Niall Horan

onediirectionstoryys.blogg.se

2013-06-17
13:23:58

Heart attack del 37
Previous:
 
Jag har inte hört om Chelsea på 6 månader och jag börjar bli galen. Jag saknar henne så mycket. Men Niall sa att April kommer idag. Så det betyder säkert att Chelsea kommer. Jag följde med Niall till flygplatsen för att hämta tjejerna. Jag var så nervös för att träffa Chelsea. Jag hade frågat killarna om hon kommer men ingen svarade. Louis har börjat att prata lite med mig igen men det kommer aldrig bli som för. Jag ångrar att jag gjorde det skit mycket men jag kan inte göra nåt åt det. Jag såg att Niall sprang ifrån mig och jag såg att April kom och...........
 
 
Sina resväskor.  Hon kom själv utan Chelsea. Men vart är Chels då? Jag gick fram till April och gav henne en kram. Det blev en lite akward kram, hon har säkert inte förlåtit mig för det jag gjorde. men hallå inte ens jag skulle förlåta mig själv.
" April jag vill säga förlåt för att jag har varit en idiot." Sa jag tillslut. Då spreds sig det ett leende på hennes läppar och då gav hon mig en till kram men den var absolut inte akward.
"Det är lugnt" sa hon.
 
När vi kom fram till hotellet så kunde inte jag hålla mig längre jag bar tvungen att fråga April vart Chels var. Så jag gjorde det. Hennes ansikte förändrades på en gång. Hon blev typp chockad på nåt sätt. Som om hon var osäker om hon skulle säga till mig eller inte.
"Chelsea stannade i L.A har inte killarna sakt nåt" frågade hon. jag skakade på huvudet och gick direkt till mitt hotellrum och slängde mig på sängen. jag kände hur tårarna ville komma ut. Varför var jag tvungen att förstöra mitt och Chels förhållande? Hon hatar mig säkert nu. Jag måste få tillbaka henne. Men hur? 
 
Louis perspektiv.
 
Jag lagg på soffan och myste med Eleanor och tro inte att vi gjorde nåt. Vi myste bara. Men helt plötsligt kom Chelsea i mina tankar och den dära tjejen som jag träffade i L.A och liknade skit mycket Chels. Jag tog upp min mobil och ringde Chelsea.  Men hon svarade inte. Det känns som att Chels har börjat ignorera mig sen hon har flyttat. 
 
 
Ett år senare.
 
 
Chelsea's perspektiv.
 
 
Det har gått ett år sen jag inte har sätt killarna och April. Gud vad jag saknar dom. Till och med Harry. Jag tror att jag saknar honom mest av alla. Jag måste tänka på honom mist en gång per dag. Tro inte att jag inte älskar Justin, jag gör det skit mycket. Men Harry var nåt speciellt endå. Jag blev avbruten av att jag kände min pojkvän's läppar mot mina.
"hej" viskade han mot mina läppar, Gud vad jag älskade hans läppar. Jag gav honom en till kyss och kramade honom.
" Vad ska vi göra idag?" Frågade jag.
"Jag har en överraskning" sa han. Han gick ut från rummet men kom till backa och visade med handen att jag skulle följa med. Jag ställde mig upp tog emot hans hand och pussade honom på kinden. Vi gick ut från rummet och kom till köket. På bordet lagg det en lapp, där det stog till min älskling och ett hjärta. jag gick mot brevet och öppnade den långsamt. Det fanns ett kuvert inne som jag tog ut och läste högt.
" Din sexiga, snygga, heta kille har fixat så att du kom in på din drömdanskurs du börjar idag älskar dej Justin bieber" stog det.
"Justin" stammade jag fram medans tårarna började rinna. Såklart glädje tårar. Jag hoppade på honom och kysste honom överallt i ansiktet.
"Tack sååå mycket" sa jag om och om igen. 
" Du förtjänar det, Men borde inte jag få nåt tillbaka" sa Justin och vickade med ögonbrynen och gav mig ett Pervo ansikte.
"Justin" sa jag och slog honom löst på armen. Sen gick jag fram till honom och viskade i hans öra.
"Men kanske inatt" viskade jag med hes, sexig röst och kysste honom under örat. Jag visste att det var hans svagpunkt.
"Angel sluta" stammade han fram. Jag skrattade och gick därifrån och vickade extra mycket på rumpan och efter kände jag en smäll på den. Jag vände mig om och gav Justin en dödsblick. Men han kollade bara på mig som om han förstod inte vad jag menade.  Jag gick till rummet och bytte om till en vit tröja med ett par shorts.
"Älskling vi måste åka snart" hörde jag att Justin skrek. Jag tog min väska och sprang till honom. Jag tog hans hand och vi gick ut från hotellrummet. Vi 
 Såg att hissen var öppen så båda sprang fram till den men Justin hann före och tryckte på knappen så att den stängdes. Jag suckade och sprang ner för trapporna det snabbaste jag kunde. Men såklart var Justin redan där. 
"Kom så går vi" sa han och skrattade. Jag tog hans hand och vi gick till hans bil. Jag såg att Kenny var där.
"Hej Kenny" sa jag och gav honom en kram.
"Hej Angel" det kändes fortfarande lite konstigt att folk kallade inte mig Chelsea utom Angel. Men man blir van. Jag hörde att låten really don't Care by demi lovato ft Chef  Lloyd började spela, men vart ifrån? Justin hade inte suttit på radion. Gud Chels vilken idiot du är det är din mobil kom jag på till slut. Jag tog upp den och kollade vem det var. Det stog April. Men när jag skulle svara så hindrade jag mig med Justin's läppar pressade mot mina. Jag lämnade tillbaka telefon i fickan  och besvarade kyssen. Hans kyssar fick mig nästan att glömma bort allt runt omkring oss. Som att det bara var vi två. Vi klev ur bilen och jag kollade fram. Framför mig var värdens bästa dans skola och jag skulle få gå där. Iallafall en månad för att Justin hade ledigt då och sen börjar Believe turnén igen. Vi gick in i byggnaden och jag följde efter Justin för att det verkades som att han visste vägen. Tillslut kom vi fram till en stor dörr.
"Öppna sötnos" viskade Justin och kysste min hals. Jag öppnade dörren långsamt och såg cirka  10 pers där inne som vände sin uppmärksamhet mot oss. Nästan alla började viska med varandra och pekade på mig och Justin. Jag kollade runt och såg att salen var fult med speglar. Jag kollade rakt fram och såg mig själv. Jag hade färgat om håret till helt brunt mitt vanliga hårfärg och tagit bort linserna. Justin blev lite förvånad och lite arg när jag berättade om att jag ville ändra mig och inte hade sakt innan? Men jag berättade såklart inte om att Louis är min bror och vad Harry har gjort mot mig. Kanske ni undrar, men hur kan du gå ut Chelsea ser inte paparazzin att det är samma Chelsea som har dejtar Harry styles? Men jag är smart så att när jag går ut med Justin har jag peruk. Men jag har ingen nu så hoppas att inga papz såg oss bara.  Men när jag berättade för Justin trodde jag att han skulle bli skit arg och lämna mig. Men jag hade fel, han blev såklart lite arg men han sa bara att jag blev bara vackrare och sen gav han mig blommor så gulligt.
"Älskling jag har ett möte snart så jag kommer och hämtar dig när det är klar okej?" Sa Justin.
"Okej" sa jag och gav honom en lång och passionerad kyss och viskade i hans öra hest och sexigt.
"Du får säkert mer ikväll" viskade jag. 
"Angel jag sa att du skulle sluta" stammade Justin fram.
"Varför" sa jag och kysste honom under örat.
" okej jag går nu" sa han och gick. Jag skrattade lite åt honom och gick och satte mig i ett hörn och gjorde nåra danssteg tills jag hörde två röster jag i te har hört på nästan 1 år.
"Tack för att du följde med El"
"Det var så lite Dani"
 
Jag kollade åt det hållet där rösterna kom ifrån och där stog själva Danielle Peazer  och Eleanor Calder. Jag hålde kvar blicken på dom och sen så mötte Eleanor Calder min ögon.
"Chelsea?" Sa hon och började gå emot mig. Jag försökte gömma  mig men det gick inte. N.r hon var framför mig så började hon röra mig överallt på kroppen
"Chelsea det är du" sa hon och kramade mig och jag kramade såklart Eleanor tillbaka. Jag hade såklart saknat henne. Sen kom Danielle och hoppade på mig.
"Jag har saknat dig sååå mycket Chels" sa hon.
"Jag har också saknat er" sa jag.
"Varför kom du aldrig tillbaka?" Frågade El. Varför var hon tvungen att ta upp det? 
"Ehmm" sa jag och kollade ner i marken.
"Strunta i det du måste träffa killarna och April du vet inte hur mycket dom har saknat dig" sa Danielle och började dra mig mot utgången. Men jag försökte hålla mig kvar.
"Vad är det Chels, vill du inte träffa dom?" Frågade Eleanor. Shit vad ska jag säga. Ehmmm.. Jaa nu vet jag.
"Men vi har ju danslektion vi går efter" sa jag men varför sa du det sista Chelsea?????
"Okej" sa Danielle.. Eleanor gick och satte sig i ett hörn och dansläraren kom in. Hon hade lång och lockigt hår, väldigt smal och hade fin figur. Först så pratade hon om hut viktigt det är att man måste slappna av när man dansar och bla bla bla bla. Jag hörde inte resten för att jag var så nervös över att träffa resten och Harry. Vad skulle dom säga? Skulle dom bli arga för att jag inte ringde eller Skype med dom som jag hade lovat eller att jag aldrig kom och hälsade på och vad kommer Justin säga Min NUVARANDE pojkvän?  Danslektion slutade med att hon visade hon nåra steg och vi skulle öva på dom. När det var slut sprang jag till utgången för att försöka komma bort mor El och Danielle men dom sprang efter mig och tog tag i min hand.
"Försök inte att komma bort nu du kommer med oss" sa Danielel och började dra mig mot hennes bil. Hon öppnade bil dörren och slängde mig in i baksätet. Danielle satte sig i förarsättet och El bredvid. När dom hade börjat köra så åkte vi förbi Justin bil. Juste han skulle ju komma och hämta mig så jag ringde upp han. Han svarade efter fem signaler.
"Hej Sötnos" sa han.
"Hej Justin kom inte och hämta mig jag kommer senare gick och tog en fika med två tjejer som jag lärde känna" jag hatar att ljuga för Justin men jag kunde inte säga. hej Justin jag sitter med Liam payne's flickvän och Louis tomlinsons flickvän förresten så är Louis min storebror ja hejdå., jag June absolut inte säga så.
"Okej älskling vi ses sen kom ihåg vad du lovade mig" sa han och jag svär han hade det dära pervo ansikte. 
" Justiiin" sa jag.
"Haha okej ses älskar dig"
"Älskar dej" viskade  jag så att inte tjejerna hörde. Jag satt och kollade utåt på fönstret och var nervös. Tillslut kände jag att bilen stannade.
 
"Vi är framme" hörde jag att Danielle sa. Hon öppnade dörren till mig och tog tag i min arm och drog in mig i hotellet. Det var fult med skrikande directioner varför är jag inte förvånad. Vi fick hjälp av vakterna att komma in i hotellet och vi började gå mot hissen. Det var en awkward tystnad i hissen. Men sen stannade hissen och jag blev bara mer och mer nervös. Vi gick i en lång korridor och stannade framför en dörren. Danielle öppnade dörren och jag hörde Niall's skratt.
 Danielle gick in och jag hörde att hon sa.
" hörni jag har en överraskning till er så sätt er alla och El kom in." Sa Danielle. El tog mig i armen och drog in mig i rummet. Jag mötte 10 par ögon på mig. 
"Hej" sa jag och vinkade lite lätt med handen. April var den första som ställde sig upp med tårar i ögonen och kramade mig. 
"Jag har saknat dig så mycket bästis" sa hon.
"Jag har också saknat dig bästis" sa jag tillbaka. Sen kom Louis upp och gav mig en stor kram.
"Syrran du vet inte hur oroligt jag har varit varför ringde du aldrig?" Frågade han
"Förlåt" sa jag och kramade hon tillbaka. Sen kramade Niall mig och sa att han hade saknat mig och Liam och Zayn gjorde samma sak och sa samma sak. Sen hörde jag en röst som jag hade saknat skit mycket men hade sårat mig också.
"Killar vad är det som på..." Sa han bara. Jag vände blicken och mötte hans underbara gröna ögon.
"Chelsea" sa han. Man hörde att han skulle börja gråta vilken minut som helst.
"Hej Harry"
 
--------------------------–-----------------------------
Bam bam baaaaam vad tror ni händer?!?? Förlåt för att jag inte har uppdaterat med jag ska försöka bättra mig jag låvar!!!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: