Hotellet var säkert fem stjärnit. När man kom in så var det typ gjort av glass. Liam gick och hämtade nycklarna och jag hade rätt. Alla skulle få sova i par. Vi tog hissen och åkte upp till våning fem.
- Så Harry du och Chels har rum nummer 378, sen fortsatte han med dom andra. Jag blinkade mot tjejena och dom nickade som svar. Vi gick in till våra rum och det var värdens finaste hotell rum jag någonsin sett. Vi lämnade väskorna och exakt så plingade det på dörren. Jag såg att Harry hade satt sig i sängen. Så jag gick fram till honom och gav honom en kyss sen gick jag och öppnade dörren. och där stog tjejerna. April, El,Danielle och Perrie. Jag acktade mig från dörren och lät dom komma in. När Harry kom till vardagsrummet så kollade han konstigt på tjejerna.
- Älskling vad gör dom här alla ska ju lägga sig?, frågade han.
- Joo vi ska ha tjejkväll då du får gå och sova hos Louis, sa jag och blinkade med ena ögat mot honom.
- Men, hann han bara säga innan jag avbröt honom.
- Inga men gå bara, sa jag. Först så stog han bara kvar. Men tillslut började han gå mot dörren. Jag gav honom en kyss sen gick han mot Louis och El's rum.
- Tjejkvääl......, skrek jag. Alla började klappa med händern. Jag undrar vad killarna tänker ni?
 
Harry's perspektiv.
 
Jag gick och knackade på Louis och han öppnade med ett leende men  det sjönk när han såg att det var jag.
- Har du sett El, var det första han sa och backade från dörren så att jag skulle kunna komma in.
- Hon har tjejkväll med resten av tjejerna, muttrade jag fram.
- Va men El sa ju att det skulle bara vara vi två ikväll, sa Louis och lät besviken. exakt då knackade nån på dören. Jag gick och öppnade där stog Liam, Niall och Zayn.
- Har ni sett Danielle, April och Perrie, frågade Liam.
- Dom har tjejkväll i mitt och Chels rum, muttrade jag fram igen och backade från dörren.
- VA!!!, skrek dom tre samtidigt.
- Eller hur sa dom til er att det skulle bara vara ni två ikväll?, frågade jag dom. Alla 3 nickade.
- Säkert en plan för att dom visste att vi skulle vilja vara med dom ikväll, sa Niall och suckade. Alla satte sig i soffan som fanns i hotell rummet och suckade. Men plöstligt så ställde sig Louis upp och sa.
- Det var säkert Chels som kom på planen så vi ska hämnas så här ska vi göra......., sa han och berättade. Medans han berättade så satt vi alla och lyssnade noggrant. När han var klar nickade alla och hålde med.
Jag undrar vad tjejerna kommer att tänka när vi gör vår plan?
                                                                                                                                                                                        
 
Såååå vad tycks???????? kommentera vad ni tycker och om ni har nåra ider så kan ni kika mig på: rulita16. Hoppas ni gillar den och nästa kommer säkert imon eller måndag. puuss och kraam<3

Byter....



Hello, Skulle bara säga att jag byter. Att Lucy hale kommer inte lägre vara Chelsea. Den som ska spela Chelsea heter Nicole Anderson. Jag byte för att det är många som har hon. Och Asheley benson spelar inte längre April. Den som spelar April heter Chelsea staub. Så det var bara det nästa del kommer snart. Kommentera vad ni tycker:)
( Den blonda är April och brunetten är Chelsea )