Niall Horan

onediirectionstoryys.blogg.se

2013-02-12
18:38:14

Heart attack del 27

Previous

Men tillslut klarade han det. Han lämnade mig i sängen och han la sig bakom mig. Han hålde om mig och där somnade jag. I killen som jag älskar mest i hela jorden

Harry's perspektiv

Jag vaknade av att jag kände att det luktade rök. Jag öppnade försiktigt ögonen och vad är det jag ser? Joo svart dimma över Hela taket. Jag skakar på Chels så att hon ska vakna.
"Älskling dags att vakna" sa jag och började skaka hårdare. Då vaknade hon.
"Kom vi måste dra härifrån" sa jag och drog upp henne från sängen. Hon fattade inte först vad som pågick men sen såg hon dimman och förstod. Jag gav henne en tröja och jag tog en så att vi kunde lämna över munnen. Vi gick ut från hotellrummet och såg folk springa mot trapporna. Jag skulle börja springa ditt med Chels men hon stannade mig.
"Killarna och April" skrek hon.
"Kom vi går och hämtar dom" skrek jag tillbaka.
"Jag går och hämtar Niall och April så hämtar du resten!" skrek hon. Jag öppnade munnen för att protestera men hon hade redan sprungit iväg. Jag sprang till Louis hytt och Liams och Zayn's. Tur va hade dom bredvid varandra. Jag bankade hårt på deras dörrar så att dom skulle vakna. Men ingen öppnade. Jag bankade hårdare men ingen. Jag blev så arg så jag tig sats och sprang rakt in i dörren. Tack gode Gud att den öppnades. Jag sprang fram till Louis och skakade på honom.
"Lou vakna" skrek jag. Han öppnade ögonen försiktigt och såg sig omkring. Han ställde sig upp och började hosta. Jag gav honom en av hans tröjor som jag såg låg på marken så att han kunde lämna den vid munnen. Sen skulle vi till resten av killarna men dom krockade vi med när vi skulle gå och banka på deras dörrar. Vi sprang ner till Lobyn där vi skulle möta resten. När vi kom ut från hotellet kollade vi runt och såg April gråta medans Niall hålde om henne. Jag sprang fram till dom och skrek.
"Vart är Chels?" Dom kollade på mig med förvirrad blickar.
"Jag trodde hon var med er" sa Niall. Jag skakade på huvudet. Om hon inte är med Niall vart är hon då? Jag tänkte och tänkte. Men sen slog det mig. Hon var fortfarande där inne. Jag fick inte förlora min älskling så jag sprang in till hotellet igen. Jag hörde att killarna och April skrek bakom att komma tillbaka men det ända jag hade i mitt huvud var att jag var tvungen att hitta min älskling. När jag kom in till lobyn så var det helt förstört. Det kändes som att det skulle rasa när som helst. Jag sprang till trappan men det ramlade hela tiden saker ner så det var lite svårt. När jag var vid Niall's och April's våning såg jag henne vara ihopkrympen i en liten boll.
"CHELSEA" skrek jag och hon kollade sakta upp. Hennes ögon var blodröda men hon var lika vacker som alltid.
"HARRY" skrek hon tillbaka. Jag sprang fram till henne och bärde upp henne i min famn. Hon började hosta helt vild. Jag pussade henne på pannan och viskade.
"Snälla stäng inte ögonen. Älskling jag kan inte leva utan dig" sa jag och försökte få bort tårarna från ögonen. Jag blinkade hela tiden för att jag inte ville att hon skulle se mig gråta. Jag kollade runt för att leta efter en utgång. Trapporna kunde jag inte för att det hade ramlat en planka som brann. Hissen skulle man aldrig ta. Jag kollade runt och såg en nödutgång. Yes jag sprang ditt med Chelsea i min famn. Jag kollade ner på Chelsea och såg att hon hade ögonen halvt stängda.
"Snälla håll ut" sa jag. Hon försökte ge mig ett leende som svar men det gick inte så bra. Jag öppnade dörren till nödutgång en men när jag var på halva neråt så såg jag eld. Som hålde på att komma upp. Faan jag sprang up igen och såg att det hade slocknat lite vid trappan.
"Älskling håll ut" sa jag. Men exakt då stängdes hennes ögon. Jag kände att tårarna brändes bakom Ögonlocken. Jag kollade åt trappen där det bara fanns lite eld kvar. Det var ända setet att komma härifrån. Jag hörde en duns och kollade bakåt. Hotellet hålde på att rasa. Så det var nu eller aldrig. Jag sprang med allt jag kunde med Chelsea i famnen och sprang genom elden. Det gjorde så jävligt ont men jag brydde mig inte. Det ända jag tänkte på var att ta Chelsea till ett sjukhus. Jag sprang ner resten av trapporna tills jag kom fram till lobyn. Jag började att springa mot utgången och hann exakt att komma ut för efter en sekund rasade hela hotellet. När jag kom ut lämnade jag Chelsea på marken och gjorde mun mot mun metoden. Killarna och April sprang fram till oss. Jag såg att Alla hade tårar i ögonen. Jag började göra mun mot min metoden på henne.
"Kom igen Älskling du klara det här" sa jag och strök henne över håret. Då kom ambulansen springandes mot oss, bärde upp Chels på en bår Och åkte Mot sjukhuset. En annan ambulans kom till mig och tog upp mig i en bår. Det ända jag kommer ihåg innan allting blev svart var att jag såg ambulansen åka iväg med Chelsea min Sötnos, min älskling, min värd. Sen blev alting svart.

Kommentar:

Excellent application from friend author. Convenient quantity loose internal memory for unpacking - 416 MB, eliminate unclaimed entertainment, application and musical compositions for final completion copy useful files. The most important rule - modern modification systems. Android 4+, upload new modification, because of inappropriate system restrictions, you pick up brakes with download. About quality of programs you can understand by quantity players, installed this application - judging by the data it turned out 43823718. Your loading definitely will recorded counter. Lets make an attempt consider specificity this programs. The first is exemplary and completed graphics. The second is thoughtful and insane technical process. The third is comfortable icons control. Because of we get quality application. Loaded version Xeno Command 0.9.13 for Android - 6, at augmented version deleted designated misses because of which lack of sound. For now released update file from 14.03.23 - use bootloader, if received bad version applications. Come in to our social networks, to update only newest games, uploaded by us to the site.
Xeno Command 0.9.13 for Android
See also:
Minecraft cheats 2023 Stickman Battle 2021: Stick Fight War 1.6.15 cheats 2023 Minecraft Open levels European War 4: Napoleon 1.4.36 MOD Unlocked Download Combat Quest - Archer Action RPG 0.34.0 old version ec4dd6f

2023-05-04 @ 07:35:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: